Přiznám se,že takto by se mi mrdat nechtělo ale to video na pokoukání je fajn . Bylo by mi líto té motorky...navíc jsem názoru,že strom na ten off není moc ideální o proti třeba KTMce. Takovou šotolinku možná,ale konkrétně na tom videu v tom bahně ....Určitě semnou tady spousta kluků co jezdí se stromem nebude souhlasit ,ale co se dá dělat.
dobrá zpráva pro všechny,kteří čekají na nosiče pro bmw f650 gs rv.2000-08.nosiče jsou hotové a momentálně se finišuje forma na jejich výrobu.od příštího týdne budou již v nabídce.foto sem pak dodám.
bartus napsal:
dobrá zpráva pro všechny,kteří čekají na nosiče pro bmw f650 gs rv.2000-08.nosiče jsou hotové a momentálně se finišuje forma na jejich výrobu.od příštího týdne budou již v nabídce.foto sem pak dodám.
To jsem zvědav,kdy dobrá zpráva dorazí i knám do garáže
Bartusi, píšeš že dokážeš takřka cokoliv na jakoukoliv moto, zvládl by jsi udělat padáky na BMW R1200GS rok 2006? Hlavně ten spodní a taky nosiče na boční kufry. A aby toho nebylo málo tak i nosič na Topcase (mám AL 43,5L od Pancernika) jak má 1200GS Adventure, jaká by byla cena za tyto nosiče a padáky ze železa a zvládl by jsi to i z nerezu? Popřípadě kolik by to stálo v nerezu. Koukám a hledám na netu co koupit a tady tě všichni dost vychvalují
Upravil Luky1 dne 12-06-2012 22:55
Nazdar, zatím jsem se neupracoval k smrti, takže mám nějaké novinky než odjedu na dovolenou .
Podařilo se vyrobit formy na nosiče, od srpna ( až se vrátím z dovolené ) bude v nabídce boční nosič hlinikáčů pro BMW 1150GS i advíka a Hondu Afriku. Cena bude stejná jako u ostatních.
Ptalo se mě hodně lidí, jestli budou v nabídce i momentálně populární taštičky do mých padáků, takže odpověď je budou v plánuju je nabízet je pouze pro mé padací rámy na Vstroma, malého i velkého.Taštičky šije firma Ewog, takže nejedná se o žádnou mojí domácí výrobu, s nití jsem si ještě nepotykal Pokud časem vyrobím jiný padací rám, kam to bude pasovat, možná rozšířím nabídku.
''
''
Takže užívejte léta a prosím respektujte i mé volno, opravdu nebudu z cest odpovídat na telefonáty a emaily
Pěkná práce,škoda že to trvalo 3 roky než si ty taštičky zrealizoval,ale tuším,že za zveřejnění jisté šicí dílny budeš upemkován jako já
www.motodilyhavirov.cz
Pokud mas ty tasticky na maleho stromka o neco uzssi tak by mohly pasovat na padaky meho kle . A kdyby pasovaly nemusim davat zakazkove siti. Jinak nosice jsou perfektni,sedi na chlup. Skvela -precizni prace.
Kawasaki KLE 500
Kde je vule,je i cesta.Kde je cesta, je i cil.
bartus napsal:
Nazdar, zatím jsem se neupracoval k smrti, takže mám nějaké novinky než odjedu na dovolenou .
Podařilo se vyrobit formy na nosiče, od srpna ( až se vrátím z dovolené ) bude v nabídce boční nosič hlinikáčů pro BMW 1150GS i advíka a Hondu Afriku. Cena bude stejná jako u ostatních.
Ptalo se mě hodně lidí, jestli budou v nabídce i momentálně populární taštičky do mých padáků, takže odpověď je budou v plánuju je nabízet je pouze pro mé padací rámy na Vstroma, malého i velkého.Taštičky šije firma Ewog, takže nejedná se o žádnou mojí domácí výrobu, s nití jsem si ještě nepotykal Pokud časem vyrobím jiný padací rám, kam to bude pasovat, možná rozšířím nabídku.
''
''
Takže užívejte léta a prosím respektujte i mé volno, opravdu nebudu z cest odpovídat na telefonáty a emaily
tak už vím..taky budu čekat na nosiče kufrů 3 roky...aha že mě marek zhned na to nepřipravil
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
když to 3 roky nedovezeš tak jo jsem ti už několikrát řekl ať to dovezeš ale asi to máš ty 2km daleko nevím jak jinak ti to vysvětlit.prostě si zavolej a domluv termín tak jako 99,9% ostatních.já ti volat nebudu.
bartus napsal:
když to 3 roky nedovezeš tak jo jsem ti už několikrát řekl ať to dovezeš ale asi to máš ty 2km daleko nevím jak jinak ti to vysvětlit.prostě si zavolej a domluv termín tak jako 99,9% ostatních.já ti volat nebudu.
nic takového nepadlo a nebudu to řešit přes media... a kdo si počká ten se dočká....nakonec já volám zákaznikovi zda něco nechce a ne naopak,tak mě to učily vě škole..takže tak....je to mobchod a pro tebe kšeft,já tě nahánět nebudu. nazdar bazar
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....