Název novinky: CENDURO :: Vaření na cestách

Přidal zetor dne 12-02-2011 17:35
#7

Jak píše magoss.....dálkových cest jsem taky moc neabsolvoval,ale na 1-3 denní čundry chodím každý měsíc. Vařím klasicky na plynu.Je to skladný (jen malá bombička+kartuše)...nádobí= jeden nůž Bundeswehr=nůž,lžička,vidlička a malá teflonová pánev+malý rendlík alá hrnek.Osvědčená to kombinace.Jako jídlo považuju za nejlepší směs fazole+kukuřice v pálivé omáčce od Bonduel.....Frkne se do toho klobása nebo uzený a mě to chutná prostě nejvíc.Za těch pár let nemůžu ty masový konzervy ani cítit.Jinak taky nejsou špatný vajíčka na všechny způsoby.....Ty bereme třeba i na dvou denní moto výlety....stačí mít takovej ten plastovej obal a je to pohoda....vejce mají v každý dědině čerstvá.Gulášový polívky z pytlíku (taková ta hmota)...taky docela ujdou....Takže za nejlepší na cesty považuju-vejce,fazole,klobásy,uzený...!!! *tup* O restauracích se zmiňovat nebudu...to je každýho věc podle toho kolik chce na cestách utrácet.

Upravil zetor dne 12-02-2011 17:38