Albánie
|
jencekgs |
Přidané 01-05-2011 21:54
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Tak jsem projel fotky a láká mě to tam čím dál tím více. Už jsem od 3iksáka vyzvídal co a jak.
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
itchy |
Albánie
Přidané 02-05-2011 09:56
|
Člen
Příspěvek: 784
Založený: 02.05.10
|
jencekgs napsal:
itchy napsal:
Sice nás počasí zahnalo, a tak jsme vydely jen čtvrtinu z cele naplanovane trasy po Albanii.Je to tam psycho ,žádná pravidla proste nic,každý si delá co chce a to i v Bosně,a nekonečné OFF trasy a spousta prachu.Super
Byl jsi to ty koho jsem v Pátek potkal nabaleného?? No jasne že já,ty už mně ani nepoznáš? |
|
|
|
itchy |
Albánie
Přidané 02-05-2011 09:57
|
Člen
|
3X napsal:
itchy napsal:
http://caka.rajce.idnes.cz/ , Tak pár fotek z letoštní cesty za Albánii
pěkné fotky Marťas, vítej nazpět. Vidím, že ubytko v restauraci v přístavu je stále stejné a to nám majitel loni říkal, jak to buduje a opravuje Dík JIrko,a co ty a ta tvá expedice?Máš někde nějaké fotky? |
|
|
|
itchy |
Albánie
Přidané 02-05-2011 10:02
|
Člen
|
jencekgs napsal:
Tak jsem projel fotky a láká mě to tam čím dál tím více. Už jsem od 3iksáka vyzvídal co a jak. Honzo vřele doporučuji,ale připrav se na to že tam možná i upadneš s moto,pokud pojedeš nejakej off což určite pojedeš,ja už vyklepával kufrr,měl jsem ho ze spoda prohlej,protože motorka na něm zustala viset do příkopy a měly jsme ve 4 co dělat aby jsme ji vytahliale to patří k tomu |
|
|
|
itchy |
Albánie
Přidané 02-05-2011 10:05
|
Člen
|
Jirko ten přístav v Komani nemá chybu ,hlavne ta elektroinstalace:nevím zda vam tam fungovali sprchy nám už ne |
|
|
|
jencekgs |
Albánie
Přidané 02-05-2011 10:31
|
Člen
|
itchy napsal:
jencekgs napsal:
itchy napsal:
Sice nás počasí zahnalo, a tak jsme vydely jen čtvrtinu z cele naplanovane trasy po Albanii.Je to tam psycho ,žádná pravidla proste nic,každý si delá co chce a to i v Bosně,a nekonečné OFF trasy a spousta prachu.Super
Byl jsi to ty koho jsem v Pátek potkal nabaleného?? No jasne že já,ty už mně ani nepoznáš?
Poznám tě, jen jsem byl zasněný do cesty a nevěděl jsem že se máš vracet z dovolené, tak jsem byl zaskočen že jsi tak napakovaný
|
|
|
jencekgs |
Albánie
Přidané 02-05-2011 10:32
|
Člen
|
itchy napsal:
jencekgs napsal:
Tak jsem projel fotky a láká mě to tam čím dál tím více. Už jsem od 3iksáka vyzvídal co a jak. Honzo vřele doporučuji,ale připrav se na to že tam možná i upadneš s moto,pokud pojedeš nejakej off což určite pojedeš,ja už vyklepával kufrr,měl jsem ho ze spoda prohlej,protože motorka na něm zustala viset do příkopy a měly jsme ve 4 co dělat aby jsme ji vytahli ale to patří k tomu
No já bych se nepouštěl do větších akcí. Víš že off neumím, ale jezdím trénovat na haldu
|
|
|
itchy |
Albánie
Přidané 02-05-2011 11:08
|
Člen
|
jencekgs napsal:
itchy napsal:
jencekgs napsal:
Tak jsem projel fotky a láká mě to tam čím dál tím více. Už jsem od 3iksáka vyzvídal co a jak. Honzo vřele doporučuji,ale připrav se na to že tam možná i upadneš s moto,pokud pojedeš nejakej off což určite pojedeš,ja už vyklepával kufrr,měl jsem ho ze spoda prohlej,protože motorka na něm zustala viset do příkopy a měly jsme ve 4 co dělat aby jsme ji vytahli ale to patří k tomu
No já bych se nepouštěl do větších akcí. Víš že off neumím, ale jezdím trénovat na haldu Ale umíš,ja jenom když jede človek na tak naložené motorce tak i lehčí terén jde znát. |
|
|
|
glock7 |
Albánie
Přidané 05-05-2011 17:14
|
Člen
Příspěvek: 7
Založený: 17.05.10
|
Neverte Itchymu , žiadny poriadný OFF sa nekonal |
|
|
|
3X |
Albánie
Přidané 06-05-2011 08:08
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
itchy napsal:
Jirko ten přístav v Komani nemá chybu ,hlavne ta elektroinstalace:nevím zda vam tam fungovali sprchy nám už ne
v jednom "apartmá" nefungovalo nic a ve druhém, tom luxusnějším, tekla voda po kapkách . O rozvodech elektro ani nemluvím a motorky jsme měli v garáži ve skále, protože tam, kde jste parkovali vy, byl boutique Do rána zamčení v zamřížované stavbě, ještě že nezačalo hořet
jinak fotky z mého výletu jsou mám na rajčeti |
|
|
|
schrot |
Albánie
Přidané 02-06-2011 19:01
|
Člen
Příspěvek: 28
Založený: 19.08.10
|
