Palo7 napsal:
kouknite na foto SWM 650 Dualsport, na výstavě je ověšená na výlety a vypadá dost dobře a je za rozumný peníz
Byl by nejakej link? Google mi nic neukazal. Dik.
Ja mam sice v garazi Husku TE630 (predpokladam ze to je ta sama motorka, akurat po jinym majitelem, vyrabena myslim dokonce ve stejne fabrice v Italii), ale rad bych videl o cem je rec.
Dik, uz jsem to nasel. Mne to pripada jako opevnena 630 and TR650 (myslim ze na tu nemaji motor pac to je Rotax). A musim rict ze to vypada pekne hnusne. Ty kretensky plechovy bedny a leseni na motorku, kouzlo ktere je prave jeji lehkost jsou skutecne perverzni. Ja mam na me velkou nadrz od safari, nosice brasen a lynx stit a to je tak maximum co bych na to dal. Ted nemam tady fotky, ale tady jsou nejaka videa, kde je trochu videt:
Martine,
to je ale proto, že ty jezdíš trošku jinak než většina majitelů "cestovních endur". Nemluvě o tom, že s textilním zavazadlem to někde jde a někde bohužel nevydrží na motorce dlouho a zavazadlo změní majitele jakmile máš motorku z dohledu. Plechová bedna je prostě někdy a někde lepší. Padáky - zase věc názoru. Já je na motorce na které jezdím nejvíc taky nemám ale kdybych převážně jezdil v horách v kamení, tak bych je namontoval. Když padáš převážně v písku, tak potřeba nejsou.
Jinak tohle mi taky přijde víc jak Terra ale ruku do ohně bych za to nedal. Tomáš Kocanda
touratech@touratech.cz www.touratech.cz
Jo holt Tomasi, v tomhle uz se neschodnem - zvlaste u maly lehky motorky. Jak vis taky jsem zacinal na opevnenych mastodontech, ale prirozenym vyvojem jsem se dostal jinak - ale souhlasim ze vetsina adventure hobiku pujde spis Tvou cestou.
Jinak jsem si docela jisty ze to je 630. Tady jsem nasel nejake fotky:
SWM:
''
630:
''
Terra:
''
Ten motor tam jasne vypada na 630.
A tady je moje 630 (i v sutrech - ta safari nadrz ji chrani dostatecne ):
qwert napsal:
Ale tvrdit že je to jediný současný adventure motocykl schopný jet cestou necestou..no..
Je to jediný nový velký dvouválcový adventure motocykl představený na výstavě. Není dost dobře možné míchat dvouválce a jednoválce. A nikdo - ani KTM ani BMW ani Yamaha ani nikdo další nic v téhle kategorii neukázali. Ducati je silnice, ať tomu říkají "enduro" jak chtějí, Triumph XCx je jen modifikace XC s elektronickým plynem a ABS. Nepovažuju to za novou motorku. Všechno ostatní - silnice. Yamaha MT09 Tracer, 1000XR je silnice....
Tomáš Kocanda
qwert napsal:
Tak pokud to omezuješ jen na absolutní novinky a KTM 1290 mezi ně nepatří tak budiž.
No 1290 SuperAdventure žádná novinka není ne? Naše stála vystavená u Motorexu... A za zrovna příklad kategorie cestovních endur pro opravdové adventure cestování jí fakt nepovažuju.
A nebo myslíš SuperDuke 1290 GT? Ten tam fakt představili jako novinku ale taky to není adventure.
''
Tomáš Kocanda