Pardale: (EXC 525 2004 přední kolo), ono překvapivě mnohem dražší jsou nerezové příložky (2x 350kč). Dík. Ještě mě čeká zrepasovat zadní příložky a dát menší gufera
Upravil Mambo dne 10-09-2013 10:50
Od moose ložiska a gufera na predek cca 500,-, priložky cca taky
tady neco o tech příložkach
Replace or upgrade OEM wheel spacers with these durable parts
Water and dirt grind between wheel bearing seals and soft OEM aluminum wheel spacers, this creates grooves and allows for bearing contamination
Moose Racing wheel spacers feature hardened steel contact surfaces
This makes for a tight seal that will last for years and keep your bearings fresh
Our spacers are made from either anodized aluminum with a press fit - hardened steel shell, or solid - hardened and ground bearing steel, depending on application
Upgrade to Moose Racing wheel spacers when you replace damaged wheel bearings, or before you have to
Kits come with two spacers unless noted
prostě v míste gufera je neco tvrzeného aby se to nevydrelo
cestovaní na moto - to je vášeň
JJ to jsou lehce vytuněné příložky, třecí plocha je vyvložkována ocel. kroužkem. Hele tak já bych vzal příložky + ložiska na předek a příložky na zadek. Kdybych se stavil ve čtvrtek nebo pátek bude to OK?
tak ja to ted objednam a myslim ze byto do patka melo tady byt, ty loziska je sada s guferama, oni maji trochu vylepsena, tříbřitá :-)
cestovaní na moto - to je vášeň
Mám motorku u Bohouše, zas blbla ta elektrika, pokud to do víkendu bude hotový tak bych v neděli jel.
No a co dát v pátek nějakou hospůdku? - plánoval jsem původně grilování, to asi počasí nedovolí, ale dát si pár piv a pokecat by taky nebylo špatný, ne? Můžu zase zamluvit tu Plzeňku, ale netrvám na ni, pokud má někdo jinej návrh tak sem s ním (jen bych rád aby tam byla Plzeň )
Čau, Tom