ještě jeden....
už aby mi ježíšek naježil lepší bazmek na natáčení videa....
Maty
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CqA9zonr1Sk[/youtube]
Upravil Mati dne 16-11-2013 20:44
JInak sobota, hlavne ta cast presunu ze za Ještědu do Českého Dubu byla fantasticka... hezka trasa, dobre tempo a vlastne bez zastavek... za to ma Dan jednicku
cestovaní na moto - to je vášeň
Pardal napsal:
JInak sobota, hlavne ta cast presunu ze za Ještědu do Českého Dubu byla fantasticka... hezka trasa, dobre tempo a vlastne bez zastavek... za to ma Dan jednicku
Je dekuju
Jinak "Ceskodubskou" trasu mam v oblibe, nejen z duvodu rozlicnosti terenu, ale hlavne proto, ze to jedna z "bezproblemovych tras", kde me lide toleruji a nekteri se kteryma jsem se mel moznost pri jednom z prujezdu hovorit i zdravi
Jo a to jsme z ni projeli ani ne cvrtinu a to tu rychlejsi/jednodussi.
jj, Danovi každopádně díky, i když to bylo teda pro mě na hraně možností a to jsem byl nejpomalejší element.......
Co je horší, včera jsem nenastartoval, starter neotočí motorem a není to baterkou.......
Takže samé drahé vyhlídky........
Maty
P.S. nahoďte sem videa co jste potočili.......
Ja zkusim jestli mi vyjde sobota.Chtěl jsem neděli, ale v Sosnove je v neděli setkání mistrů .Tak kdyby někdo chtěl lupen na tribunu stojí 200kč cus bulis
Upravil bulis dne 20-11-2013 13:33
No kluci jen takové malé info, protože je černá přemnožená tak se prý budou hony konat jak v sobotu tak v neděli. Takže v lesech bude o víkendech plno . Pro Semily a okolí to platí určitě a asi i pro celý kraj...
Jinak já tenhle týden zatím ne, ale příští to snad už vyjde
maty - co si s tím měl, startovací relé nebo něco kolem?
Jinak já tenhle víkend určitě ne, mám ho v plánu jako alkoholicko - gastronomickej. No a pak už asi nasněží, ale něco snad ještě letos spácháme.
čAU, tOM
Tak,že pánové já kuwa nemúžu.Počasí taky nic moc,tak mě to alespoň nebude tolik srát.Pokud pojedete ,tak se třeba stavte.Maty ví kde.Udělám vám kávu.čus bulis