SUZUKI V-Strom
|
JirkaV |
Přidané 22-06-2010 09:22
|
Člen
Příspěvek: 45
Založený: 10.06.10
|
albert napsal:
no my jazdíme skoro výlučne asfalt, ale najradšej cesty III. a nižšej triedy a tam je tá motorka úplne v pohode....aj na turistiku s tromi nabalenými kuframi a starou za chrbtom je ako stvorená
http://sphotos.ak...2461_n.jpg
Nebyl někde (Rakousko, Německo) problém (buzerace od policie) s tou ochranou mřížkou na světlo? |
|
|
|
albert |
SUZUKI V-Strom
Přidané 22-06-2010 11:00
|
Člen
Příspěvek: 416
Založený: 26.05.10
|
Zatiaľ všade bez problémov, budúci týždeň vyrážame do Švajčiarska, tak dúfam že to tak aj zostane... |
|
|
|
Bubo |
SUZUKI V-Strom
Přidané 22-06-2010 11:26
|
Člen
Příspěvek: 10
Založený: 22.06.10
|
Cauky chlapaci,nasel jsem tenhle web docela nahodou a musim priznat, ze se mi tu libi. Zatim zadni chvastalove jako jinde. Zeptam se Vas na zkusenosti s Grossglocknerem. Chystame se tam pristi tydeno ty svatky,ja na Stomu,kamos na V-Roadu a jeste jeden na VTXu. Neporadite nekdo jak s ubytkem,jake trasy a tak.Kempovat se nam moc nechce, spis nejakey levny penzionek. Diky moc |
|
|
|
tobig |
SUZUKI V-Strom
Přidané 22-06-2010 16:41
|
Člen
Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10
|
Bubo napsal:
Cauky chlapaci,nasel jsem tenhle web docela nahodou a musim priznat, ze se mi tu libi. Zatim zadni chvastalove jako jinde. Zeptam se Vas na zkusenosti s Grossglocknerem. Chystame se tam pristi tydeno ty svatky,ja na Stomu,kamos na V-Roadu a jeste jeden na VTXu. Neporadite nekdo jak s ubytkem,jake trasy a tak.Kempovat se nam moc nechce, spis nejakey levny penzionek. Diky moc
Ciao... bydleli jsme nejednou u frau Embacher ve Viehhofenu za 17E/os. a max. spokojenost. Je to dost profláknutý ubytko pro motorkáře, ale fakt dobrý... jen v sezónu je potřeba zabukovat místa předem, mívá plno!!!
http://www.pensio...bacher.at/ |
|
|
|
tobig |
SUZUKI V-Strom
Přidané 22-06-2010 16:44
|
Člen
|
Ještě jedna rada zdarma: vyjeďte na GG časně ráno. Hochalpenstrasse bude prázdná.... pak, úderem desáté, se promění v hlavní ucpanou tepnu Rakouska.... |
|
|
|
Bubo |
SUZUKI V-Strom
Přidané 22-06-2010 17:36
|
Člen
Příspěvek: 10
Založený: 22.06.10
|
pocitame s vyjezdem tak do 8,00 nebo jeste drive? Bohuzel ten penzionek je uy obsazeny,ten tvuj odkaz jsem si nasel vcera,ale bohuzel, plno.kluci mi rikali o Loferu a okoli,ze tam pry taky sezeneme,ale je to o 40 bliz k nam,tedy dal na GG.Tak nevim.A jet jen tak na blindaka se mi moc nechce, co pak? bloudit nekde vecer a shanet? A nakonec zaplati 50 ecek. |
|
|
|
tobig |
SUZUKI V-Strom
Přidané 22-06-2010 21:07
|
Člen
|
Znáš to - "ranní ptáče...." my byli v osm už nahoře.. a
kolem Zell am See je plno pensionů, trošku zagůgluj..... |
|
|
|
3X |
SUZUKI V-Strom
Přidané 22-06-2010 21:40
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
Bubo napsal:
pocitame s vyjezdem tak do 8,00 nebo jeste drive? Bohuzel ten penzionek je uy obsazeny,ten tvuj odkaz jsem si nasel vcera,ale bohuzel, plno.kluci mi rikali o Loferu a okoli,ze tam pry taky sezeneme,ale je to o 40 bliz k nam,tedy dal na GG.Tak nevim.A jet jen tak na blindaka se mi moc nechce, co pak? bloudit nekde vecer a shanet? A nakonec zaplati 50 ecek.
