Tak jsem byl o víkendu na BMWGS na Adamu, je to kousek od chalupy a najel jsem pár pěkných tras pro C02. cestou zpět jsem narazil na zajímaví kostelík spojený se hřbitovem s podloubím. Setkali jste se někde s něčím podobným?''''[u]''[/u]
Není to moc velké, ale znáš to tady? http://mapy.cz/s/...
V případě mokra je lepší přijet od severu, od jihu bývá lepivé bahno. Už mi tam jednou 200m zabralo přes půl hodiny.
Díky, tam jsem ještě nebyl. Zítra to omrknu, vyjedu tak ve 14,00 takže v 15,00 bych tam mohl být. V Boleradicích se dáš směrem na rozhlednu po asfaltu, a hned v první pravotočivé zatáčce pojedeš rovně na polní a to tě tam dovede. Je lepší když si na poprvé vezmeš někoho sebou, já s tím autobusem jsem to dal jen na čtvrtou terasu a pak jsem měl problém, musel mi Michal pomoct. http://www.mapy.c...C5%99eclav
Upravil prezi dne 26-07-2014 00:57
blejdamint napsal:
[quote][b]
.... co to jezdeni po poli? To nikoho nesere?
Jedna motorka udělá minimální škodu, a pokud to není pravidlem....
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
aron napsal:
Omlouvám se, špatně jsem to nastavil na youtube., snad to už bude dobrý.
Ja uz to jde, co to jezdeni po poli? To nikoho nesere?
Jestli jsi si všimnul tak je tam podmítka a tomu neuškodíš. I po zesečeném obilí se občas svezu, tam nemůžeš udělat škodu. Pokud to budeš brát do detailu, tak by ses nesměl ani vych..t do příkopy.
aron napsal:
Omlouvám se, špatně jsem to nastavil na youtube., snad to už bude dobrý.
Ja uz to jde, co to jezdeni po poli? To nikoho nesere?
Jestli jsi si všimnul tak je tam podmítka a tomu neuškodíš. I po zesečeném obilí se občas svezu, tam nemůžeš udělat škodu. Pokud to budeš brát do detailu, tak by ses nesměl ani vych..t do příkopy.
Moje řeč nevím jak u Vás ,ale tady mám zkušenost takovou,že jedeš po značený cestě a najednou se ocitneš v kukuřici.Podotýkám ,že cesta tam 20let byla a je i v mapě a navigaci,ale pan traktorista asi usnul.Máme tady takových špeků víc.(viz.trasa 600W)Čus bulis