daliss napsal:
Cidas> afričani by se měli smířit s tím, že pokračovatel afry prostě nebude.... né v seriové produkci...
Myslím si že bude
Už je kolem toho dost humbuku
v USA zaregistrované obchodní označení Africa Twin
Ale soudě podle posledních věcí co Honda vypustila do světa, tak mám obavu že to bude průůůůser
No kéž bych se pletl
Mimochodem, mnohem víc než AT je očekávaná supersportovní mašinka
A podle všeho se kolem toho zase jen hodně kecá a nic nikde neuniklo
Minimálně v tom jsou v Hondě dobří
Sice nic nového nevyvíjejí, ale dokážou lidi udržet v napětí že něco bude :-)
PetrAT- humbuk se dělá pořád a kolem všeho. Ale ne vždy z toho něco vyleze. Kdyby něco měli, tak uz je to vvenku. Vždyť se o tom mluví víc než rok... To bude ve výsledku jako studie Xtz 900. Mašina byla super, ale kde nic tu nic
No v tom odkazu co jsem o africe našel mne právě zarazilo že slibovali 10.9. něco ukázat (nakonec to byl Crossrunner) a zároveň o pár příspěvků výše se řešilo, že si Honda nechává patentovat airbox po stranách nádrže - s tím že nádrž se tak dostane níž (tam kde obvykle aibox bývá) a tím se sníží těžiště - v souvislosti s tím se o Africe mluví jako o modelu 2016 - takže klídek času dost
Bvízka se k bvízce naklání
Tak jestliže se to má jmenovat africa twin, tak to zřejmě má být její nástupce a asi se nebude nijak přehnaně odlišovat od zaměření té staré. Motorka s litrovým motorem, značně poofrouděná, ale pořád univerzální, přece nemusí vážit 190kg...
"Míra dálky je toulka..."
No, jestli bude vypadat takto tak to bude parádaHlavně že to nebude s kardanem to by byla mašina na p.í.č.u (čti znak Renaultu)
Neper se,život ti dá do držky sám.