Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
|
slerin |
Přidané 27-09-2010 16:54
|
Člen
Příspěvek: 247
Založený: 06.07.10
|
Vždyt má Kačenu ne.Ještě aby to nedal
Moto Šlerin Liberec |
|
|
|
xx4 |
Přidané 27-09-2010 18:40
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
qwert napsal:
A tímto ještě musím pochválit stále se lepšího Pavlags,ač v zadu 07,šel do všech výjezdů a vůbec neremcal..
Děkuji za pochvalu.Já zase musím pochválit kačenku.Na jiné motorce bych to nedal a navíc vydržela několikeré lísknutí o zem bez ztráty kytičky.Lehce ohnuté zrcátko vyspravila 14ka klíč a dvě rány dřevěným kladívkem. Paráda.
PS: Dneska mi přišel potvrzující mail na Leo Vince.Bože já se na ně těším jak malé děcko
Upravil xx4 dne 27-09-2010 18:41
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
slerin |
Přidané 27-09-2010 20:20
|
Člen
Příspěvek: 247
|
pavelgs napsal:
qwert napsal:
A tímto ještě musím pochválit stále se lepšího Pavlags,ač v zadu 07,šel do všech výjezdů a vůbec neremcal..
Děkuji za pochvalu.Já zase musím pochválit kačenku.Na jiné motorce bych to nedal a navíc vydržela několikeré lísknutí o zem bez ztráty kytičky.Lehce ohnuté zrcátko vyspravila 14ka klíč a dvě rány dřevěným kladívkem. Paráda.
PS: Dneska mi přišel potvrzující mail na Leo Vince.Bože já se na ně těším jak malé děcko
Kdybych ti pujčil bigouše tak by jsi to určitě dal taky
Moto Šlerin Liberec |
|
|
|
prezi |
Přidané 27-09-2010 20:29
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
pavelgs napsal: Dneska mi přišel potvrzující mail na Leo Vince.Bože já se na ně těším jak malé děcko
...koukám, si děláš "ježíška" v září |
|
|
|
xx4 |
Přidané 27-09-2010 22:25
|
Člen
Příspěvek: 1660
|
prezi napsal:
pavelgs napsal: Dneska mi přišel potvrzující mail na Leo Vince.Bože já se na ně těším jak malé děcko
...koukám, si děláš "ježíška" v září
Člověk si má čas od času udělat nějakou tu radost a koupit takovou nezbytnost jako jsou laďáky.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
ALF-gs |
Přidané 28-09-2010 10:19
|
Člen
Příspěvek: 13
Založený: 28.09.10
|
Nazdárek lidičky,jsem tady ouplně novej tak se jen ptám jestli je v plánu na víkend nějaká projížďka. Já zatím s hrošíkem spíš cesty,ale věřím že na Anakeečkách bych mohl dát i nějakou tu polní,lesní cestu. Jinak jsem od Olomouce a všechny moc zdravím :-) |
|
|
|
prezi |
Přidané 28-09-2010 11:37
|
Hlavní Administrátor
|
Alf napsal:
Nazdárek lidičky,jsem tady ouplně novej tak se jen ptám jestli je v plánu na víkend nějaká projížďka. Já zatím s hrošíkem spíš cesty,ale věřím že na Anakeečkách bych mohl dát i nějakou tu polní,lesní cestu. Jinak jsem od Olomouce a všechny moc zdravím :-)
...vítej na Cenduru ...co se víkendové vyjížďky týká, tak pár nás jede na Krocana do Jizerek http://www.rockwa...avody.html
...ještě je tam pár míst volných - se přidej |
|
|
|
ALF-gs |
Přidané 28-09-2010 13:14
|
Člen
Příspěvek: 13
Založený: 28.09.10
|
Bohužel co se týče tohoto víkendu tak nemůžu.V sobotu musím na oslavu jedněch narozenin.
Ale tak jestli někdo v neděli bude někam chtít zajet, klidně se přidám...
