baskr napsal:
Jižani značkují online OFF
http://www.enduro.banda.cz/galerie/1356689159/vanocni-stepanska/
Tak jsem to naklepal do Gůglu a hlásí nějaký "malvare". Něco je špatně.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Jestli máš čísla na Bora a spol. tak jim dej taky vědět..
Neboj, čtu.., brouzdám .. a kupodivu jsem i 2x vyjel, 24 jen taková krátká 1/2 hodinková vyjížďka natankovat + vánoční foto.. a 27 jsem se byl kouknout na Libce, Něčín byl ještě hoodně zamrzý, ale nahoře bylo sucho.
Jo a co se týká mé účasti.. tak to si nejsem tak zcela jistý... uvidíme
Upravil Boro9 dne 29-12-2012 11:23
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Tož vezmu poltek bůčku, placatku slivovice a ženu aby mne měl kdo odvézt domů a dondu...
Upravil Boro9 dne 29-12-2012 16:06
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Tak dnes jsem konečně vyrazil na krátkou projíždku na Hadinku,s tím že jsem navštívil kamarády kteří tam budou vítat novej rok.A když jsem odjížděl z Hadinky tak jsem potkal dalšího kamaráda co jezdí na ostrém endurku,ani nebyl čas prohodit pár slov,protože mi říkal at hned jedu s nima,tak jsem si říkal proč ne aspon se vyblbneš.A to jsem neměl dělat,přijel jsem jak prase, polozamrzlé bažiny, vyjezdy a hlavně to je všude promrzlé,tak že to celkem dost klouzalo.Ale aspon jsem si dobil baterky,a v te kose jsem se i zapotil,ale mastodontum jsem ostudu neudělalA to jsem ji měl tak krásně umytouNo co už,zítra budu pucovat
Moravané,Slezané,příznivci zabahněných motorek,připomínám že nastalo celozimní posezení u Hanky a to každou sobotu od 17 00.Kdo bude bulat bude zjara potrestán projetím Lainenova brodu..