PSí Hubík - Motooblečení na míru
|
PSi HUBIK |
Přidané 04-02-2015 09:28
|
Člen
Příspěvek: 30
Založený: 28.03.13
|
Věříme, že ti, kteří byli zvyklí na náš starý web, si lehce přivyknou a noví návštěvníci u nás brzy budou jako doma. Slogan na homepage "POZNEJ ZMĚNU, MOTOOBLEČENÍ NA MÍRU" vystihuje hlavní podstatu naší výroby.
Cestovatele a dobrodruhy nabádáme navíc slovy "ZAŽIJ EXPEDICI JINAK - KOMFORTNĚ A BEZPEČNĚ". To znamená, že chceme, aby poznali změnu k lepšímu, kterou PSí motooblečení ušité na míru přináší. Není to jen záležitost designu, jde především o vaši bezpečnost. Jen dobře padnoucí motooděv vás správně ochrání.
Nově jsme zařadili BLOG se zajímavými tématy.
E-SHOP pak nabízí okamžitý nákup ze skladových zásob a to nejen motooblečení, ale i MOTOVÝBAVY jako přilby, rukavice, boty, funkční prádlo a další.
Vítejte na www.psi.eu. Přejeme vám příjemné "surfování".
' '
(Registrované komerční sdělení)
Upravil prezi dne 04-02-2015 09:52
www.psi.eu |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 25-02-2015 11:35
|
Člen
|
Pokud Vás zajímá, co se za 24 let podnikání ve firmě PSí událo a kam firma směřuje, můžete se nyní ptát pana Hubíka, který Vám rád tyto i jiné otázky ohledně motooděvů zodpoví na stránkách Motorkáři.cz::
Ptejte se majitele značky PSí Libora Hubíka
www.psi.eu |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 14-04-2015 10:53
|
Člen
|
Novinky v textilní kolekci 2015 od PSí HUBÍK
dámská bunda MERILYN LADY
Textilní bunda v novém dámském střihu = vysoký komfort a dokonalý vzhled na postavě! Prodloužená délka, reflexní motivy, zip pro spojení s kalhotami, set chráničů. Pro chladnější dny má bunda odepínací teplou vložku i s rukávy a navíc pro lepší fixaci rukávů do rukavic je tzv. nápalečník". Bunda má všechny zipy nepromokavé, membránu proti větru a dešti (Sympatex), zatavené švy proti vodě.
http://www.psihub...ke/textil/
''
''
dámské kalhoty ROSE LADY
Lehké textilní kalhoty výhradně dámského střihu! Výborně padnou a jsou vysoce komfortní a to díky strečové corduře. Kalhoty mají membránu proti dešti (Sympatex), zatavené švy, jsou vhodné pro cestovní i sportovní jízdu, dávají se zpravidla přes boty. Součástí jsou reflexní prvky, zip pro spojení s bundou a set chráničů.
http://www.psihub...ke/textil/
''
pánská bunda GARY
Lehká textilní bunda pro cestovní i sportovní jízdu. Obsahuje membránu proti dešti (Sympatex) a zatavené švy. Dále má vyjímatelnou oteplenou vestu, reflexní prvky, větrací kapsy, zip pro spojení s kalhotami a set gelových chráničů.
http://www.psihub...010924800/
''
''
Všechny modely si můžete objednat ve vybraných barvách a šité na míru s příplatkem 10% k ceně. http://www.psihub...i-na-miru/
Upravil PSi HUBIK dne 14-04-2015 12:57
www.psi.eu |
|
|
|
snelcuk |
Přidané 03-05-2015 08:29
|
Člen
Příspěvek: 1281
Založený: 20.10.11
|
Dobrý den. Mám zájem o prodyšné návleky do deště. Z jakého jsou materiálu? Jedná se o trilaminát? |
|
|
|
czunik |
Přidané 04-05-2015 09:29
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 15.05.10
|
potřebuju kalhoty na míru? kde se to dá poměřit a objednat??
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 04-05-2015 10:15
|
Člen
|
snelcuk napsal:
Dobrý den. Mám zájem o prodyšné návleky do deště. Z jakého jsou materiálu? Jedná se o trilaminát?
Dobrý den. Díky za dotaz. Složení materiálu tvoří 75% polyester a 25% polyuretan. Technicky se jedná o materiál na bázi membrány od německého výrobce "KUFNER" O trilaminát se v tomto případě nejedná. Naše dešťové návleky z tohoto materiálu mají mezi zákazníky skvělý ohlas právě kvůli prodyšnosti, nepromokavosti a pružnosti zároveň. Doporučujeme Vám u nás vyzkoušet a když nesedne konfekce, ušijeme na míru. Barevně si vyberete žlutou fluo nebo tmavě modrou, vždy s reflexními doplňky: http://www.psihub...a-kalhoty/ Seznam prodejen PSí najdete zde http://www.psihub...z/kontakt/
www.psi.eu |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 04-05-2015 12:06
|
Člen
|
czunik napsal:
potřebuju kalhoty na míru? kde se to dá poměřit a objednat??
Dobrý den, díky za dotaz. Nechat se změřit a objednat si Vaše motooblečení na míru můžete na prodejnách PSí v Tlumačově-Plzni-Praze-Brně-Lipně-Ostravě. Kontakty najdete zde: prodejny PSí HUBÍK
Budeme se těšit!
www.psi.eu |
|
|
|
snelcuk |
Přidané 05-05-2015 08:38
|
Člen
Příspěvek: 1281
Založený: 20.10.11
|
PSi HUBIK napsal:
snelcuk napsal:
Dobrý den. Mám zájem o prodyšné návleky do deště. Z jakého jsou materiálu? Jedná se o trilaminát?
Dobrý den. Díky za dotaz. Složení materiálu tvoří 75% polyester a 25% polyuretan. Technicky se jedná o materiál na bázi membrány od německého výrobce "KUFNER" O trilaminát se v tomto případě nejedná. Naše dešťové návleky z tohoto materiálu mají mezi zákazníky skvělý ohlas právě kvůli prodyšnosti, nepromokavosti a pružnosti zároveň. Doporučujeme Vám u nás vyzkoušet a když nesedne konfekce, ušijeme na míru. Barevně si vyberete žlutou fluo nebo tmavě modrou, vždy s reflexními doplňky: http://www.psihub...a-kalhoty/ Seznam prodejen PSí najdete zde http://www.psihub...z/kontakt/
Díky. Zastavím se. |
|
|
|
12345 |
Přidané 05-05-2015 08:44
|
Člen
Příspěvek: 1074
Založený: 02.05.10
|
PSi HUBIK napsal:
snelcuk napsal:
Jak dlouho to trvá když to šijete na míru?A o kolik je to dražší oproti velikostem které máte skladem? |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 05-05-2015 10:59
|
Člen
|
Dobrý den. Ušití nepromoku na míru Vás vyjde pouze o 10% dráž než konfekce. Kromě toho, že Vám dokonale padne, můžete mít i barevně vyladěno podle svého přání (fluo žlutá nebo tmavě modrá) včetně třeba termolisových log, nápisů a reflex prvků. Mrkněte na http://www.psihub...i-na-miru/ Textilní oblečení tedy i nepromoky Vám ušijeme do 23.7.pokud si objednáte už tento týden.
Upravil PSi HUBIK dne 05-05-2015 11:25
www.psi.eu |
|
|
|
blejdamint |
Přidané 05-05-2015 11:41
|
Člen
Příspěvek: 774
Založený: 23.01.11
|
Za me, musim jen chvalit 10 let a kombineza super z kordury, 1x reklamace,vymena zipu, vymeneno vsude, reseno s pani Hubikovou osobne a pristup paradni. pokud budu resit znova PSI.
Timto dekuji a preju mnoho spokojenych dalsich zakazniku.
Akorat jeden dotaz, nekolikrat jsem spadl v Brne na okruhu, nebyla to velka rychlost kolem 70- 100km/hod a nikde se mi nic neprodrelo ani kamaradovi co ma od vas stejnou kombosku, tez kordura site na zakazku, spoje neporusene, dodnes nechapu, pouzivam a peru a drzi celkem k neuvereni.
Upravil blejdamint dne 05-05-2015 11:42 |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 06-05-2015 09:58
|
Člen
|
Děkujeme za pochvalu a přejeme Vám spoustu šťastných kilometrů! A kdyby něco, jsme Vám k dispozici
www.psi.eu |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 01-06-2015 16:03
|
Člen
|
NOVÉ KEVLAROVÉ JEANS MANX od PSí HUBÍK
''
''
Riflový materiál s příměsí elastanu vám poskytne maximální komfort při chůzi i jízdě na motocyklu. Kevlarové zesílení na sedací části a kolenou. Lze vložit chrániče do připravených kapes na kolenou a kyčlích. Výborně padnoucí střih.
Přijďte vyzkoušet na prodejny PSí nebo objednávejte v E-shopu:
KEVLAROVÉ JEANS MANX
www.psi.eu |
|
|
|
qwert |
Přidané 01-06-2015 17:57
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
blejdamint napsal:
Za me, musim jen chvalit 10 let a kombineza super z kordury, 1x reklamace,vymena zipu, vymeneno vsude, reseno s pani Hubikovou osobne a pristup paradni. pokud budu resit znova PSI.
Timto dekuji a preju mnoho spokojenych dalsich zakazniku.
