Mitas E-07 v rozměru 110 a 150
|
Joe |
Přidané 08-06-2011 08:52
|
Člen
Příspěvek: 285
Založený: 31.05.10
|
Kdo by měl zájem o zakoupení E-07 s novou směsí a v rozměru na velká cendura je na skladě Charasportu asi 25 prvních kusů z pilotní série. Testováno Jardou Šímou v Africe a mou maličkostí na našich silnicích a v albánských horách na šotolině a kamenech. Je to nejuniverzálnější pneu f. Mitas. Na vodě drží a je dost odolná proti průrazům. Při drsném zacházení garantuji nájezd 10 tkm min. Už to není ten starý puk. Testovali jsme i E-07 s aramidovým vláknem a tvrdší směsí. Toto provedení není tak jisté na vodě, ale je max. odolná proti průrazům a bude mít brutální kilometrový nájezd tzv. provedení Dakar, vhodné např. do Mongolska nebo na kraj světa. Zatím ve fázi vývoje. V případě vašeho zájmu o novou E-07 volejte přímo panu Vondráčkovi na t.č.602620447. |
|
|
|
Thymallus |
Přidané 08-06-2011 09:15
|
![Avatar člena](../images/avatars/ruka02mini[42].PNG)
Člen
Příspěvek: 238
Založený: 16.05.10
|
Mno... škoda že to nebylo dřív...
V pátek vyrážíme na dovču, tak jsem to musel pořešit jinak.
Ale už se těším na ohlasy a ohledně příští gumy mám jasno :-)
Když je vůle, cesta se najde ![Wink](../images/smiley/wink.gif)
' ' |
|
|
|
robert_zl |
Přidané 04-07-2011 12:39
|
![Avatar člena](../images/avatars/avatar[117].jpg)
Člen
Příspěvek: 295
Založený: 10.06.10
|
Má tu někdo tu E-07 obutou a jezdí na ní? Teda kromě Preziho ![Smile](../images/smiley/smile.gif)
Příští týden už musím nutně přezout a vážně o této gumě uvažuju....
Upravil robert_zl dne 04-07-2011 12:39 |
|
|
|
prezi |
Přidané 04-07-2011 15:26
|
![Avatar člena](../images/avatars/atavargs[1].JPG)
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4052
Založený: 20.04.10
|
robert_zl napsal:
Má tu někdo tu E-07 obutou a jezdí na ní? Teda kromě Preziho ![Smile](../images/smiley/smile.gif)
Příští týden už musím nutně přezout a vážně o této gumě uvažuju....
...jen upřesním, že E-07 mám na zadním kole a zkouším ji v kombinaci s přední E-10 ...zatím najeto cca 5.000km a spokojenost ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif) |
|
|
|
slerin |
Přidané 04-07-2011 17:21
|
Člen
Příspěvek: 247
Založený: 06.07.10
|
Můžu také doporučit na silnici i lehčí off. ale dej si pozor až jí budeš kupovat tak událi jednu sadu hrozně měkkou a ta nic nevydrží. poznáš to svou rukou když zmáčkneš vzokek moc měkký nebo tvrdý to poznáš pa
Moto Šlerin Liberec |
|
|
|
Stenly |
Přidané 04-07-2011 17:38
|
![Avatar člena](../images/avatars/IMG_0675-01[358].jpg)
Člen
Příspěvek: 325
Založený: 12.10.10
|
Měl jsem 07 na BMW 650 f , asi před 2 roky koupený a musím konstatovat, že stály dost za ho...... Na výstavě letos v Letňanech jsem to s firmou probíral. Myslím, že jejich kvalita je dobrodružství.Tak jsem zvědav na vaše hodnocení.
Stenly - motocyklista varnsdorfský |
|
|
|
Radzi |
Přidané 05-07-2011 00:01
|
![Avatar člena](../images/avatars/avatar[527].jpg)
Člen
Příspěvek: 24
Založený: 17.03.11
|
Odjezdil jsem dvě sady E-07 na Transalpu a byl jsem spokojenej .Teď na Afře dojíždím Bridgestony a pak dám E-10 . |
|
|
|
xx4 |
Přidané 05-07-2011 00:42
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
Mám E07 na LC8 a nemůžu říct křivého slova.Sada kterou teď jezdím se mi zdá měkčí než ta předchozí a tím pádem se i rychleji sjíždí,ale zase perfektně sedí na asfaltu.Neznám srovnatelnou gumu za ty prachy.![thumbs up](../images/smiley/tup.gif)
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
Sergej |
Přidané 12-05-2012 22:49
|
![Avatar člena](../images/avatars/logo1[636].gif)
Člen
Příspěvek: 274
Založený: 14.07.11
|
Idem v blizkej dobe kupovat pneu, rozhodol som sa pre E07, kedze mam V-stroma tak vyuzijem moznost novych rozmerov 110 a 150.
