Mati, poslední najetí trasy na Krocana jsme přesunuli na úterý, ale pojedem asi už někde kolem druhé odpoledne - tak kdyby se ti chtělo, ozvi se. Víkend asi dám zas jednou bez ježdění, potřebuju vydechnout.
Čau, Tom
Na Krocanu dnes pujde sledovat hokej. Takze kdo chce prijet jeste pred hokejem tam muze. Jinak se par lidi odhlasilo a je tam jeste asi 5 mist volnych.
cestovaní na moto - to je vášeň
Mati vydrž do zejtra, měl bych se dozvědět kdy budu mít moto ze servisu a podle toho napíšu - rád bych něco spáchal. Viktor a Šlerin jsou o víkendu pryč.
Čau, Tom
ještě že to máš, Tome na veterinu tak blízko, co ?? Doufám, že slon už bude zdravej !!!
P.S. stejně jsem teďka koukal, že má přes víkend lejt. Ale zas kdyby v sobotu sprchlo a
v neděli jsme šli pojezdit...............
Nojo, počasí nevypadá kdovíjak, ale předpovědi na víkend budu věřit tak ve čtvrtek, víc dopředu jim to moc nejde - tak to pak nějak budem řešit.
Čau, Tom
Takže pro Matiho a případné další zájemce - vyjížďka je plánovaná na neděli - čas upřesním ale počítám kolem desátý, start ode mně nebo pokud by přijel někdo neznalej vyzvednu ho na pumpě Alfastation u dálnice, trasa zhruba směr Machnín, Chrastava a kopce nad Chrastavou. Jinak akce bude na celej víkend, v sobotu chcem vzít kola a jet na singltrek pod Smrkem, večer nějaký grilování a samozřejmě je možnost u mně přespat. Je možný že někdo dorazí už v pátek, takže podle počasí, lidí a chuti buď pivko nebo taky nějaká opejkačka na zahradě.
Akce se ruší jen za zcela nepříznivýho počasí, předpověď zatím vypadá slušně, nejvíc pršet má v pátek přes den.
Čau, Tom
No ja taky ale na Mastodont maratonu si asi blata a terenu uziji az dost. Tak pak snad nekdy priste mi ukazete co jste objevili za cesty
cestovaní na moto - to je vášeň
Čau Tome. Myslíš, že vyrazíte nejpozději v deset ?? Já musím být po dvanáctý doma. Tak kdyby jste vyrazili včas, aspoň na ty dvě hoďky bych přijel, když je to jen kolem komína. Ale moc nám teda nezapršelo....
Upravil Mati dne 27-05-2011 12:17
Čau Mati, no je to v plánu, tak se snad povede, a do offíku vjedem hned asi kilák ode mně, takže nebude žádnej hluchej čas. A nebudem daleko od Lbc, takže kdykoliv se odtrhneš budeš do 20 minut doma.
Čau, Tom
Upravil TomElefant750 dne 27-05-2011 16:20
Škoda že nemůžu,musím do rachoty ale stejně nemám hadry.V tajdnu musím kontaktovat Viktora a chci pořešit nejpozději příští týden neco na sebe.Tak snad mi to vyjde jindy