to by člověk nevěřil, co všechno se může ukrývat v prostoru primárního kolečka. Když jsem včera jel domů, chroupalo tam jak v žentouru. Teď už vim proč
..i ty tři kameny tam byly taky napěchovaný
Najednou jde i lehce řadit a dokonce jde utlačit do garáže
Maty
Mati přiložený následující obrázek:
Mati napsal:
to by člověk nevěřil, co všechno se může ukrývat v prostoru primárního kolečka. Když jsem včera jel domů, chroupalo tam jak v žentouru. Teď už vim proč
..i ty tři kameny tam byly taky napěchovaný
Najednou jde i lehce řadit a dokonce jde utlačit do garáže
Maty
Maty,ty woé se hned pozná,že pod tím každý den ležíš
No když koukám na ty zuby,tak jsou statečný,že tam ještě jsou
čus bulis
Upravil bulis dne 15-07-2013 21:14
Mati napsal:
no, budu tě asi otravovat s tim vyřezáním těch plastů.
Protože náš údržbář má 3 týdny dovolenou....
Tak kdyby se ti do toho chtělo, a mohl objednat u kámoše
i to kolečko, byl bych ti vděčný......
Dík,
Maty
No problem,napiš kolik má zubú.Pak ti zavolám cenu.Ten kryt nech dole případně vyznač kde chceš otvory a motku odvez na tu elektriku ať kuwa dlouho nestojiš.To víš já mám teď deficit
čus bulis
no, na elektriku jsem se vmáčknul "až" na pondělí,
dřív nemohl..tak je sezóna, nemůžu čekat, že mi to
udělá hned....
Tak prozatím není problém jezdit tak, jak je.....
V sobotu makám, v neděli ještě nevím jestli nebudu pryč, pokud ne tak bnych možná na půl dne někam kousek popojel - tak pokud něco domluvíte hoďte to sem a já se včas ozvu.
Čau, Tom
A jinak na příští víkend bych si dovolil naplánovat akcičku, tentokrát asi bez offroudu, pátek grilování (pokud bude hnusně tak hospoda) a sobota vyjížďka po silnicích druhých a nižších tříd po českoněmeckým pohraničí - předběžnej plán je jet se podívat na to umělý jezero za Žitavou, pak to vzít přes Oybin do Varnsdorfu, na oběd do pivovaru Kocour a pak okraj Českýho švýcarska - jsou tam parádní silničky a i nějaká atrakce se případně najde.
Tak pokud by se někdo přidal, ozvětě se, i přespat by se u mně nějak nechalo.
Čau, Tom
Asfaltomrdalství jednou za čas není na škodu... ja jsem zatim mimo, takže taky nejedu ale pak uz budu zpet se rad s Vami projedu
cestovaní na moto - to je vášeň
Tak jak to vidíte zítra pánové? S Matym jsme už dohodnutí jen doladit čas a místo srazu.Docela by se mi líbilo na písku u Kuřivod nebo někde kolem,ale to musí jet náčelník Tom,bo to tam znám málo.A nebo Turnovská sekce,že by něco nabídla?Prostě sem někdo napište kdy,kde,v kolik ať je nás víc a přestaňte se válet u vody
čus bulis
Já bych jel případně jen tak na tři hoďky a nikam daleko, klidně poblbnout někam tam k tobě. Na větší akce je na mně moc vedro a všude moc lidí, ale pokud se dohodnete na něco většího klidně vyražte beze mně.
Časově bych preferoval vyrazit mezi 10 a 11 a kolem druhý bych se rád vracel.
Čau, Tom
Tome a Maty díky.Bylo to paràdních cca 80km offíku.Už se těším až to zopáknem.Konečně jsem se s babičkou KLR skamarádil Teď už jen založit veteràn mastodontenduro klub
čus bulis
další
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LpvHrXhCdBs&feature=youtu.be[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IDGYPd_PMi0&feature=youtu.be[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jp_XZ1z03fQ&feature=youtu.be[/youtube]
Upravil Mati dne 21-07-2013 16:45