Sim sim já pojedu z východních čech :-D ale nee na Mohelnici ale na Žamberk,Jablonné Šupmerk,Rýmařov,a tama někudy na místo určení :-)
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
magoss napsal:
Sim sim já pojedu z východních čech :-D ale nee na Mohelnici ale na Žamberk,Jablonné Šupmerk,Rýmařov,a tama někudy na místo určení :-)
Ok tak mě vezmeš sebou? Kde se sejdeme a v kolik?
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
vkolik končíš???já mám ranní a tak bych rád jel nějak hned po práci skoro..max kolem 15hod toto je asi tak na 4 hodinky jsem koukal:-( tak buď cestou zaimprovizujem a nebo nevím.
My vyrážíme taky tak ve Svitavech v kolik jedem 4 mašiny. Když nás bude víc nebudem se bát vlka nic Zřejmě taky směr po starý na skřítek atd. Jestli chcete jet s náma nejni problém
Vlka se nebojím ale tebe jo..ty to budeš brát po samém poli a takhele a tak kde byhom se mohli sčutnout hm??:-)
magoss napsal:
Vlka se nebojím ale tebe jo..ty to budeš brát po samém poli a takhele a tak kde byhom se mohli sčutnout hm??:-)
No jóó mě se bojí každej žeru pomalý psi a malý děti
Jede se normálně po silnici ty koukám valíš Rio de žambéro a my se tam budem napojovat někde od Lanškrouna tak někde tam asi ještě to doladíme nějak
Ok tak se můžem tedy dohodnout :-) pak na nějakém čase a místě.-) ti pak hodím tel číslo pro jednoduší doluvu,jestli budeš chtít tedy
No já jsem celý den doma, tak po obědě můžu vyrazit.
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Zeptám se ? Mam vzít nějaký videa ..není to tak akční jako youtube není to s reklamama . Některý pasáže jsou nudný...(téměř všecky) je to natáčený VHSkou s tanvaku něco v ruce překopírovaný na DVD ....jen abych nebyl za blba.....jo a není to vyloženě Adventure akční hrdinové je diversion a suzuki 800 intruder něco taky inazuma
Tím počasím bych se moc nezabýval, ještě v pátek tvrdili, že celý víkend bude krásně....A zas jim to nějak moc nevyšlo...Každopádně jedu i v dešti. Když jsme jeli na Vítanie jari 2012 tak lilo teda tak brutálně, že každý myslel na to jestli nebude lepší to otočit (nikdo to nechtěl říct nahlas). A ještě že tak, nelitovali jsme
Kurňa to je lidí..... Já už doufal, že přijedu taky, ale nepřijedu.... Odešly mi tlumiče na GS a už i v jednom je o hubu na tom jezdit, natožtak ve dvou. Tak si to tam užijte, ať vám vyjde počasí a těším se, že si pak něco pěkného přečtu
Pojede někdo v pátek po obědě z Brna a okolí? Rád bych se přidal. (Abych nezabloudil už cestou tam).
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
petr0604 napsal:
Tím počasím bych se moc nezabýval, ještě v pátek tvrdili, že celý víkend bude krásně....A zas jim to nějak moc nevyšlo...Každopádně jedu i v dešti. Když jsme jeli na Vítanie jari 2012 tak lilo teda tak brutálně, že každý myslel na to jestli nebude lepší to otočit (nikdo to nechtěl říct nahlas). A ještě že tak, nelitovali jsme
j nepomyslel ani maličko že bych to otočil:-) se jelo nááhodou luxusně:-)