ubytování je tam dost a mimo sezonu jsou i volná, já tam třeba spal vloni v Bruck an der Großglocknerstraße, což je už městečko na odbočce na GG, naproti nádraží je hotel (Bahnhofstraße), ubytko solidní, se snídaní za 24E a moto jsem měl v garáži. Vlaky tam nejezdí, nic jsem neslyšel . A je to blíž a můžeš si přispat
Upravil 3X dne 22-06-2010 21:40 |
|
|
|
prezi |
SUZUKI V-Strom
Přidané 18-07-2010 12:11
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
...včera jsem byl na vyjížďce s "V-Stromáky" ...hezky jim to jezdilo ...ale všechno "leštěnky" na silničních gumách
...tak jsem se chtěl zeptat: "Jezdíte někdo na V-Stromu mimo cestu? Kolik toho váš stroj v terénu vydrží? Kolik si toho v terénu na V-Stromu dovolíte?"
...a přidám svou zkušenost - byli jsem v Rumunsku jezdit po kopcích ve složení 1x Yamaha TT600, 1x Yamaha XT600 a 1x V-Strom DL 650
...kamarád na stromíku se s tím moc nemazal a projel vše co my ...stíhal a myslím, že mimo krytu řetězu mu ani nic neupadlo
''
Upravil prezi dne 18-07-2010 12:19 |
|
|
|
kaktus |
SUZUKI V-Strom
Přidané 18-07-2010 12:26
|
Člen
Příspěvek: 5
Založený: 18.07.10
|
prezi napsal:
...včera jsem byl na vyjížďce s "V-Stromáky" ...hezky jim to jezdilo ...ale všechno "leštěnky" na silničních gumách
...tak jsem se chtěl zeptat: "Jezdíte někdo na V-Stromu mimo cestu? Kolik toho váš stroj v terénu vydrží? Kolik si toho v terénu na V-Stromu dovolíte?"
...a přidám svou zkušenost - byli jsem v Rumunsku jezdit po kopcích ve složení 1x Yamaha TT600, 1x Yamaha XT600 a 1x V-Strom DL 650
...kamarád na stromíku se s tím moc nemazal a projel vše co my ...stíhal a myslím, že mimo krytu řetězu mu ani nic neupadlo
' '
tiez som tam bol a tiez sa mi tam pacilo :-)))
ja mimo cesty nejazdim, maximalny teren som zazil prave vcera na Orave, okrem toho uz iba travnik na zahrade :-)))) |
|
|
|
prezi |
SUZUKI V-Strom
Přidané 18-07-2010 12:36
|
Hlavní Administrátor
|
...ještě jedno foto z loňské Ukrajiny
...na nejvyšším kopci široko daleko
'' |
|
|
|
petr_t |
SUZUKI V-Strom
Přidané 18-07-2010 12:38
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
musíme uhnat Barvajze |
|
|
|
tajfun |
SUZUKI V-Strom
Přidané 18-07-2010 21:21
|
Člen
Příspěvek: 3
Založený: 18.07.10
|
kaktus napsal:
prezi napsal:
' '
tiez som tam bol a tiez sa mi tam pacilo :-)))
ja mimo cesty nejazdim, maximalny teren som zazil prave vcera na Orave, okrem toho uz iba travnik na zahrade :-))))
Mne sa tiez vcera na Orave trochu ozivili spomienky na casy ked som jazdil enduro na wr-ke,ale tie casy su prec,zdravie to nedovoli a preto som kupil stroma,aby mi to uplne nevymizlo z pamati... |
|
|
|
Peacemaker |
SUZUKI V-Strom
Přidané 29-07-2010 23:08
|
Člen
Příspěvek: 180
|
no mam na jehlicnanu TKCcka, takze poreferuju - ale bude to teren stylu max ten vyjezd na Borzavu, nic vic, chci dojet i odjet po ose... kam zamirim jeste nevim, zatim to vypada na albanii, ale laka me trosku vzdalenejsi vychod |
|
|
|
prezi |
SUZUKI V-Strom
Přidané 29-07-2010 23:40
|
Hlavní Administrátor
|
Peacemaker napsal:
no mam na jehlicnanu TKCcka, takze poreferuju...