Akorat jeden dotaz, nekolikrat jsem spadl v Brne na okruhu, nebyla to velka rychlost kolem 70- 100km/hod a nikde se mi nic neprodrelo ani kamaradovi co ma od vas stejnou kombosku, tez kordura site na zakazku, spoje neporusene, dodnes nechapu, pouzivam a peru a drzi celkem k neuvereni.
Ty vole blejdo jestli si spadnul na okruhu v Brně při rychlosti 70-100 tak to jsi spadnul z nedostatku rychlosti.. |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 30-10-2015 13:26
|
Člen
|
''
Milí zákazníci PSí,
léto (i to babí) je pryč, máme tu podzim. Jste dobře připraveni na chlad a zimu?
My v PSí HUBÍK vás oblékneme doslova od hlavy až k patě, abyste se při svých vyjížďkách cítili stále komfortně a v teple.
Vyberte si z termoprádla BRUBECK, nákrčníků PSí, bederních pásů PSí. Máme membránové rukavice, podkolenky, softschell vesty PSí pro dámy i pro pány.
Myslíme na vaši bezpečnost a proto do své výbavy teď ještě častěji zařazujte reflexní barvy a prvky jako jsou speciální vesty, reflexní postroj nebo kožené rukavice fluo barvy.
Naši odborní prodejci Vám ochotně pomůžou s výběrem. Nakoupíte i v našem E-Shopu.
Váš PSí team
www.psi.eu |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 03-12-2015 08:26
|
Člen
|
Milé zákaznice PSí,
jsou tu originální kevlarové džíny LADY LOOK (nejen) pro rebelky!
Design i střih vytvářela zlínská návrhářka Veronika Močičková, absolventka UTB. Výborně padnoucí slim fit, který poskytuje také komfort díky použité riflovině s elastanem. Sedací část a kolena chrání kevlarové zesílení. Džíny mají vnitřní kapsy pro vložení chráničů z Viscofoam pevné pěny na kyčlích a Sas-Tec gelových chráničů v kolenou.
Přijďte si vyzkoušet na prodejny PSí HUBÍK.
' '
www.psi.eu |
|
|
|
Josef |
Přidané 13-02-2016 14:16
|
Člen
Příspěvek: 142
Založený: 26.05.14
|
Nazdárek...Pochvala pro PSí Hubík...ve čtvrtek večer objednáno a dnes v sobotu mi to přivezla PPL . čekal jsem to nejdříve v pondělí . A to jsem šel zrovna z roboty . Přijdu domů a v ruce dárek . Samo , že pochvala ...Takže firmo . PSí Hubík ...Děkuji. |
|
|
|
blejdamint |
Přidané 13-02-2016 14:53
|
Člen
Příspěvek: 774
Založený: 23.01.11
|
Josef napsal:
Nazdárek...Pochvala pro PSí Hubík...ve čtvrtek večer objednáno a dnes v sobotu mi to přivezla PPL . čekal jsem to nejdříve v pondělí . A to jsem šel zrovna z roboty . Přijdu domů a v ruce dárek . Samo , že pochvala ...Takže firmo . PSí Hubík ...Děkuji.
Jak jsem psal drive, za me jen poklona k Ceske firme a to ze tady v tom bor*delu to dela tak, ze spousta jinych by se mohla stydet aji s klimem........
Upravil blejdamint dne 13-02-2016 16:10
blejdamintxr650r |
|
|
|
Josef |
Přidané 13-02-2016 15:05
|
Člen
Příspěvek: 142
Založený: 26.05.14
|
Jo , to jsem zapomněl . Ještě jsem dostal dárek, a průvodní dopis , že v případě potřeby...atd . Fakt mi udělali radost...
Upravil Josef dne 13-02-2016 15:06 |
|
|
|
PSi HUBIK |
Přidané 03-03-2016 05:56
|
Člen
|
Děkujeme za pochvalu a dovolujeme si vás pozvat na náš stánek na výstavě MOTOSALON 2016 v Brně.
O čem bude letošní motosalon u PSí? O bezpečnosti, novinkách a nahlédnutí do zákulisí jediného českého výrobce motooděvů PSí Hubík, který Vám to ušije na míru!
' '
Protože vývoj jde neustále kupředu, motooblečení nejen vyrábíme, ale taky testujeme. A to nejen v civilu, při cestování a nejrůznějších výpravách, ale taky na poli závodním! O účasti motooděvů PSí v podnicích jako MotoGP, WSBK, RoadRacingu, SuperStocku a dalších, je slyšet pořád.
Začátek letošního roku, byl ale ve znamení testování nejen kožených kombinéz (a že už se i padalo), ale taky textilních oděvů rovnou na Rallye Dakar 2016. Výsledek ostrého testování v Argentině/Bolívii, v nečištěné podobě ( tzv. "prach - pot - krev" ) uvidíte přímo na stánku PSí Hubík! (pavilon P, stánek č. 43)
www.psi.eu |
|
|