CENDURO BABÍ LÉTO V BESKYDECH
|
tobig |
Přidané 05-09-2010 21:44
|
Člen
Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10
|
Kokrik napsal:
Bo vy jste všici offroaďáci
Všichni ani zdaleka nééé... Já su asfalťák.... |
|
|
|
magoss |
Přidané 05-09-2010 21:49
|
Člen
Příspěvek: 856
Založený: 26.08.10
|
jak tak čtu tak si říkám že to asi bude ještě sranda se tam dostat nejen že tam budu asi bloudit jak mám ve zvyku když někam jedu ale aj se doklouzat..já snad né ale kamarád asi jo |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 05-09-2010 21:51
|
Člen
Příspěvek: 128
Založený: 16.07.10
|
magoss napsal:
jak tak čtu tak si říkám že to asi bude ještě sranda se tam dostat nejen že tam budu asi bloudit jak mám ve zvyku když někam jedu ale aj se doklouzat..já snad né ale kamarád asi jo
Hlavně musíš koukat pořád po směrovkách,trošičku jsme bloudili,ale jen malý kousíček |
|
|
|
refi |
Přidané 05-09-2010 21:53
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
Kokrik napsal:
Ale prosím tě,zvedla jsem se a nějak jsem si zapoměla zavřít horní skříňku v kuchyni,myslela jsem,že se po.... a krve jak z prasátka, díra jak do... no však víš a bylo to na šití.Mám prostě páru , motorku si zvednu ,ale nahoru nevyjedu.Bo vy jste všici offroaďáci
ty jo, tak to seš dobrá ti povím, že si zvedneš motorku!!! a ještě takovou kraviznu těžkou to vás učili v té motoškole nebo už jsi to trénovala doma? já si furt říkám, že už bych na to měla vlítnout, ale zrovna mi čirou náhodou prdlo žebro a tak to ještě nějaký čas zkoušet nebudu
s tou rozbitou hlavou o skříňku - totéž se mi stalo jednou v praze v hotelu, při odjezdu a balení jsem mrkla pod postel, jestli jsem tam náhodou něco nenechala a jak jsem se narovnávala a bylo otevřené okno .... taky to teklo jako zabijačka
jak to tak čtu, tak na babím létě uděláme speciální koutek pro invalidy
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
3X |
Přidané 05-09-2010 21:55
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
magoss napsal:
jak tak čtu tak si říkám že to asi bude ještě sranda se tam dostat nejen že tam budu asi bloudit jak mám ve zvyku když někam jedu ale aj se doklouzat..já snad né ale kamarád asi jo
neboj, několikrát budeš mít pocit, že jedeš někomu do dvora, ale nakonec po jediné správné cestě dorazíš až na konec k chatě |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 05-09-2010 21:55
|
Člen
|
refi napsal:
Kokrik napsal:
Ale prosím tě,zvedla jsem se a nějak jsem si zapoměla zavřít horní skříňku v kuchyni,myslela jsem,že se po.... a krve jak z prasátka, díra jak do... no však víš a bylo to na šití.Mám prostě páru , motorku si zvednu ,ale nahoru nevyjedu.Bo vy jste všici offroaďáci
ty jo, tak to seš dobrá ti povím, že si zvedneš motorku!!! a ještě takovou kraviznu těžkou to vás učili v té motoškole nebo už jsi to trénovala doma? já si furt říkám, že už bych na to měla vlítnout, ale zrovna mi čirou náhodou prdlo žebro a tak to ještě nějaký čas zkoušet nebudu
s tou rozbitou hlavou o skříňku - totéž se mi stalo jednou v praze v hotelu, při odjezdu a balení jsem mrkla pod postel, jestli jsem tam náhodou něco nenechala a jak jsem se narovnávala a bylo otevřené okno .... taky to teklo jako zabijačka
jak to tak čtu, tak na babím létě uděláme speciální koutek pro invalidy
Jo jo se mi zdá,že tam bude elita národa |
|
|
|
magoss |
Přidané 05-09-2010 21:57
|
Člen
|
Kokrik napsal:
magoss napsal:
Hlavně musíš koukat pořád po směrovkách,trošičku jsme bloudili,ale jen malý kousíček
no jsem na to zvědav ale co na motorce mě bloudění tolik ani nevadí jakožto spíš v autě mě to štve |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 05-09-2010 21:58
|
Člen
|
Jo jo učili jsme se to v motoškole, ale ještě je k tomu dobré takovéto zdravé nasrání.....pardon, omlouvám se za to břytké slovo. |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 05-09-2010 22:00
|
Člen
|
magoss napsal:
Kokrik napsal:
magoss napsal:
Hlavně musíš koukat pořád po směrovkách,trošičku jsme bloudili,ale jen malý kousíček
no jsem na to zvědav ale co na motorce mě bloudění tolik ani nevadí jakožto spíš v autě mě to štve
no prej chlapi to tak maj,že se stydí zeptat na cestu,ženský zas neumí číst v mapách, to znám ze své zkušenosti. |
|
|
|
prezi |
Přidané 05-09-2010 22:05
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
...příjezd na Búřov a umístění chaty jsou bonusy "babího léta" ...značení příjezdu malinko vylepšíme a nebude to mít chybu!