Včera jsme se vrátili a musím říct že je to naprostá bomba.Nádherný kout země.Vyděli jsme jen sever,ale ten je stejně z celé Albánie nejhezčí.http://schrot.raj...anie_2011/
Upravil schrot dne 26-06-2011 11:27 |
|
|
|
jencekgs |
Albánie
Přidané 02-06-2011 19:23
|
Člen
|
Pěkné pěkné, doufám že se tam letos taky dostanu. Radši neplánuju a chci tam moc
|
|
|
albert |
Albánie
Přidané 02-06-2011 20:41
|
Člen
Příspěvek: 416
Založený: 26.05.10
|
...krásne to jedlo vypadá moc dobre, pôjdeme to tam budúci týždeň osobne preveriť |
|
|
|
vlco |
Albánie
Přidané 02-06-2011 21:30
|
Člen
Příspěvek: 84
Založený: 01.06.10
|
albert napsal:
...krásne to jedlo vypadá moc dobre, pôjdeme to tam budúci týždeň osobne preveriť
Ty sa moc neteš, dnes mi prezi písal čo planuje jest a nebudeš to mat vobec jednoduche
vlco |
|
|
|
albert |
Albánie
Přidané 02-06-2011 21:37
|
Člen
Příspěvek: 416
Založený: 26.05.10
|
vlco napsal:
albert napsal:
...krásne to jedlo vypadá moc dobre, pôjdeme to tam budúci týždeň osobne preveriť
Ty sa moc neteš, dnes mi prezi písal čo planuje jest a nebudeš to mat vobec jednoduche
vlco
...ale keď videl tie fotky, určite zmenil názor a prehodnotil jedálny lístok |
|
|
|
3X |
Albánie
Přidané 02-06-2011 22:07
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
albert napsal:
vlco napsal:
albert napsal:
vlco
...ale keď videl tie fotky, určite zmenil názor a prehodnotil jedálny lístok
dneska psal něco o drozdovi, tak asi budete mít k jídlu nějaké ptáky |
|
|
|
prezi |
Albánie
Přidané 03-06-2011 00:07
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
...OK - travellunch, kostelecké párečky a májky nechávám doma
...budeme se cpát pstruhy, ražniči, stejky a když bude nouze, tak ulovím drozda nebo Albert medvěda ...nemůžu se dočkat! |
|
|
|
czunik |
Albánie
Přidané 03-06-2011 10:24
|
Člen
Založený: 15.05.10
|
sakra hned bych jel s váma.....
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
vlco |
Albánie
Přidané 03-06-2011 21:15
|
Člen
Příspěvek: 84
Založený: 01.06.10
|
tak páni.....nech sa Vám to vydarí. Strašne závidím a najradsej by som sa teraz rýchlo zbalil a vyrazil s Vami. Držím palec |
|
|
|
ChipGS |
Albánie
Přidané 04-06-2011 07:05
|
Člen
Příspěvek: 41
Založený: 14.02.11
|
ChipGS napsal:
vyptaval jsem se jedne znamosti na ty nepokoje v Tirane, a ze to tak obcas je, turistu se to netyka a ted je klid. V lete patrne zadne nepokoje nebudou, protoze by nechteli prijit o turisty, jak jejich albanske ze sveta, tak cizokrajne... silene se turismu prizpusobuji a mezi sebou propaguji. Vsude tvrdi, ze v Abanii se nekrade a ze albanci nekradou. Ostatne mate nekdo spatnou zkusenost?
Ja jen z Kuksu teda z Kukese, kdy me nejaci mali chuligani na ulici primo pred ocima policajtu vytahli klice ze zapalovani, tak jsem sebou skoro listil na asfalt. Ale klice mi vratili a strasne se tim bavili.V hotylku v centru Tirany nam motorky schovali do dvorku, pry jen pro jistotu, ale pry nic nehrozi, v albanii se nekrade atd atd. Je zvlastni, jak se meni srdecnost a chovani i vyraz lidi od severu na jih a od vychodu na zapad a ted jsem si vzpomnel na Librazd, kde me chtel zmlatit typek, protoze chtel zaplatit za vyfoceni jeho koz na korbe a zaplatit. Ale takovym podivnym zpusobem, nejdriv v poho v poho fot, pak zaplat zaplat, ale nastesti ho mistnaci zpacifikovali.
Jinak mestum je nekdy mozna skoda se vyhybat, protoze treba Tirana je fajn a vecer atmosfera minimalne v dobe prazdnin stoji za to. narodni muzeum a dalsi veci take stoji za shlednuti. Vlore je podobny pripad, ovsem chapu, ze vetsina z nas tam jede za prirodou a nekteri jen za offikem
A co Pacemeaker? Uz mas oci, a v poradku? Ten cestopisek, co se na nej vsichni tesime bude nebo snad uz je na svete?
10.6. je nas termiiin >>Albaniaaaa uz aby to bylo
moseeem poopravit termin na 17.6. nejede v tomto terminu nekdo se zenskou? Bo tam na tu moji budeme 3 chlapi, chudera Trasa je plus minus nachystana, navrat 9.7., ale chlapi se vraceji uz po tydnu... takze se hleda outdoorovy pohodovy parecek, co se neboji mlatit sebou trocha o zem... a vubec, proc tam jezdite porad vsichni solo? Ja pojedu uz po druhy ve dvojku a jezdime trasy, co vetsina jezdi solo..?
Inac to vypada, ze letos asi naposled, pac se z te zeme stava peknej disneyland :-D :-D |
|
|