Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
|
refi |
Přidané 22-10-2010 10:53
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
asfaltová nebo i offíková?
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
Barney |
Přidané 22-10-2010 11:52
|
Člen
Příspěvek: 1102
Založený: 02.05.10
|
''
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
DR 350 S |
|
|
|
qwert |
Přidané 22-10-2010 12:06
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
refi napsal:
Správná otázka..Ale bojím se že to bude only asfalt.. |
|
|
|
albert |
Přidané 22-10-2010 12:59
|
Člen
Příspěvek: 416
Založený: 26.05.10
|
refi napsal:
třikrát> poslyš rosničko, který den bude více slunit svítíčko? so nebo ne?
na slovensku urcite v sobotu
http://www.shmu.s...1287792000
Upravil albert dne 22-10-2010 13:30 |
|
|
|
albert |
Přidané 22-10-2010 13:04
|
Člen
|
pavelgs napsal:
3X napsal:
pavelgs napsal:
...a co víkend? Předpověď vypadá po dlouhé době výborně http://www.chmu.c...last=false Byla by škoda toho nevyužít.
......skoro se bojím to napsat,ale co takhle halušky Na Slovensku.V neděli.
jakou trasu máš Pavle v plánu?
Asi jako minulý týden a chtěl bych to protáhnout skrz Šturec,Donovaly a zadem do Ružomberka.Nic velkého,jen taková kondiční projížďka.
tak nechod cez Donovaly, ale v Hornom Jelenci odboc dolava a po starej ceste do Liptovskych Revuc...celkom pekne |
|
|
|
3X |
Přidané 22-10-2010 13:25
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
refi napsal:
třikrát> poslyš rosničko, který den bude více slunit svítíčko? so nebo ne?
sobota bude počasí lepší, ale v neděli budou okolo poledne přeháňky a tak od cca 15 déšť
já to vidím na sobotu |
|
|
|
albert |
Přidané 22-10-2010 15:22
|
Člen
|
albert napsal:
pavelgs napsal:
3X napsal:
pavelgs napsal:
...a co víkend? Předpověď vypadá po dlouhé době výborně http://www.chmu.c...last=false Byla by škoda toho nevyužít.
Asi jako minulý týden a chtěl bych to protáhnout skrz Šturec,Donovaly a zadem do Ružomberka.Nic velkého,jen taková kondiční projížďka.
tak nechod cez Donovaly, ale v Hornom Jelenci odboc dolava a po starej ceste do Liptovskych Revuc...celkom pekne
ale zabudol som povedat, ze tam neni asfalt |
|
|
|
xx4 |
Přidané 22-10-2010 17:26
|
Člen
Příspěvek: 1660
|
albert napsal:
pavelgs napsal:
3X napsal:
pavelgs napsal:
tak nechod cez Donovaly, ale v Hornom Jelenci odboc dolava a po starej ceste do Liptovskych Revuc...celkom pekne
Tuhle cestu znám,ale mám takový pocit že jsem tam posledně viděl zákazovou ceduli
....ovšem jako offf vložka by to bylo výborné.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
xx4 |
Přidané 22-10-2010 17:34
|
Člen
|
qwert napsal:
refi napsal:
Správná otázka..Ale bojím se že to bude only asfalt..
Jo většinou jo.Hlavně kvůli času,ale cesty úzké ,rozbité víc než lecjaká polňačka.
Off potřebu jsem ukojil dneska To by jeden nevěřil, jaké pěkné šotolinové cesty jsou kolem dálnice......
Upravil xx4 dne 22-10-2010 17:34
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759) |
|
|
|
qwert |
Přidané 22-10-2010 17:35
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
pavelgs napsal:
qwert napsal:
refi napsal:
Správná otázka..Ale bojím se že to bude only asfalt..
Jo většinou jo.Hlavně kvůli času,ale cesty úzké rozbité víc než lecjaká polňačka.
Off potřebu jsem ukojil dneska To by jeden nevěřil, jaké pěkné šotolinové cesty jsou kolem dálnice. .....
