motoblb napsal:
Zase nic,škoda že se kluci nedohodnete na termínu akcí které se tu loni dali a pravděpodobně se opakujou.Ten termín má čuník sraz ...
...klídek, Czuníkovský sraz 2012 je o týden dříve (7-9 září 2012)
...je tomu tak Láďo? prosím o potvrzení
V neděli mi Břeťo čuňe na čuně říkal termín a říkal sem mu,že jet nemohu mám narozkyleda že bych nevěděl kdy sem se narodil a pak by to bylo vše OK
www.motodilyhavirov.cz
Beda napsal:
hergot, v tu dobu jsme na svatbe kamaradovi...a ja se tak těšil
Ak je velmy dobry kamoš tak ho presveč nech si svadbu posunie
Jestli je to velmi dobrý kamoš, tak mu to rozmluv!
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
na CENDURO akcii som bol prvy krat na Vítaní jara na Orave,bolo neskutocne SUPER,takze registrujem datum,ak nic mimoriadne do toho nepride a stastne sa vratim z Romania tripu,tak urcite pridem,teda PRIDEME...
Honda Transalp XL600V r.1990
BMW F650GS TWIN......r.2010
Hm tak opět se termín kryje s v stromáckým srazem . Dva srazy za rok a oba ve stejných veekendech Škoda tak snad zase na jaře.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Marselus napsal:
Hm tak opět se termín kryje s v stromáckým srazem . Dva srazy za rok a oba ve stejných veekendech Škoda tak snad zase na jaře.
...tak to je škoda, ale když jsem termín Babího léta chystal, neměl jsem o této akci žádné info ...pro změnu jsme se tentokrát nestřetli s termínem ATAVu, CZUNICI mají akci o týden dříve a Krocan je až v říjnu ...nelze se ubránit tomu, že se některé termíny kryjí
...co mne ale fakt mrzí je, že jsem přehlédl akci Slovakia V-strom riders klubu (www.vstrom.sk), kterou chystá Albert a Vlčo v Pieninách ...když mi to Albert psal v SMS ze Slovinska, myslel jsem, že mne omejou. I když jsem pak ještě zkoušel termín rychle posunout, nebyla volná kapacita ubytování.
Babí léto bude opět tradičně v půlce září, stejně jako předchozí ročníky. Bude na Moravě, ne na Búřově, ale na NOVÉM místě (upřesním v kompletní informaci příští týden). Trasa Kotár rallye povede výrazně severněji - ani 1 km nebude po trase předchozích ročníků a bude tam kopa cest a cestiček, které neznají ani místní (PetrAT a BzukTA v sobotu koukali co nových cest při přípravě trasy projeli).
...bude mne mrzet, když se s některými z vás na Babím létě neuvidím, ale nedá se nic dělat - je jasné, že se nikdo nerozdvojí, musí si vybrat a zúčastnit se stihne jen jedné z akcí
...ať už se rozhodnete jakkoli, přeju aby jste si vybranou akci užili (pokud nevyberete Babí léto, těším se na nějaké setkání příště)