to Kokřík: uzdravuj a vyjedeš to ...opravdu je to ONroad! |
|
|
|
magoss |
Přidané 05-09-2010 22:07
|
Člen
|
Kokrik napsal:
magoss napsal:
Kokrik napsal:
magoss napsal:
no jsem na to zvědav ale co na motorce mě bloudění tolik ani nevadí jakožto spíš v autě mě to štve
no prej chlapi to tak maj,že se stydí zeptat na cestu,ženský zas neumí číst v mapách , to znám ze své zkušenosti.
to je divné to jsem spíše ženská..se podle mapy stratím aj u nás na zahradě..já se na cestu ptám a nevím proč ale v oblibě mám se ptát příslušníků zákona..si říkám že ty mají vždy pravdu a navíc pomáhat a chránit |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 05-09-2010 22:08
|
Člen
|
prezi napsal:
...příjezd na Búřov a umístění chaty jsou bonusy "babího léta" ...značení příjezdu malinko vylepšíme a nebude to mít chybu!
to Kokřík: uzdravuj a vyjedeš to ...opravdu je to ONroad!
Tak já už se teda nebooooojím, když tak tam bude určo nějaká dobrá duša,co mě v tom nenechá. |
|
|
|
magoss |
Přidané 05-09-2010 22:09
|
Člen
|
magoss napsal:
Kokrik napsal:
magoss napsal:
Kokrik napsal:
magoss napsal:
no prej chlapi to tak maj,že se stydí zeptat na cestu,ženský zas neumí číst v mapách , to znám ze své zkušenosti.
to je divné to jsem spíše ženská..se podle mapy stratím aj u nás na zahradě..já se na cestu ptám a nevím proč ale v oblibě mám se ptát příslušníků zákona..si říkám že ty mají vždy pravdu a navíc pomáhat a chránit
Kokrik-jinak přeji také brzké uzdravení |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 05-09-2010 22:10
|
Člen
|
magoss napsal:
Kokrik napsal:
magoss napsal:
Kokrik napsal:
magoss napsal:
no prej chlapi to tak maj,že se stydí zeptat na cestu,ženský zas neumí
číst v mapách , to znám ze své zkušenosti.
to je divné to jsem spíše ženská..se podle mapy stratím aj u nás na zahradě..já se na cestu ptám a nevím proč ale v oblibě mám se ptát příslušníků zákona..si říkám že ty mají vždy pravdu a navíc pomáhat a chránit
Já se zase ptám místňáků a ti většinou neví |
|
|
|
refi |
Přidané 05-09-2010 22:11
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
magoss napsal:
no ale abys s příslušníky nedopadl jako já, když jsem se jich v praze ptala, jak se dostanu do dejvic (to když jsem už třikrát viděla vyšehrad a nemohla se vymotat ). a oni mi řekli, ať jim ukážu mapu, že zrovna vylezli z metra a neví, kde jsou
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
Kokrik |
Přidané 05-09-2010 22:11
|
Člen
|
Magoss: Děkuji, už to bolí jenom trošku. |
|
|
|
3X |
Přidané 05-09-2010 22:24
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
v místech setkání Babího léta nebydlí žádní lidé, neexistují tam místňáci a na PČR tam nenarazíš ani při demonstraci
|
|
|
|
prezi |
Přidané 05-09-2010 22:34
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
Kokrik napsal: Tak já už se teda nebooooojím, když tak tam bude určo nějaká dobrá duša,co mě v tom nenechá.
...no, tak po konzultaci mimo fórum si dovolím lehce upravit hodnocení výjezdu na Búřov - no malilinkatý offíček tam je ...mini, pidi offík!
(včil zase budou zklamaní offrouďáci - snad jim to vynahradí motokros)
to Kokřík: neboj, my tě v tom nenecháme
Upravil prezi dne 05-09-2010 22:35 |
|
|
|
prouky |
Přidané 05-09-2010 22:51
|
Člen
Příspěvek: 75
Založený: 23.08.10
|
.....jen bych chtěl se opět připomenout-, jak je to s možností spaní ve stanech, bude to možné? Jinak se těším, nikdy jsem v Beskydech nebyl, znám enem tu písničku o bačovi, co zatáčí s ovcema, cože to s nima vlastně dělá? |
|
|
|
tobig |
Přidané 05-09-2010 22:58
|
Člen
Příspěvek: 647
|
prouky napsal:
.....jen bych chtěl se opět připomenout-, jak je to s možností spaní ve stanech, bude to možné? Jinak se těším, nikdy jsem v Beskydech nebyl, znám enem tu písničku o bačovi, co zatáčí s ovcema, cože to s nima vlastně dělá?
ten stan by mně také Břéťo zajímal... ? |
|
|