Jo všiml jsem si.. |
|
|
|
prezi |
Přidané 22-10-2010 17:56
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
...vzhledem k zrušení sobotních rodinných oslav a avizovanému hezkému počasí jsem změnil názor ...3X mi doručil jetou TKC-80 téměř až domů (díky Jirko) a pokud ji stihnu hned ráno obout, tak bych se k vyjížďce připojil
|
|
|
|
xx4 |
Přidané 22-10-2010 18:05
|
Člen
|
Sákryš.te´d jsem koukal na přepověď pro Slovensko a krapet se to změnilo.Neděle déšť,sobota hezky.Tak to valím do garáže.Chtěl jsem si zítra udělat servisní den,ale takhle to budu muset zmákout dneska..
|
|
|
albert |
Přidané 22-10-2010 18:17
|
Člen
|
pavelgs napsal:
albert napsal:
pavelgs napsal:
3X napsal:
pavelgs napsal:
Tuhle cestu znám,ale mám takový pocit že jsem tam posledně viděl zákazovou ceduli
....ovšem jako offf vložka by to bylo výborné.
tak o tom neviem, ale tu je vsetko mozne ...a urcite treba jazdit v sobotu
Upravil albert dne 22-10-2010 19:11 |
|
|
|
albert |
Přidané 23-10-2010 09:33
|
Člen
|
tak ako to vidite s tym vyjazdom?..zatial je tu kosa ako svina, ale ak by ste isli, mozno by som sa k vam niekde pripojil... |
|
|
|
xx4 |
Přidané 23-10-2010 20:06
|
Člen
|
pavelgs napsal:
Tak jsem zpět.Najeto něco málo nad 500km,cestou i necestou (ano i na off došlo) a na závěr jsem si udělal takový nákup ovčích sýrů,že se mi to málem nevešlo do kufrů.
Slovensko je prostě sázka na jistotu hezkého výletu
|
|
|
xx4 |
Přidané 23-10-2010 20:09
|
Člen
|
albert napsal:
tak ako to vidite s tym vyjazdom?..zatial je tu kosa ako svina, ale ak by ste isli, mozno by som sa k vam niekde pripojil...
Sakra to mě mrzí, že jsem tenhle příspěvek ráno nepodchytil. Mohli jsem dát scuka.
|
|
|
3X |
Přidané 23-10-2010 20:26
|
Člen
|
pavelgs napsal:
pavelgs napsal:
Tak jsem zpět.Najeto něco málo nad 500km,cestou i necestou (ano i na off došlo) a na závěr jsem si udělal takový nákup ovčích sýrů,že se mi to málem nevešlo do kufrů.
Slovensko je prostě sázka na jistotu hezkého výletu
souhlasím, my dnes jen 250km a bylo suprově a hooodně veselo |
|
|
|
refi |
Přidané 23-10-2010 20:36
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
pavelgs napsal:
a na závěr jsem si udělal takový nákup ovčích sýrů,že se mi to málem nevešlo do kufrů.
tos vzal určitě i pro nás, my kufry neměli
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich |
|
|
|
prezi |
Přidané 23-10-2010 20:39
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
to Albert: kurnik, já měl ráno takový fofr, že jsem nestihl vůbec mrknout na web ...vstával jsem před sedmou a ještě musel nechat obout darovanou pneu (ráfek mám opraven na jedničku) , pak jsem si hrál na mechanika F1 a namontoval kolo za (na mne rychlých) cca 20 minut a už jsem fičel na výlet
to PavelGS: já najel skoro 300 km ...parádní poježděníčko, panorámata, halušky ...offu bylo spousta - užil jsem si to!
Byl to krásný den s príma lidma a kopou srandy !!! |
|
|
|
3X |
Přidané 23-10-2010 20:43
|
Člen
|
takže zítra to vypadá lépe, než byl původní předpoklad, déšť se posunul od 18-19h a přes noc a pondělní ráno, okolo 14h bude i 10C :-D a přes poledne trochu větší oblačnost, jinak OK |
|
|