[youtube]aqKAtz3oL8c[/youtube]
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Něco terénu,tentokrát z opačné strany světa.Hezky si to panáček dává.
(objevitel videa- Desmo )
[youtube]Q2ZSm4GCyUQ[/youtube]
Upravil xx4 dne 15-02-2012 22:16
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
To se mu to jezdí když má takovou motorku..
....a mně se chce něco říct!!
Už nemusím.Už je tady. Jak vosa na bonbón.
Ty woe, tak na to bahno by mi nestačilo ani 14 dní dovolené, tak bych naštěstí ani k těm skalám nedorazil.
To byl Coma nebo Despres???
Klobouk dolů.
Jedna technická a chci upozornit že to není rýpací.
Všiml jsem si že nemá padací rámy. To má ta Vaše kačena plasty stejný jak kroska?? Ty pružný nepraskací???
Jencek:Plasty má kačena opravdu velice odolné.Vydrží to neskutečné věci.Lísknul jsem sebou nesčetně krát,ale vyždycky se jenom prohnou a dál nic.Fakt si nedovedu představit,co by se muselo dít,aby praskly.Z toho důvodu někteří majitelé viz.třeba Qwert,mají místo padáků,jen karbonový chránič spodní části nádrže.A evidentně to taky stačí.Já si koupil padáky ocelové.Mám lepší pocit,když tam jsou a taky se na ně dá ledacos pověsit... "Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Tak to je super, já si právě kdysy prohlíšel starej plat s KTM z krosky a ten šel normálně přeložit a zůstal tam jen bílý pruh a plast se bez jákékoliv známky opotřebení vrátil zpět.
Co já si užil s plastama na VFR
Vlastně i na rable jsem zlomil zobák, a praskl mi čudl co drží ten plast pod nádrží na pravé straně.
Já se ti ani nedivím že jsi koupil padáky. Já když koupil rablu, tak byla bez rámů a moc moc jsem se bál jezdit
Zajímalo by mě čím to točil, protože to bylo snad první video co jsem viděl, kde byl použitelný zvuk.
A jak tomu přidal, tak to mělo tuze pěkný zvuk
Kolik odhadujete že tam tak letěl?? S Rablenkou cestou necestou
Video strašně zkresluje,vypadá to kolikrát jako neskutečná střelba,ale jede se max. 80.Teda né že by to bylo málo.....
V té části kde sebou práskne,jsem si chvíli před tím než tak provedl,říkal že je to ideální místo na držku a taky že jo ,ale když se vezme do úvahy,že jede z části po ledu a sněhu,tak klóbrc dolů.
Upravil xx4 dne 16-02-2012 18:05
Kdo jezdí na lc8 mi potvrdí že čím se s ní jede v terénu rychleji tak její podvozek líp funguje a žehlí nerovnosti.Už jsem jsem po rozbité lesní cestě letěl i skoro 115 a po štěrkové dokonce 145(je fakt že to bych si bez tlumiče řízení netroufl).
Nádrže lc8 jsou opravdu nerozbitné(taky stojí jedna půlka skoro 38000) a podle mě stačí na jejich ochranu(proti poškrábaní) kryty které lze k tomu zakoupit.Karbonové které jsem měl už ten těžký život nevyxdržely a ted mám plastové za 300kč kus.
''
Jo Qwerte, to jsem viděl když jsem s kamarádem objížděl cross country maratony.
Viděl jsem jak ti nejlepší jedou jak na vznášedle a ti slabší se s tím prali až mi jich bylo líto.
Je pravda když jsem mu před závodem rozjížděl WRko tak jsem po polňačce jel 90, ale když sem to zjistil, tak jsem málem cvrnkl.
Proto já když jedu soft off tak se s tím peru, jedu jak šnek
S Rablenkou cestou necestou