Mambo Hodkovice jsou OK ale 13,30 kdyz teda po obede :-) a tak na 17 bych potreboval byt zpet, takze za me jen tady okolo komina, vsak Dan uz urcite neco vyzivneho najde :-)
cestovaní na moto - to je vášeň
Jestli myslis sotrou gumu tak tu jsem po krocanu sundal a mam tam sjety predek na dojeti. Nio jak to tak vypada kralik uz se pece a tak po ty 13 je to realny, ale nechme to na pumpe na 13,30. OK?
Poježdenicko s Danem v nedeli odpoledne stalo za to, kratké, zadne zbytecne presuny, a clovek se ma od MISTRA stale co ucit. A tak pokud ho neomrzi to vecne cekani na nas, tak priste pojedu hrozne rad
Bulisi, čím to může bejt. Nabral jsem předtím naftu na Globusu. Na 1.000 ot/min se začne klepat jak ratlík, běží jako by na tři válce. A přestal tahat ve spodních otáčkách....
Doufám, že to dělá jenom blbá nafta,
nebo to může dělat ten děravej vejfuk ???
Maty
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_2-HcWlv9pw&feature=youtu.be[/youtube]
Upravil Mati dne 10-06-2013 20:26
Bulisi, čím to může bejt. Nabral jsem předtím naftu na Globusu. Na 1.000 ot/min se začne klepat jak ratlík, běží jako by na tři válce. A přestal tahat ve spodních otáčkách....
Doufám, že to dělá jenom blbá nafta,
nebo to může dělat ten děravej vejfuk ???
Čus nechci být nositelem špatných zpráv těžko podle toho videa soudit,ale vypadá to na vstřiky.Co na display není nějaká hláška?Jo výfukem to není určitě.Nafta na globusu asi nebude to pravé ořechové.Nejlepší by byla diagnostika,tak se když tak ozvi.čus bulis
Hele klucí nevíte kdo by dělal tady v okolí výplety kol? Koukal jsem na tu svoji lundru a asi mě to nemine , dotáhnout to nepůjde protože niple už se ani nehnou, takže to vyřezat a dát nové. Ráfek už má taky dost a abych pravdu přiznal centrovat se mě to nechce takže to chce někoho ochotnýho.
Tak jsem dneska nevydržel a po 18h jen tak v monterkách vyrazil na takové to okolokomínové poježdění.Sešli jsme se s kamarádem asfaltomrdalem u garaže a vyrazili.No nedalo mi to a vlítly jsme na takovou endurotrilovou trať, kterou už kdysi vjezdili kluci na lehkejch.Mám to asi 3km od baráku,tak vám opět nabízím,chcete li se někdo trochu zasvinit a utahat se před spaním múžeme tam někdy odpoledne vlítnout.Akdyž bude pak hlad ,tak i opéct něco na zub.Není to na dlouho,ale za dvě hoďky toho budete mít dost.Pro ilustraci tady máte nějaké fotky.Jo a tu yamahu na silničních pneu jsme tahali nahoru púl hodinyčus bulis''
''
''
''
Mati napsal:
já bych jel....co ve středu kolem pátý???
pak bych tam zavolal paní, aby přivezla tu mrdku francouzskou, aby ses v tom mohl svýst a říct mi, že to bede jenom zajebanou naftou.
Jestli budu platit desítku za opravu, pápá Ukrajino
Maty
Není problém,jen nevím jestli zrovna ve středu nebudu montovat turbo do jedný jiný francouzký m.rdky.Zítra by asi problém nebyl,ale to auto dovézt ukázat múžeš.Jo a ty vstřiky stojí repas cca 16až 20tis,tak sorry.čus bulis