Taky jsem mrtvej a to jsem nejel všechno co vy.
Jinak k zítřku - sraz v deset na Totalu (Alfastation, Primoil nebo jak se to teď jmenuje), případně v 10.15 až 10.20 na Albrechťáku u motorestu. Snad už to dojedem celý.
Čau, Tom
Tak pánové,dnes až na pár malých problémů(moje spojka,a pardálova duše)to bylo skvělé.Škoda,že mi na druhou půlku nezbyl čas.Podle vašich příspěvkú soudím,že to stálo za to.Přikládám fotky z lehčí trasy krocana
Pardal napsal:
Dneska cca 130km a jsem totalne hotovy.... Krocan bude dobrý :-)
No, koukám, že závěr byl asi výživnej, když jste hotový.
Já jsem docela v pohodě, ale snad jen kvůli tomu, že při mě asi 3x stál anděl strážný. Jinak bych asi ležel na chirurgii....No škoda, že jsem nemohl s vámi celou trasu.....
OK, Zítra na TOtale...
Maty
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EYp62XRNfLo[/youtube]
Tak se nám dneska povedlo s Matim a Korybutem najet komplet trasu na Krocana, bude to lehce pod sto km terénem + pro ty kterejm to bude málo dva až tři bonusový výjezdy, který nejsou součástí standartní trasy.
Na trase se budou střídat šotolinky kde se dá letět přes kilo i pěšinky po lese kde se jede krokem, bahno na pár místech bude i kdyby už do tý doby nesprchlo. Nějakejch 20 - 25 km trasy je úplně novejch, zbytek už se někdy jel ale opačným směrem.
Ještě to pojedem projet příští víkend, dohodnem se tady jestli v sobotu nebo v neděli, já preferuju neděli.
Čau, Tom
Já když nepojedu v sobotu do Bělé-muselo by asi pršet,jak předpovídají,tak bych jel na kontrolní objetí v sobotu.Když mi to nevyjde,tak to nechám na ten pátek odpol.
Čau, tak poslední projetí Krocaní trasy je naplánovaný na neděli, sraz v deset u motorestu na Albrechťáku, případně 9.45 na pumpě (Total, Alfatation, nyní Prim) s přesunem po asfaltu, kdo chce jet na Albrechťák tenérem ať jede dřív.
Počasí je objednaný tak aby to bylo lehce pokropený kvůli prachu a aby nebylo moc vedro.
Čau, Tom
[quote]TomElefant750 napsal:
Čau, tak poslední projetí Krocaní trasy je naplánovaný na neděli, sraz v deset u motorestu na Albrechťáku, případně 9.45 na pumpě (Total, Alfatation, nyní Prim) s přesunem po asfaltu, kdo chce jet na Albrechťák tenérem ať jede dřív.
Počasí je objednaný tak aby to bylo lehce pokropený kvůli prachu a aby nebylo moc vedro.
Čau, Tom[/quote
Ok budu na Albrechťáku na tu 10h,kdyby mi toho něco vlezlo písnu ti sms.
čus bulis
Ještě sem koukni ráno, mám velkou obavu z počasí - v předpovědi je 7 stupňů a trvalej déšť, doufám že se netrefěj. Sms mi ani neposílej, mám rozbitej displej a nic na něm nepřečtu, jedině volat nebo se domluvit tady.
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Ještě sem koukni ráno, mám velkou obavu z počasí - v předpovědi je 7 stupňů a trvalej déšť, doufám že se netrefěj. Sms mi ani neposílej, mám rozbitej displej a nic na něm nepřečtu, jedině volat nebo se domluvit tady.
Čau, Tom
Taky jsem na to koukal,ale v pátek psali ,že v sobotu bude celý den pršet a neklaplo jim to.No necháme se překvapit a ráno se spojíme.Ale stejně bych to potřeboval projet tak když tak v týdnu odpo.
čus bulis
Čau, jsem nějakej nachcípanej, celej den má mírně pršet a má bejt 6 - 7 stupňů - nejdu do toho, rád bych byl na Krocana fit. Pokud nepojedete beze mně, klidně to můžem dát v tejdnu odpoledne, pokud se urvete - je to tak na 4 hodiny, tak by to chtělo vyjet mezi 2 a 3, ať se to stihne.
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Čau, jsem nějakej nachcípanej, celej den má mírně pršet a má bejt 6 - 7 stupňů - nejdu do toho, rád bych byl na Krocana fit. Pokud nepojedete beze mně, klidně to můžem dát v tejdnu odpoledne, pokud se urvete - je to tak na 4 hodiny, tak by to chtělo vyjet mezi 2 a 3, ať se to stihne.
Čau, Tom
Ok tady to taky stojí za hov... Domluvíme se tedy v týdnu viděl bych to na úterý.Zavolám ti.
čus bulis
No tak ja jsem desticky nasel :-), klidne bych jel, je tam jen takovy desticek, ale koukam ze nic nebude, no tak nic, v tydnu cas nemam, mam to v navigaci a tak pojedem podle toho co tam mam.
cestovaní na moto - to je vášeň