daliss napsal:
qwert> pěkné ohlédnutí za letošní sezonou Jen jak je ten záběr na tu šotolinu u Horních Loděnic, tak si nevybavuju, že by to tam tak hopsalo - teda pokud je to ona ( tam kde ty s oblibou jezdíš 140-160 km/h )
Jen opatrně po tom výjezdu na tu planinu,jednou jsem to vzal rychleji že jsem si tam skočil a málem jsem dopadl na deku dvěma co tam měli zrovna hezkou chvíli..
qwert napsal:
Jen opatrně po tom výjezdu na tu planinu,jednou jsem to vzal rychleji že jsem si tam skočil a málem jsem dopadl na deku dvěma co tam měli zrovna hezkou chvíli..
No to jsi jim tam ten zážitek asi hódně zpestřil ...
... já jsem tam jel první a poprvé, a i vzhledem k členitému terénu - ty dojezdy na hrany byly opatrné ...
qwert napsal:
Zatím jsem se neodvážil víc jak 145..
No i to je dost Já tam tuším jel max 70-80
Ve slabé chvilce jsem tam tahal čerta za ocas a dostal se lehce nad 120,ale bez tlumiče řízení už je to fakt o ústa. Přední kolo v té rychlosti nehezky plave a věřím,že kdybych tahal dál,rozkmitalo by se řízení a .....raději na to nemyslet.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Výjezd je v poho, jen Báva s širokými válci by se mohli trochu šprajcnout...
Upravil Boro9 dne 20-11-2012 10:20
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN