Tak potvrzuju neděli v deset, hliníková objímka spojkový páčky díky Šlerinovýmu kámošovi zavařena, tak už se snad nic neposere. Vypadá to že nás bude pěkná banda, nicméně bloudění vám můžu zaručit.
Čau, Tom
alfik napsal:
Ahoj pánové, mohu se zítra přidat? Jsem sice v rekonvalescenci s ramenem, ale snad mě budete šetřit Kam se zhruba pojede a kdy je návrat, ví se?
Čau, jasný, přidej se - budem se napřed motat po lese kolem Bedřichovky a Nový Vsi, potřebuju tam najít kus trasy na Krocana, pak na Albrechtice k větrníkům a po hranici směr Hrádek - a dál se uvidí. Já to chci zabalit někde kolem jedný - druhý, nevím jestli kluci nebudou pokračovat dál, ale nikde nebudem dál než 15 - 20 km od Liberce.
Čau, Tom
Trasa vypadá dobře, potřebuju být lehce po obědě doma, takže čas taky vyhovuje, asi se odpojím s Tebou, díky za info Tome! Mám totál sjetou E10 na zadku, po dovolený na Slovensku, tak uvidíme, co z toho vznikne...díky, těším se na zítra
Pánové děkuji Vám všem.Sice jsem dneska dobitej jak z vietnamu(jedno koleno modrý druhý sedřený a žebra snad jen naražený),ale musím říct ,že to jinak bylo parádní.Babička KAWA dosáhla 100000km,no a jak začla počítat znovu od nuly ,tak se nějak napružila a furt mě shazovala.Tak ještě jednou dík byla to pecka.čus bulis
Pánové děkuji i já! Byla to super vyjíždka, pro mě zase po letech i s pěkným opocením... Co se týče únavy, tak jsem Bulisi viděl 3 kola formulí a pak až závěr Až koupím nový bačkůrky, tak se s vámi zase rád svezu s vaším dovolením! Přeju všem fajn večer a Kawě další kilo bez nehod
Tom elefant:No pojezdili jsme v pískovně,pak jsme zajeli na tu mini trať a na konec chotyňský motokros.Potom jsme usoudili,že už máme dost a vydali se na cestu k domovu.Už prostě nebyla síla
Upravil bulis dne 08-09-2013 20:05