Název novinky: CENDURO :: Vaření na cestách

Přidal prezi dne 12-02-2011 10:59
#1

Hola hola kolektive, vaříte na cestách? Předpokládám že ano. Samozřejmě součástí cestování je i "gastronomické laškování" s místní kuchyní, ale někdy není příležitost, čas či prostředky a tak se každý nějak stravujeme.

Co vaříte? Jaké je vaše oblíbené jídlo na cestách?

Z čeho vaříte? Co vozíte s sebou z domova a co nakupujete na místě? Jak svoje jídlo nejčastěji připravujete?

Na čem vaříte? Plyn, benzín, dřívkáč, klasický oheň, horké vřídlo či sopečná láva, rozpálený pouštní písek, ... ? Máte jeden ešus, nebo sadu nádobí?

"Tlačíte" cokoli (jen ať to má nějakou energii), nebo vyváříte a mlsáte?

Co nejzajímavějšího jste si uvařili? Byla by nějaká veselá historka o vašem vařením na cestách?

Vaše zkušenosti, rady, doporučení a recepty: