Právě jsem se vátil z hradu,vlastně z Myjavy.Bylo tam dobře.Nastřílel jsem 5 z 10. Dík organizátorům.
Když si myslíš,že už nemožeš,tak eště sedmkrát možeš.
...aj ja už som doma, odpojil som sa v Myjave, pozdravujem všetkých s kým som sa nerozlúčil...cestou domov od Bánoviec v daždi, ale hlavne že včera večer a dnes na výjazde nepršalo...velmi príjemný víkend, vďaka organizátorom
Zdrzel jsem se jen kratce,ale i to stacilo abych si uzil vyjizdku a potkal spoustu skvelych lidi.Velky dik poradatelum.Zde jsou nejake fotky http://romtom.raj...java_2011/
DAKUJEM za Vase pozitivne ohlasy
Avsak, akcia bola vydarena aj vdaka Vám - svojou pritomnostou ste jej vytvarali tu pohodu a vydareny priebeh
Vsetkym vdaka za hojnu ucast, nesmierne ma tesi ze mi ( nám ) nakoniec vyslo pocasie a dali sme ON aj OFF vyjazd - pekne a decentne sme sa zablatkovali a niektory prijemne popadali
Podakovanie patri aj Marekovi Turanovi ( spolutvorca a vodca ON vyjazdu + zabezpecenie obeda ) + mojej Zuzke ( registracia, strazenie campu, ale hlavne zabezpecovanie staleho prisunu piva )
Rekapitulacia:
vydanych obedov 48 porcii
vypitej slivovice 3,7 l
a borovicky - to uz newim ( vie to vobec niekto ??? )
vypiteho piva 96 ks :-D
vydaneho gulasu 42 porcií
vystrielanych brokovych patronov 290 ks
enviroment:
vyhodeneho odpadu 2 × 100 l PE vrecia
ziaden prienik nebezpecnych latok nebol zaznamenany
ziadne palenie nebezpecneho odpadu nebolo zaznmenane
Upravil vlk dne 25-07-2011 22:08
Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Tomi:
skutočne si vyhral kategoriu: najdlhsie oplotenie zhotovene z ciarok z vypiteho piva
Tomi + Ivan66:
klobuk dolu co ste dali na OFFu na tych Vasich nestastnych pneu
ale nabuduce by to chcelu iny vzorek - mi bolo aj trosku luto ze sme sa roztratili, skoda ten vyjazd by ste uz zvladli
to Prezi,video bude,potřebuji vyšetřit více času na sestříhání,jak se vrátím z Rumunska tak na to vletím.Tady malá ochutnávka[youtube]4Eq7B8MhL-M&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Sergej napsal:
To kde sa nachadza ta trat??
Resp. nasiel by sa nejaky dobrak, ktory by tu hodil mapu kadial ste sli?
Diki
na mapu to tazko hodit ale Roman700 to zaznamenaval do svojej navigacie, takze recou navigacnou teda suradnice by Ti mohol snad poskytnut on
Ja Ti to povim takto:
Prides do Myjavy časť Turá Lúka - najdes si tam oddychovy areal Padelky, okolo padelkov pojdes rovno za nosom smerom nahor uz po polnej ceste, ta ta dovedie na horizont kopca kde je hnojisko a tam sa das vpravo do lesika - Vola sa to tam Jaseníky a je to kusek od Belanských
Pochopil?
pripadne mi cinkni ked tam budes chciet ist pojazdit rad Ta tam zavediem