Len na internetovych obchodoch resp. moto-pneu.sk odkial budem nakupovat, som nasiel prednu vo verzi DAKAR a zadnu nie. Nevie niekto povedat preco?
Dakar verzia u 09 bola vyhodnejsie tusim tvrdismi bokmi proti prerazeniu. U 07 je to ako? Ma predna Dakar verzia inu pouzitu nedajboze ,tvrdsiu" zmes?
A poprosim tych ktory maju novu 07 naj. v tychto rozmeroch o pocity z tejto pneu. ![Smile](../images/smiley/smile.gif) |
|
|
|
hobr |
Přidané 13-05-2012 16:50
|
Člen
Příspěvek: 820
Založený: 03.01.11
|
Napiš Rudovi, je registrován pod nickem Joe. Ten Ti dá veškeré info k Mitasům.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain) |
|
|
|
Sergej |
Přidané 13-05-2012 21:59
|
![Avatar člena](../images/avatars/logo1[636].gif)
Člen
Příspěvek: 274
Založený: 14.07.11
|
hobrnos napsal:
Napiš Rudovi, je registrován pod nickem Joe. Ten Ti dá veškeré info k Mitasům. ![thumbs up](../images/smiley/tup.gif)
Diki uz som pisal ![clap](../images/smiley/clap.gif) |
|
|
|
xx4 |
Přidané 01-06-2012 19:29
|
Člen
|
Když už tady máme tohle vlákno,musím veřejně vynadat firmě MITAS.Bláhově jsem se domníval,že když už tuhle pneumatiku uvolní do prodeje a umožní prodejcům ji nabízet,budou taky schopní je dodávat.Pravda je taková,že jsem si ji objednal v šířce 150-18 a po pár dnech mi paní s AZ pneu telefonicky oznámí,že pneu bohužel není a ani nejsou schopni říct kdy je MITAS dodá-týden,dva týdny,měsíc,příští rok...... .Krucinálfagot,co je tohle za jednání?Buď něco mám a prodávám,nebo mám v ruce s prominutím hovno a nedělám z lidí blbce.Takže JOE,pokud to budeš číst,byl bych rád kdybys předal do MITASU vzkaz od jednoho,teď už bývalého zákazníka : Vážení.Vyserte si oko.Raději přidám pár stovek a koupím jinde,než krmit výrobce,který na zákazníky z vysoka kálí.
......a nezbytné fakáče ![finger](../images/smiley/finger.gif) ![finger](../images/smiley/finger.gif) ![finger](../images/smiley/finger.gif)
Fix,to jsem se zase nasral![Angry](../images/smiley/angry.gif)
Paní s AZ pneu chválím,protože se snažila zachránit situaci a nabídnout jinou alternativu,ale bohužel v nabídce hned dostupných pneu nebylo nic,co bych mohl zpárovat s přední gumou....
Upravil xx4 dne 03-06-2012 12:06
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
PetrAT |
Přidané 01-06-2012 19:43
|
Člen
Příspěvek: 2286
Založený: 27.05.10
|
pokud potřebuješ párovat, tak pro rozměr 150 by mohlo být zajímavé toto http://www.durex....remax.aspx
vzorek snad bude dobrej
si to užij ![Wink](../images/smiley/wink.gif)
|
|
|
|
Medved 77 |
Přidané 01-06-2012 20:03
|
Člen
Příspěvek: 1014
Založený: 13.12.11
|
pavelgs napsal:
Když už tady máme tohle vlákno,musím veřejně vynadat firmě MITAS.Bláhově jsem se domníval,že když už tuhle pneumatiku uvolní do prodeje a umožní prodejcům ji nabízet,budou taky schopní je dodávat.Pravda je taková,že jsem si ji objednal v šířce 150-18 a po pár dnech mi paní s AZ pneu telefonicky oznámí,že pneu bohužel není a ani nejsou schopni říct kdy je MITAS dodá-týden,dva týdny,měsíc,příští rok...... ![Shock](../images/smiley/shock.gif) .Krucinálfagot,co je tohle za jednání?Buď něco mám a prodávám,nebo mám v ruce s prominutím hovno a nedělám z lidí blbce.Takže JOE,pokud to budeš číst,byl bych rád kdybys předal do MITASU vzkaz od jednoho,teď už bývalého zákazníka : Vážení.Vyserte si oko.Raději přidám pár stovek a koupím jinde,než krmit výrobce,který na zákazníky z vysoka kálí.