BMW R 1150GS |
|
|
|
refi |
Přidané 28-09-2010 20:54
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
prodloužený víkend se povedl, fotka jako důkaz
''
a zde důkaz, že i u leonida už je otisk cendura (měla jsem ještě v peněžence lepku z babího léta, tak jsem babí léto ušmikla a je to tam )
''
jo a zbytek na rajčátkovi
Upravil refi dne 28-09-2010 20:55
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
ivan66 |
Přidané 28-09-2010 21:43
|
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
Koukám, že vám vyšlo počasí, muselo tam být suprově |
|
|
|
refi |
Přidané 28-09-2010 22:48
|
Člen
|
počasí na cestu tam i pár dní na ukrajině vyšlo naprosto skvěle, návrat domů už byl ale v trvalém dešti a teplotách od osmi do tří stupňů, brrr u leonida byli ubytovaní ještě kluci z czech trophy teamu a další s kroskama, takže bylo večer vždycky veselo, no prostě skvělý závěr sezóny ( kecám, sezóna nekončí )
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
prezi |
Přidané 28-09-2010 22:51
|
Hlavní Administrátor
|
to refi: ...a víš, že jsem to na nějaký takový výlet tipoval?
...no, asi to byla paráda! ...kurnik, už letos seď na pozadí doma, nebo ti to trajdání po světě začnu závidět!
...na rajčátku krásné fotky |
|
|
|
PetrAT |
Přidané 29-09-2010 08:23
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
refi, 3X - kde zjišťujete počasí na Ukrajině ? |
|
|
|
3X |
Přidané 29-09-2010 08:26
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
PetrAT napsal:
refi, 3X - kde zjišťujete počasí na Ukrajině ?
U Leva
ale jinak stále používám http://new.meteo.pl/ a vychází to |
|
|
|
oldsandal |
Přidané 29-09-2010 09:06
|
Člen
Příspěvek: 262
|
refi napsal:
počasí na cestu tam i pár dní na ukrajině vyšlo naprosto skvěle, návrat domů už byl ale v trvalém dešti a teplotách od osmi do tří stupňů, brrr u leonida byli ubytovaní ještě kluci z czech trophy teamu a další s kroskama, takže bylo večer vždycky veselo, no prostě skvělý závěr sezóny ( kecám, sezóna nekončí )
Ty si to osmikilo letos úplně ojedeš . Kolik už jsi letos natočila?
Chybí mi nové informace k zátěžovému krash testu tvých kufrů. Proběhla nějaká další zkouška odolnosti ? |
|
|
|
robert_zl |
Přidané 29-09-2010 09:33
|
Člen
Příspěvek: 295
Založený: 10.06.10
|
Pokud bude tuto sobotu hezké počasí, chtěl bych si projet Kotár rallye, ještě s HonzouGS. Tak kdyby se chtěl někdo přidat, třeba kdo nebyl na sraze, napište mi SM, ať nám to tady nezapadne.... |
|
|
|
refi |
Přidané 29-09-2010 20:41
|
Člen
|
oldsandal napsal:
refi napsal:
Ty si to osmikilo letos úplně ojedeš . Kolik už jsi letos natočila?
Chybí mi nové informace k zátěžovému krash testu tvých kufrů. Proběhla nějaká další zkouška odolnosti ?
osmikilo se letos ojelo fakt slušně, sezona nekončí a mám tam něco málo přes 17 tisíc zkoušku odolnosti prodělaly na ukrajině hlavně moje žebra, kufry jsem shodila hned po příjezdu na místo a pak už jen hezky nalehko. ale v blátě se pády nepočítají nebo jo?
|
|
|
ivan66 |
Přidané 29-09-2010 20:55
|
Člen
|
osmikilo se letos ojelo fakt slušně, sezona nekončí a mám tam něco málo přes 17 tisíc zkoušku odolnosti prodělaly na ukrajině hlavně moje žebra, kufry jsem shodila hned po příjezdu na místo a pak už jen hezky nalehko. ale v blátě se pády nepočítají nebo jo? [/quote]
Těch 20 tisíc letos dáš, že jo
A kolik pak nalítal letos Jiřík |
|
|
|
3X |
Přidané 29-09-2010 22:05
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
to ivanversys: já mám letos jen něco málo přes 22 000km, snad ještě stihnu jednu garančku
ale Ukrajina byla parádní http://3x.rajce.i...0_zari_UA/
''
''
''
Upravil 3X dne 29-09-2010 22:07 |
|
|
|
ivan66 |
Přidané 29-09-2010 22:19
|
Člen
|
No comment |
|
|