...počkej, počkej Peťo! ...pokud tomu dobře rozumím
...to chceš říci, že jsi prodal vymazlenou jedenáctku GS a krásné klasické R100GS, aby jsi zakoupil (jak píšeš) jehličnan???
...tomu nevěřím, to mi nejde na rozum, TO SNAD NE!
...prosím, napiš mi že jsem to špatně pochopil |
|
|
|
Peacemaker |
SUZUKI V-Strom
Přidané 29-07-2010 23:48
|
Člen
Příspěvek: 180
|
no jo Breto, kdyz uz veletoc, tak poradnej! tento rok sedma motorka a doufam, ze tahle uz zase vydrzi dlouho. trosku me sice posledni dobou mrzel prodej 11ky, ale on ten Vstrom zas neni tak blbej, jak jsem si myslel. v praci jsem dal vypoved, takze usetreny penize bych tedka rad nekde projezdil, kdyz mam na nevim jak dlouho vic volnyho casu. pokecame na srazku (srazcich)! |
|
|
|
prezi |
SUZUKI V-Strom
Přidané 30-07-2010 00:43
|
Hlavní Administrátor
|
...nemám nic proti V-Stromu, ALE toto je kotrmelec jak Brno!
(jsem ti říkal, že za tou 11-kou ještě budeš plakat!)
...znáš tu pohádku http://www.cist.c...edecek.htm ? tak už neměň a jezdi, nebo skončíš na nějakém číňanovi, nebo budeš chodit pěšky
...ať ti to jezdí a celkově ať se vše ubírá k "lepším zítřkům"
(a těším se, až se zase uvidíme a pokecáme)
Upravil prezi dne 30-07-2010 00:48 |
|
|
|
PetrAT |
SUZUKI V-Strom
Přidané 20-08-2010 20:58
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
Meli, zkus porovnat Strom vs. TA |
|
|
|
Meli |
SUZUKI V-Strom
Přidané 21-08-2010 18:49
|
Člen
Příspěvek: 626
Založený: 06.08.10
|
No porovnání chystám na svůj web, ale zatim asi tolik:
O V-Stromu jsem začal uvažovat na letošní dovče, kdy jsem si uvědomil, že prožívám úžasnou dovolenou se skvělejma kamarádama ALE!
Byli jsme v Rumunsku a Ukrajině - kluci na Fazeru a Bulldogu - krom vyjimečně rozbitých úseků (kterých bylo poskrovnu) si navíc proti mně opravdu užívali zatáčky...
V-Stroma jsem si pochopitelně před prodejem Alpa projel abych věděl jestli mi ta změna stojí za to přijít o ověřenou vybavenou motorku.
První usednutí na Stroma tedy bylo s předsevzetím, že se mi nesmí líbit, protože to by mi ulehčilo spoustu práce.
Po 30ti km jsem byl rozhodnutej nechat si Alpa.. pak ale přišly zatáčky a po třech hodinách jsem vracel V-Stroma a bylo mi jasný že pro mně je to ta pravá.
Základní postřehy po pár stech km jsou:
Motorka uplně bez vibrací - i moje auto snad víc vibruje než tahle suzuki. To byla věc která mne na alpovi vadila docela dost - už kvůli manželce ;-)
Jinak na asfaltu je rozdíl značnej - to je snad jasný. Mimo asfalt sem si moc nedovolil ani s Alpem tak nemám pocit že bych o něco přicházel...
Bvízka se k bvízce naklání |
|
|
|
PetrAT |
SUZUKI V-Strom
Přidané 22-08-2010 20:34
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
A co cukání stříkačky? Je to znát?
Jinak podle mě TA650 má minimum vibrací proti Africe.
Ostatně TA ani nemá závažíčka na řidítkách. |
|
|