dnes jsem si dovezl motorku ze servisu..sice z holím zadkem a bez peněz ale sláva když to dopadne a seženu řechtáky a zajedu majinko motor tak jedu!!!!!:-)
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Peťo, u těch vrtulek to je tak. Výrobce jim sice tvrdí, že mají suchou spojku, ale když to rozeberou, tak zjistí že ji mají mokrou
A Bigouše normálně poskládej, tak jak loni , den před akcí to bude stačit
A pak ho zase poskládej napodzim na babí léto. Prostě zborka-rozborka jako na vojně
PetrAT napsal:
Peťo, u těch vrtulek to je tak. Výrobce jim sice tvrdí, že mají suchou spojku, ale když to rozeberou, tak zjistí že ji mají mokrou
A Bigouše normálně poskládej, tak jak loni , den před akcí to bude stačit
A pak ho zase poskládej napodzim na babí léto. Prostě zborka-rozborka jako na vojně
Kdepak, spojka je suchá - jak má být. Čisto a sucho jako v pokojíčku. I lamela by ještě klidně tenhle rok v pohodě vydržela, ale když už je to rozpůlené, tak dám novou.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TMyWU5WAwls&feature=youtu.be[/youtube]
BMW GS = stroj na radost
"Když vše klapne, přijde nás na CENDURO Vítanie jari - Orava 2012 pozdravit jeden úspěšný slovenský motocyklový pretekár. Tipněte si, KDO BY TO MOHL BÝT?"
prezi napsal:
...jedna otázka pro zpestření pošmourné soboty:
"Když vše klapne, přijde nás na CENDURO Vítanie jari - Orava 2012 pozdravit jeden úspěšný slovenský motocyklový pretekár. Tipněte si, KDO BY TO MOHL BÝT?"
Pro zpestření pošmourné soboty se jedu projet.
Když si myslíš,že už nemožeš,tak eště sedmkrát možeš.