- pro lepší (hlavně můj) přehled jsem rozdělil seznam přihlášených na ubytované pod střechou, "stanaře" a účastníky bez ubytování
- kapacita ubytování sice ještě není naplněna, ale třeba prostor ve kterém proběhne páteční beseda s Igorem Brezovarem není nafukovací, tak abychom se vešli
...předběžně avizované účasti poprosím potvrdit oficiální přihláškou na e-mail + poslat účastnický příspěvek na účet (viz. instrukce k akci)
Ahoj Prezi
Tak jsem na tom stejně jako RadekK, s tím rozdílem že se těšíme s Lenkou
Poplatek zaslán...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
----------------------------------------------------------------------
Kompletní informaci k akci najdete v prvním příspěvku na první straně diskuzního vlákna: "CENDURO BABÍ LÉTO 2012"
----------------------------------------------------------------------
Aktuální stav přihlášených k 2.9. v 15:00 hod.:
Účastníci s ubytováním - chatky, chata: 1. prezizúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 2. alkazúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 3. marekzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 4. petrATzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 5. bzukTAzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 6. hudeczúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 7. kouskovazúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 8. czunikzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 9. kinderGSzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 10. magosszúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 11. kareruzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 12. ladka kareruzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 13. abe99zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 14. petr0604zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 15. komaizzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 16. davezúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 17. slavek ? 18. bartuszúčastní se akce v so a ne vč. večeří a snídaně 19. bartus IIzúčastní se akce v so a ne vč. večeří a snídaně 20. veverkaubytování a stravu upřesní 21. veverkova jitkaubytování a stravu upřesní 22. stehubytování a stravu upřesní 23. gabčesubytování a stravu upřesní 24. dimi650ta I.zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 25. dimi650ta II.zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 26. jarisekzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 27. parukarzúčastní se akce v pá a so, večeře a snídaně 28. parukarova dášazúčastní se akce v pá a so, večeře a snídaně 29. lubinzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 30. lubinova janazúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 31. kokrikzúčastní se akce v pá a so, večeře a snídaně 32. tonďaszúčastní se akce v pá a so, večeře a snídaně 33. klosszúčastní se v pá a so, večeře (jen v sobotu), snídaně obě 34. tomi I.zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 35. tomi II.zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 36. roman700 zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 37. honzaETV I. zúčastní se akce v pá a so; jen snídaně v so 38. honzaETV II. zúčastní se akce v pá a so; jen snídaně v so 39. maraXRV zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 40. buboGS I. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 41. bubova jana zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 42. motobajko I. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 43. motobajkova vierka zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 44. zdenek I.zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 45. zdenek II. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 46. georging zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 47. david lanca I. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 48. david lanca II. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 49. pardal I. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 50. pardal II. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 51. milos gazdik zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 52. radim GS zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 53. marys zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 54. liborJzúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 55. kamilGuzzi zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 56. juliob55zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 57. tomak I. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 58. tomak II. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 59. prema zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 60. premova petra zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 61. sada zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 62. sadova jana zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 63. krata zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 64. homer zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 65. radek1150 zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 66. jenda I. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 67. jenda II. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 68. karlos650 zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 69. tony zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 70. roman2bk zúčastní se akce v pá a so, stravu upřesní 71. romanova romca zúčastní se akce v pá a so, stravu upřesní
.
.
Účastníci s ubytováním - stan: 1. ivan66 zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 2. marselus zúčastní se akce v pá a so, večeře a snídaně 3. marselusova kača zúčastní se akce v pá a so, večeře a snídaně 4. miracek002 I. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 5. miracek002 II. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 6. john zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří 7. hobrnos ? zúčastní se akce v pá a so; bez jídla?
.
.
Účastníci bez ubytování: 1. jencekgs 2. radekk ?
.
.
Skvělá účast Břéťo..
Já se tam ukážu taky a budu k dispozici kdyby chtěl někdo zkusit utopit bramboru nebo tak..
čau, ja bych to viděl pouze na sobotu a možná bych využil qwertova topení, mám to napráskane takže pouze sobota (mame jakesik ty hody u nas na vsi ) . Ještě ti zavolam Břéťo tento týden.
Upravil svaca04 dne 02-09-2012 21:32
2009-2012 F 650 GS Dakar
2012 - ? ? R 1150 Gs Adventure
2017 - ? ? WR 450 F
Poplatek zaplacen, těším na lidi, co"potkávám" tady na fóru.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Účastníci s ubytováním - stan:
1. ivan66 zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří
2. marselus zúčastní se akce v pá a so, večeře a snídaně
3. marselusova kača zúčastní se akce v pá a so, večeře a snídaně
4. miracek002 I. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří
5. miracek002 II. zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří
6. john zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří
7. hobrnos zúčastní se akce v pá a so; vč. snídaně a večeře
8. homer zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří
9. liborJ zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří
10. kamilGuzzi zúčastní se akce v pá, so, ne vč. snídaní a večeří
11. naprcccs zúčastní se akce v pá a so; vč. snídaně a večeře
12. bogus zúčastní se akce v pá a so; vč. snídaně a večeře
13. radekAM I. zúčastní se akce v pá a so; vč. snídaně a večeře
14. radekAM II. zúčastní se akce v pá a so; vč. snídaně a večeře
smazak73 napsal:
Hele když to platím přes tel. tak mám dát jakej variabilní symbol ..sorry za neznalost
Ahoj, zaplať až se přihlásíš ...nebo jsem tvůj mail s přihláškou přehlédl? K platbě uveď jméno, nick ...či libovolný var. symbol, ale pak mi zase do mailu napiš jaký jsi použil.
Všechny prosím o komunikaci mailem na ...ulehčí nám to evidenci - máme toho opravdu moc, tak ať někde něco nepřehlédneme.
smazak73 napsal:
Hele když to platím přes tel. tak mám dát jakej variabilní symbol ..sorry za neznalost
Ahoj, zaplať až se přihlásíš ...nebo jsem tvůj mail s přihláškou přehlédl? K platbě uveď jméno, nick ...či libovolný var. symbol, ale pak mi zase do mailu napiš jaký jsi použil.
Všechny prosím o komunikaci mailem na ...ulehčí nám to evidenci - máme toho opravdu moc, tak ať někde něco nepřehlédneme.
Díky.
Ok nějakej si vymyslím a písnu ti ho mejlem přes tel. tam právě nick nenacpuproto se ptám .Díky za odpověď