Flash napsal:
...jelikož je zima a přemýšlím o výhledu co se bude odehrávat tento rok, přemýšlím o tom, že pokročím a po dlouholeté známosti bych se oženil...
dávám ještě jednou, neřešil jsem to ale kdyby se nějaká dobrá duše našla:
Dobrý den všem,
jelikož už se mi to blíží, jen pro úplnost dodám že jsem toto psal v zimě a přemýšlím o výhledu co se bude odehrávat tento rok, přemýšlím o tom, že pokročím a po dlouholeté známosti bych se oženil.
Chtěl bych mít svatbu venku někde u nás ve východních čechách a jakožto motorkář tělem i duší, přemýšlím co bych mohl v tento den nějak spojit s motorkařením.
Napadlo mě, že bych jel jako ženich s nevěstou na motorce typu sidecar... a tak se zde rodí moje vize
Jelikož motorku typu sidecar nevlastním a nemám moc času něco teď koupit a předělat do stavu pojízdného a krásné leštěnky, chtěl jsem se zde optat hodných cenduráků, co tento typ stroje vlastní, jestli by nebyla možná zapůjčka na jeden víkend, ve kterém by se odehrála tato pro někoho krásná věc, pro jiné životní chyba.
Líbila by se mi motorka typu veterán, čím starší a hezčí, tím lepší (opravdu aby to byla voňavka, ne dněpr ze stodoly s kuřincy a v sotva nepojízdném stavu). Uralu či dněpru bych se určitě také nebránil s novějším ročníkem narození
Věřím, že kdo mě nezná, že by se někteří zde a troufnu si říci že i zakladatel tohoto fóra osobně pan Prezi, by se za mne zaručili že jsem slušný človek.
Na podmínkách zapůjčky bychom se domluvili (finanční i logistické, jsem schopen na podvalu si to odvést z místa Vašeho bydliště).
Předpokládaný nájezd: cca 20 km
Předem děkuji jestli se mi někdo vůbec pozitivně vyjádří Wink
If you see the flash, it's already too late
.... Líbila by se mi motorka typu veterán, čím starší a hezčí, tím lepší (opravdu aby to byla voňavka, ne dněpr ze stodoly s kuřinci a v sotva nepojízdném stavu). Uralu či dněpru bych se určitě také nebránil s novějším ročníkem narození ......
Ahoj,
nechci ti brát iluze, ale upřímně: kdybys ty byl majitelem výše popsané motorky-voňavky se sajdou - komu bys ji půjčil?
Zkus popřemýšlet a spíš si domluv někoho, kdo bude ochoten ve své leštěnce odvézt dva odvážlivce k oltáři a následně na svatební veselici...
Třeba poptávej dvě sajdy, jednu pro nevěstu a jednu pro ženicha. Když už to bude tak velký den, tak projednou řídit nemusíš a můžeš se nechat vézt jako pán.... A na cestu zpět se odvezete společně v jedné sajdě......
Kdyžtak napiš a určitě se s tím bude dát něco vymyslet, máme v repertoáru i dvoumístné sajdy. :-)
Zdar borci,potřeboval bych radu na koho se obrátit ohledně stavby sajdy jako je na foto.Chci to připojit k jedné ze svých Tenerek.Stačlily by mi rady ohledně stavby a nastavení geometrie.Pokud Vás něco napadne dejte vědět.
12345 přiložený následující obrázek:
vlastimil napsal:
Zdar borci,potřeboval bych radu na koho se obrátit ohledně stavby sajdy jako je na foto.Chci to připojit k jedné ze svých Tenerek.Stačlily by mi rady ohledně stavby a nastavení geometrie.Pokud Vás něco napadne dejte vědět.
A chceš to ofiko jako legální přestavbu nebo jen na pole ?
Stenly - motocyklista varnsdorfský
Pacho napsal:
Super stránky. Po pravdě jsem ani netušil že je něco takového možné udělat. Ne snad technicky ale spíš ofiko s papírem.
Úplně normálně jsem k BMW 1100 GS připojil sajdu Velorex 562... a ofiko....fakt... Mám teď oficielní přestavbu na moto se sajdou, solo se jezdit bez další přestavby nedá , je to jiná kategorie vozidla.
Dělal mi to právě p. Vávra , odkaz jsou jeho stránky. Můj " Baworex" je tam taky v galerii.
Upravil Stenly dne 15-02-2017 14:46
Zuchnoff napsal:
To je zajímavé, já jsem po něm chtěl připojit sajdu a on odmítl,tak nevím.
Nevím , jaký měl důvod, ale mně vyšel maximálně vstříc. BMW a Velorex dohromady nebyl papírově problém. Připojení mám od něj, papírově jsem si vše vyřídil sám.
Zuchnoff napsal:
To je zajímavé, já jsem po něm chtěl připojit sajdu a on odmítl,tak nevím.
Nevím , jaký měl důvod, ale mně vyšel maximálně vstříc. BMW a Velorex dohromady nebyl papírově problém. Připojení mám od něj, papírově jsem si vše vyřídil sám.
Já jsem na toto původně vůbec nereagoval páč se mi nechtělo mlátit prázdnou slámu ale já jsem se s ním už také dříve nedohodl.Chtěl jsem připojiit sajdu z Urala a pak z ní udělat nákladní neboť sajda Velorex je do terénu nepoužitelná.
Teď se mi jeví jako jediná možnost koupit sadkárcrossový stroj se sajdou Wasp (dá se to koupit už pod 50 tisíc) a tu sajdu a kývačku nabastlit na Tenerku.Samo budu muset prodloužit i zadní kývačku a pak se pokusit to dát na papír.Je mi jasné že to nebude jednoduché ale mám na to čtyři roky.Pak jdu do důchodu nabalím vše potřebné a druhý den ráno za svítání vyrazím na východ a doufám že už se nebudu muset nikdy vrátit...
Upravil 12345 dne 20-02-2017 14:52