Prezimu a spol. dík za prima akci a peníze si za nás samozřejmě nechej. Když jsem Vás viděl v neděli dopoledne s celou rodinou lustrovat popelnice, tak bych možná i něco přidal.
Upravil hudec dne 17-09-2012 15:20
Kdo nepadá, jezdí pod své možnosti.
Tak i ja sa chcem mooooc poďakovať organizačnemu tímu okolo Preziho,
potvrdilo sa mi ze na tieto Cenduro akcie treba ísť lebo inak príde o super zábavu, krásnu Kotar relly, nestretne svojich znamych, nespozná nových úžasných ľudí... a preto veľke ĎAKUJEM Vám všetkým čo ste prišli bez Vás by som sa tam asi necítila tak super, ste dôvodom pre môj úsmev
Krátké video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dLNtrZznUYM&feature[/youtube]
Nevím nějak mi to nejde
Odkaz tady: http://www.youtub...e=youtu.be
Upravil prezi dne 17-09-2012 19:55
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
petr0604 napsal:
Jo taky bych to nejradši vrátil na pátek....měl jsem po příjezdu domů úplně špatnou náladu z toho jak to rychle uteklo.
Já jsem rád, že je to za mnou
Utekla mi air bad ..někdo mi zničil spacák (asi já) nešel mi zapnout zip a ve stanu jsem měl neskutečně zahulíno kuřáci jedni ..já bych je hnal
petr0604 napsal:
Jo taky bych to nejradši vrátil na pátek....měl jsem po příjezdu domů úplně špatnou náladu z toho jak to rychle uteklo.
Utekla mi air bad ..někdo mi zničil spacák (asi já) nešel mi zapnout zip a ve stanu jsem měl neskutečně zahulíno kuřáci jedni ..já bych je hnal
joo a ještě jsi zapoměl říct že tam bylo spousta otravních lidí na těh kvalitních strojích BMW a kor ten s tou žlutou to jen ejhorší parazit:-D:-D
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
petr0604 napsal:
joo a ještě jsi zapoměl říct že tam bylo spousta otravních lidí na těh kvalitních strojích BMW a kor ten s tou žlutou to jen ejhorší parazit:-D:-D
To vím a urazit tě musím. protože jinak bys nepřijel no a když už budeš tady tak sfouknem tu polňačku ...(po moravsky šotolinu) nezlobte se na mě ,ale máme lepší gumy na traktorech ..no
Do prčic zas aby nedošlo k nějakýmu fopá
Máte hezký polňačky po vašem šotoliny u nás to je víc rozrytý od zetorů a a dalších samohybnejch mašin
Upravil xx2 dne 17-09-2012 21:15
Snowgirl, měla by jsi změnit nick, na Kamikadze Girl
A ta Tvoje kolegyně, to je stejný případ
Holky, proboha na čem ujíždíte ... ??
Sleduj horizont v čase 0:02 a 0:22 ... to jedou šílené Slovenky a ještě se cestou řechtá do helmy
V každém případě jste ten kopec sjeli nejrychleji ze všech a bez špuntů a na naháčích
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HkzZHNNw9X8[/youtube]
Upravil PetrAT dne 17-09-2012 23:09
jeeej keby som vedela ze to v tom useku budete tocit tak spomalim nech si vychutnam zabery na seba
juj ale tak bolo to uzasny zjazd dole pri tom sa neda nesmiat a neuzivat si jazdu
a aspon vidite ze nahace su schopne vsetkeho...alebo zeby jazdci ... no co uz ...ja svoju lasku cbfku volam male endurko ... a inak keby ste vedeli ako sme obe ja a moja laska boli vytesene ze sme to tak kraaasne zvladli juj
co na to cele povedat.....super vikend, super organizacia, super ludia.... a ta radost v mojich ociach ked sme sa vratili naspat do tabora a ja som mala cbfku celu
klobouk dolů...holky jsou statčné všechny co tam byli na svých strojích a navíc silničky...tak to je obzvlášt za 1
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....