Tak hlásime příjezd.Škoda ,že jsme nedorazili už v pátek. Ale i tak jsme projeli moc pěkné místa . Po cestě zpět jsme ještě navštívili krásnou kolibu na oběd. Díky Prezimu a spoluorganizátorům akce
''
''
''
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Dík organizátorům za bezva povedenou akci.
Tady posílám krátké video (natáčeno na iPhone takže kvalita nicmoc)
[youtube]http://youtu.be/HTwLk3P8_oI[/youtube]
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Bylo to fajne se zas slízt a pokecat. Počasí objednaný až na dnešek,ale to by bylo už moc. Parádní akce, už aby bylo Babí léto
Enduro musí bejt apoň trochu od bahna
Prezzi dík. Opět jedna vydařená akce......
Upravil LiborJ dne 12-05-2013 21:09
BMW R1200GSA, 2012
BMW R1100GS, 1998
BMW F650GS, 2005
YAMAHA XT600Z TÉNÉRÉ, 1990
Bejvávalo: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Prezi říkal jsem ti to už dnes,orpavdu zase super akce klaním se před tebou a tvími kumpány:-) co to pořádáte orpavdu super!!!!
jinak cesta byla fajn i když byl dešt ale jelo se na pohodu:-)
PS : omlouvám se posádce co jsme se potkali v Žilině někdo na GSA12 s pražskou SPZ že jsem ti tam vjel schoval si se mě v mrtvém bodě a přehlíd jsem tě tak prosím promiň nebyl to umysl:-(
po příjezdu jsem měl chuž ještě vyrazit někam kousek dál ale když maminka zjistila že je syn doma tak bylo po ptákách:-(
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Tak vzhledem k tomu že jsem měl v pátek toulavou a tak trochu bloudivou, moc času na pokec mi nezbylo. V sobotu ráno mě sluníčko vytáhlo do sedla ještě před ranní besedou.
Projel jsem pár zapadlých silniček směrem na Bardějov, v Rešově jsem navštívil po deseti letech kamaráda a v 2O.OO zaparkoval doma. v sobotu najeto 530km, takže skoro tolik jako bych jel kotár.
Jak jsem měl strach z počasí, tak až do Martina azuro, potom oblačno a hnusně bylo až u nás. Ale kupodivu jesem nezmokl.
Škoda že jsem neměl víc času poznat nové lidi.
S Rablenkou cestou necestou
magoss napsal:
Prezi říkal jsem ti to už dnes,orpavdu zase super akce klaním se před tebou a tvími kumpány:-) co to pořádáte orpavdu super!!!!
PS : omlouvám se posádce co jsme se potkali v Žilině někdo na GSA12 s pražskou SPZ že jsem ti tam vjel schoval si se mě v mrtvém bodě a přehlíd jsem tě tak prosím promiň nebyl to umysl:-(
po příjezdu jsem měl chuž ještě vyrazit někam kousek dál ale když maminka zjistila že je syn doma tak bylo po ptákách:-(
a že jsi se nehlásil na tu štanprilčku...synku
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
akce skvělá..jen tak dál a budou doby kdy se tohle rozletí do světa....přeji aby se sešlo více fajn lidiček jako tentokrát..díky všem a rádi jsme poznali nové lidi....kinder gs a czuník a malá czunikovka
czunik napsal:
akce skvělá..jen tak dál a budou doby kdy se tohle rozletí do světa....přeji aby se sešlo více fajn lidiček jako tentokrát..díky všem a rádi jsme poznali nové lidi....kinder gs a czuník a malá czunikovka
měl jsi krásné hustokruté cenduro galaty s kytičkama
Kdo nepadá, jezdí pod své možnosti.
czunik napsal:
měl jsi krásné hustokruté cenduro galaty s kytičkama
??????
magoss napsal:
a že jsi se nehlásil na tu štanprilčku...synku
No v patek jsme se jen pozdravili a stamprlicka nebyla po ruce pak nastala strasna smrst:-(
V sobotu kdyz jsme spolu povidaly tak jsi mi nabizel ale ja se omluvil ze uz po patku radsi pit nebudu:-D
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Tady ještě pár fotek z víkendu http://abe99.rajc..._JARI_2013 je tam i cesta tam a zase zpátky
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Bolo jedinečne...len jednu chybu to malo....trvalo to krátko....nabudúce navrhujem predĺžiť to na celý týždeň..ale keďže viem že moje návrhy ma každý v.... tak sa uspokojím aj s víkendom.....
Práve vďaka takýmto akciám som ešte tu....
Upravil corvette dne 13-05-2013 21:21