Minulý týden v Yamaze ve Vrbovce jsem zaslechl rozhovor- prý pro příští rok několik kusů pro ČR už bude k prodeji... A pak asi zas za rok?! Kdo má zájem rozhodně předobjednat.
Pak už se jen řešilo že je u té motorky trochu neštěstí že místo aby se do rámu postavil motor tak se kolem existujícího motoru postavila motorka... No neodvazuju se soudit.
Bvízka se k bvízce naklání
Viděl jsem tuhle Yamahu i KTM 790 ADV na motosalonu a přiznám se že na první pohled je ten rozdíl v ceně 100 tisíc adekvátní. Zpracovaní, komponenty a materiály jsou na první pohled na KTM o parník jinde..
Myslím, že rozdiel 100 litrov medzi cenami 400 tisíc a 500 tisíc je iný, ako medzi 250 a 350 tisíc. Lebo v tom druhom prípade je cieľová skupina zákazníkov iná, hlavne čo sa týka finančných možností. Cena pod 10 tisíc € je v porovnaní s konkurentmi (790, Afrika...) veľmi dobrá a motorka (aspoň pre mňa) je pekná. Ak som kedysi jazdil na jej predchodkyni XT660Z a vlastne som nemal žiaden problém (okrem hmotnosti, ktorá však zas nebola oproti konkurentom zlá), tak toto je asi krok ďalej a za prijateľnú cenu. Na nedeľné jazdenie do kostola by som ju teda bral.
Pozdě, ale přece! Technika klasická, proti konkurenci možná slabší.., ale vypadá kua štíhle a šik..! Jestli udrží cenu, budu mít hříšný myšlenky pořídit k bábince pravnučku. Stejně jako na začátku videa..
[youtube]4mHEP25p0AI[/youtube]
Upravil admin dne 22-05-2019 10:33
Kdo jede na testování nepodíval by se jaké jsou plasty, zda meke jako má Lc8 nebo tvrdé jako má nová Africa? Zda je zadní tlumič bezne repasovatelny a jak pomalu se nechá jet plynule na jedničku a jak na mi navazuje dvojka?