......a nezbytné fakáče ![finger](../images/smiley/finger.gif) ![finger](../images/smiley/finger.gif)
Fix,to jsem se zase nasral
Paní s AZ pneu chválím,protože se snažila zachránit situaci a nabídnout jinou alternativu,ale bohužel v nabídce hned dostupných pneu nebylo nic,co bych mohl spárovat s přední gumou....
Jo jo máš pravdu taky jsem 3týdny čekal na sadu e10
Neper se,život ti dá do držky sám. |
|
|
|
xx4 |
Přidané 03-06-2012 11:10
|
Člen
|
PetrAT napsal:
pokud potřebuješ párovat, tak pro rozměr 150 by mohlo být zajímavé toto http://www.durex....remax.aspx
vzorek snad bude dobrej
si to užij
Nějak mi uniká souvislost.![hmm](../images/smiley/hmm.gif)
....a k humoru to má taky daleko.
|
|
|
xx2 |
Přidané 03-06-2012 11:57
|
Člen
Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12
|
Ludek napsal:
pavelgs napsal:
Když už tady máme tohle vlákno,musím veřejně vynadat firmě MITAS.Bláhově jsem se domníval,že když už tuhle pneumatiku uvolní do prodeje a umožní prodejcům ji nabízet,budou taky schopní je dodávat.Pravda je taková,že jsem si ji objednal v šířce 150-18 a po pár dnech mi paní s AZ pneu telefonicky oznámí,že pneu bohužel není a ani nejsou schopni říct kdy je MITAS dodá-týden,dva týdny,měsíc,příští rok...... ![Shock](../images/smiley/shock.gif) .Krucinálfagot,co je tohle za jednání?Buď něco mám a prodávám,nebo mám v ruce s prominutím hovno a nedělám z lidí blbce.Takže JOE,pokud to budeš číst,byl bych rád kdybys předal do MITASU vzkaz od jednoho,teď už bývalého zákazníka : Vážení.Vyserte si oko.Raději přidám pár stovek a koupím jinde,než krmit výrobce,který na zákazníky z vysoka kálí.
......a nezbytné fakáče ![finger](../images/smiley/finger.gif) ![finger](../images/smiley/finger.gif)
Paní s AZ pneu chválím,protože se snažila zachránit situaci a nabídnout jinou alternativu,ale bohužel v nabídce hned dostupných pneu nebylo nic,co bych mohl spárovat s přední gumou....
Jo jo máš pravdu taky jsem 3týdny čekal na sadu e10 ![Angry](../images/smiley/angry.gif)
Famóózní firma![Grin](../images/smiley/grin.gif) ![music](../images/smiley/music.gif) |
|
|
|
qwert |
Přidané 03-06-2012 11:58
|
![Avatar člena](../images/avatars/QWERTavatar_347zmenseny[31].JPG)
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
pavelgs napsal:
Pokud u 07 změnili směs a už nevydrží tolik km jako dřív tak stejně pro mě ztrácí své kouzlo a sáhnu po něčem jiném.. |
|
|
|
xx4 |
Přidané 03-06-2012 12:22
|
Člen
|
qwert napsal:
Pokud u 07 změnili směs a už nevydrží tolik km jako dřív tak stejně pro mě ztrácí své kouzlo a sáhnu po něčem jiném..
E07 je i při nižším nájezdu OK,protože to vyvažuje cena,ale co je to platné, když si ji nemůžeš koupit z důvodu neskutečného lajdáctví v MITASu.
Možná by si tam mohli připomenout,jaký že to máme letopočet.Za bolševika tady bylo k mání velké kulové a člověk musel sklapnout podpatky a čekat,ale doba nám pokročila a zákazník se prostě sebere a jde jinam.Je to otázka několika kliknutí na PC a ta množina lidí které mají možnost takovým přístupem naštvat není nekonečná,nehledě k tomu, že info o šlendriánu se šíří výrazně rychleji než v dobách minulých,viz.pošramocená pověst E10.
|
|
|
qwert |
Přidané 03-06-2012 12:26
|
![Avatar člena](../images/avatars/QWERTavatar_347zmenseny[31].JPG)
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
Možná tu bude podobnost že za bolševika taky raději dávali přednost západním trhům a valutám.. |
|
|
|
xx4 |
Přidané 03-06-2012 12:32
|
Člen
|
qwert napsal:
Možná tu bude podobnost že za bolševika taky raději dávali přednost západním trhům a valutám..
V tom případě čert je vem ****y.
|
|