Jen malý rýpanec - s motocyklem který má náhon řemenem, může jet do terénu jen Pražák....Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Mě letos hodně zaujal Desert sled. Nejsem kdovíjakej fanda scramblerů, ale Sled mi připomíná XT500. Je to poctivě postavený, lehký obratný. Nic navíc, čistá esence radosti z jízdy. A hlavně zlatý ráfky, ty mě vždycky dostanou. 2V je sametovej a jede!
Těším se, až si ho příští sezónu si ho někde pronajmu na zkoušku. Umím si to pro sebe představit jako to cest. enduro.
F-T
Jako majitel skvělého Triumph Scramblera rok 2015 (najeto 38 000 km) jsem byl moc zvědavý na nový model Triumph Street Scrambler, který je už rok v prodeji, ale jelikož není k dispozici v ČR žádný kus novinářům, není zatím ani žádná recenze.
Měl jsem teď to štěstí zapůjčit si nový vodou chlazený Street od místního dealera na víkend na Kanárských ostrovech a připravil tenhle test, kde obě verze porovnávám.
Snad pomůže, pokud o nákupu nového nebo staršího Scramblera přemýšlíte YouTube Video
Jinak rád zodpovím jakékoli dotazy k té starší verzi, mám tam spoustu úprav a spoustu zážitků. Fakt dobrej bajk )
''