marvy> čoveče, to je dlouhý.. delší než moje cestopisy To abych si na to vyhradil nějakou delší chvilku, na to mi oběd stačit nebude To vidím na víc obědů
daliss napsal:
radost> však Rumunsko má taky moře tak ji dovezeš na pláž, vyložíš a vrátíš se do hor, ne
Když k ní přijdu: "Zlato, jedem k moři do Rumunska,.." Tak vím, že jedu sám Bohužel by se s sebou nemohla vzít toliko věcí, co ona ráda..
Sice jsme spolu přijeli z Irska do ČR, najeli přes 3tis. km, ale její šálek kávy to úplně nebyl.. Dostala přidělený jeden kufr, kde třetinu vezme matračka a rychle pochopila, že to, to a to si holt nemůže vzít
Radost> No vidíš, jak sis to vyřešil, pojedeš sám a nemusíš potom k moři a můžeš zůstat jen v horách
je třeba ženu vychovávat ale bacha, aby nevychovala ona tebe A nebo to udělej jak ve filmu "Jak dostat tatínka do polepšovny" Pošli ji kufry vlakem Sice se pošťák nadře, ale zase bude mít kopretina všechno
na E81 sexualní pracovnice před Brezoi,,
" Full sex whit balooon 15 E " no nekupte to :-) šla by podle mě i na 10...
Jinak jsem byl v Rumunsku poprvé, 3500km, naprosto famozní zážitek, a to i díky všem, kteří najdou sílu a čas podělit se o informace na této i podobných diskuzích...
Díky
Upravil Parukar dne 14-08-2012 14:44
Cucurbata Mare
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i23dSaQ22DI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wJ8-MosrVt8[/youtube]
Upravil PetrAT dne 08-09-2012 22:54
Lubenko napsal:
PetrAT: pekne ste pojazdili , , mne to rumunsko tento rok nevyslo no nic mozno nabuduce
Co příští sezóna ?Asi bychom se přidali pokud nevyjde ta Sardinie.
No ja uz jazdim , zatial len cesta, ale zlepsujem sa rychlo....
Buduci rok mame nejake nevybavene ucty vo FR a urcite by som chcel aj to Rumunsko, uvidime dame si vediet.
Lubenko napsal:
PetrAT: pekne ste pojazdili , , mne to rumunsko tento rok nevyslo no nic mozno nabuduce
Buduci rok mame nejake nevybavene ucty vo FR a urcite by som chcel aj to Rumunsko, uvidime dame si vediet.
Lubenko napsal:
PS: ten oktober plati?
Dúfam že platí, úroda bola dobrá
Jasné snad bude trochu počasí i na vyjížďku
www.marselus.com
Výroba motodoplňků