Ludek napsal:
Zákaz není zed u nás maj ty p.o.s.r.a.n.ý značky všude ale na to jim házím hnědáka
Zeď to není.Když nebylo zbytí, prděl jsem na značku taky,ale když tě chytí,nemáš možnost obrany.
Brácha kolegy z práce na podzim vyfasoval flastr za průjezd lesní cestou na Transalpu.Akce myslivců,lesáků a PČR.Udělali si checkpoint v místě které nebylo vidět z dálky a nebylo možné zdrhnout (úvoz) Ve chvíli kdy projel zatáčku a viděl stanoviště,už byli policajti za jeho hřbetem.Byl bez šance.
Vyskakujícího myslivce poslal do prdele,ale s policajtama už diskutovat nešlo.Vjetí do zákazu prostě okecat nejde,takže vyfasoval bodíky a přišel o prachy.
Žijeme holt v podělané době.
Jestli není lepší jezdit volnou krajinou, lesem jako svobodný člověk a vyhýbat se jenom lesním školkám, osadám, polomům a hlavně "lidem"
Upravil Dalibor dne 09-12-2012 20:11
daliss napsal:
pavelgs> vím že tobě to může být jedno, páč na kole můžeš skoro všude ALe co ty víš, třeba jednou zakážou i jízdu na kolech.. popravdě, ani bych se tomu nedivil
Pravda,pitomců běhá po světě habakůk a to by bylo,aby taková myšlenka některé z těch aktivistických prasátek nenapadla....
Já mám zážitků se zelenýma magorama tolik,že bych z toho mohl sestavit knihu.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Jestli není lepší jezdit volnou krajinou, lesem jako svobodný člověk a vyhýbat se jenom lesním školkám, osadám, polomům a hlavně "lidem"
Moje představa svobodného pohybu je jízda krajinou po cestách,cestičkách,šotolinkách,tak jak jdou za sebou v nějakém směru,nebo vedoucí k nějakému cíli.
Dá se říct,že mému ideálu se blížilo to,co jsem jezdil letos v létě.Chvíli asfalt,chvíli šotolina,sem tam to švihnout po louce a zakončit to takhle:
''
''
Upravil xx4 dne 09-12-2012 22:14
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Moje představa svobodného pohybu je jízda krajinou po cestách,cestičkách,šotolinkách,tak jak jdou za sebou v nějakém směru,nebo vedoucí k nějakému cíli.
Dá se říct,že mému ideálu se blížilo to,co jsem jezdil letos v létě.Chvíli asfalt,chvíli šotolina,sem tam to švihnout po louce a zakončit to takhle:
''
''
mooooc pěkný
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Qwerte, že ty jsi už prodal tu tvou KTMku. V sobotu sem potkal na dálnici před Hranicema auto s vozíkem a na ní měl oranžádu
BMW R1200GS together and forever http://luky2.rajc...
Když už máme hen tů zimu,tak si dovolím tady udělat takový malý průřez sezónou.Nic ohromujícího,jen pár fotek z takového toho domácího prdlání kolem komína.... fotek i vyjížděk bylo podstatně více,ale tyhle místa mám asi nejraději..
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
Upravil xx4 dne 10-12-2012 16:20
A hlavne ta motorka v tehle barvach muj oblibeny rocnik , vzdycky jsem ji chtel nejlepsi model a nejlepsi barvy , a nejvetsi zdvihy . Top model aspon pro mne .
Romantik ani ne.Prostě se občas stalo,že jsem vyjel na kopec,nebo někam odbočil a tam se objevilo tohle.Ty místa jsou v reálu mnohem hezčí,ale fotce chybí perspektiva,takže se trošku ztrácí duch místa.
Boro9 napsal:
Kluci, dneska fakt nikdo?? Bylo nad 0 °C ....
