jencekgs napsal:
Kurňa tak teď řeším dilema, jestli slováky nebo hard s Qwertem. Na slovákách jsem lletos ještě nebyl, A do terénu se trochu bojím. Eura nějaké mám, tak asi slováky. Alespoň Qwerta nebudu brzdit.
Tak břeťo vyhrál můj strach z terénu a jedu s tebou.
Kuwa tak příště dej vědět že nepřijedeš,půl hodky jsme na tebe čekali..Nikoho bys nebrzdil dal to s náma i jeden velký strom..
jencekgs napsal:
Kurňa tak teď řeším dilema, jestli slováky nebo hard s Qwertem. Na slovákách jsem lletos ještě nebyl, A do terénu se trochu bojím. Eura nějaké mám, tak asi slováky. Alespoň Qwerta nebudu brzdit.
Tak břeťo vyhrál můj strach z terénu a jedu s tebou.
Kuwa tak příště dej vědět že nepřijedeš,půl hodky jsme na tebe čekali..Nikoho bys nebrzdil dal to s náma i jeden velký strom..
Qwerte omlouvám se, psal jsem to hned ráno, tak jsem doufal, že na to koukneš. Nemám na Tebe tel. Ještě jednou sorry
S Rablenkou cestou necestou
jencekgs napsal:
Krásně jsem se svezl, pokecali jsme s bratry slováky. Bylo to super. Snad se ještě letos něco povede
bylo super a díky že jste nás s kinder gs vytáhli...fajne halušky dobrá cesta doří lidé..co si více přát
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Žabka si užije jěště Irsko a pak snad něco dám do kupy,
bude to těžké starou nechci a na novou nevím jestli nastřádám a co to
bude za značka? Jsou tři verze, tak hyn sa ukáže.
ivanversys napsal:
Žabka si užije jěště Irsko a pak snad něco dám do kupy,
bude to těžké starou nechci a na novou nevím jestli nastřádám a co to
bude za značka? Jsou tři verze, tak hyn sa ukáže.
nějaká okolokomínovka v okoli Nového jíčina , fulneku, valmezu či rožnova ??? přidal bych se ... tak od 13hod ?
2009-2012 F 650 GS Dakar
2012 - ? ? R 1150 Gs Adventure
2017 - ? ? WR 450 F