Hoj, motku mám rozebranou ve stavu preventivní rozborky po celé garáži. Samozřejmě že se nic nepokazilo, na to nejsem u BMW zvyklý, , ale taková rychlá výměna všech olejíčků, ventily a filtry, aby se dalo ještě do konce roku někam vyrazit. Doufám, že někdo ještě do konce roku nějakou nejlépe Silvestrovskou projížďku vyprovokuje, Ježíškovi jsem napsal o zimní rukavice ...
Boro9 napsal:
Kluci, dneska fakt nikdo?? Bylo nad 0 °C ....
Hoj, motku mám rozebranou ve stavu preventivní rozborky po celé garáži. Samozřejmě že se nic nepokazilo, na to nejsem u BMW zvyklý, , ale taková rychlá výměna všech olejíčků, ventily a filtry, aby se dalo ještě do konce roku někam vyrazit. Doufám, že někdo ještě do konce roku nějakou nejlépe Silvestrovskou projížďku vyprovokuje, Ježíškovi jsem napsal o zimní rukavice ...
Vyprovokuje, neboj....
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Pro ostravaky a okolí mám jednu jobovku.Někomu zase hráblo a "označkoval" známou, až kultovní cestu zvanou "bazény".
''
Tohle jsou chvíle,kdy mám neodolatelnou chuť někomu rozbít hubu.
Vracel jsem se po poledni z Olomouce a protože cesta je nudná,vzal jsem to zkratkou,protože je to delší a koukal, kde zase řádila ruka darmošlapova (rozuměj úřednického hňupa) a narazil na další dvě místa,které byly ještě v létě volně průjezdné.....mapka zde. http://www.mapy.c...
Na tohle prachy jsou,ale když je potřeba zaplatit nemocnému děcku léčení,musí se sbírat víčka od PET lahví.
...kuwa,už dlouho mě nic tak nenasralo..
pavelgs napsal:
Pro ostravaky a okolí mám jednu jobovku.Někomu zase hráblo a "označkoval" známou, až kultovní cestu zvanou "bazény".
''
Tohle jsou chvíle,kdy mám neodolatelnou chuť někomu rozbít hubu.
Vracel jsem se po poledni z Olomouce a protože cesta je nudná,vzal jsem to zkratkou,protože je to delší a koukal, kde zase řádila ruka darmošlapova (rozuměj úřednického hňupa) a narazil na další dvě místa,které byly ještě v létě volně průjezdné.....mapka zde. http://www.mapy.c...
Na tohle prachy jsou,ale když je potřeba zaplatit nemocnému děcku léčení,musí se sbírat víčka od PET lahví.
...kuwa,už dlouho mě nic tak nenasralo..
Podle tej značky tam nemužeš s Moskvičem a na Jawa dvěpade
Upravil Medved 77 dne 18-12-2012 17:08
Neper se,život ti dá do držky sám.
Si furt nestěžujte máte tam Qwertov tam se da jezdit do p.o.s.r.á.n.í sám mr.Qwert by to potvrdil chtělo by to aby už začal psát jinak tady[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QMwKTuy20wM[/youtube]
Upravil Medved 77 dne 18-12-2012 17:23
Neper se,život ti dá do držky sám.
PS:Břeťo,jak to udělat,aby se video ze Streamu zobrazilo rovnou?
Ludek napsal:
Si furt nestěžujte máte tam Qwertov tam se da jezdit do p.o.s.r.á.n.í sám mr.Qwert by to potvrdil chtělo by to aby už začal psát jinak tady
To se určitě dá,ale ono je to trošičku jinak.Bazény,cesty kolem Oder,Budišova,Vítkova,......atd. jsou (byly) sjízdné i pro lidi kteří s různých důvodů prostě do zákazu nechtějí.Dalo se to pospojovat do pěkného softOFF/ON mixu,který by tě dovedl třeba až do Rýmařova (Jeseníky),aniž bys vjížděl někde,kde bys byl za psance,nebo rasoval motorku někde po mezích.
Qwertland je kapitola sama o sobě.Jiná liga,jiný svět.