Já až po silvestru, teď musím bejt tady, choděj ke mně lidi pro ohňostroje.
Pardál - pěkný, ani to nevypadá na moc bahna, ale klouzavý to asi bude, co?
Čau, Tom
Klouzavy to bylo primerene.. rekl bych lepsi podminky nez nekdy na podzim... v sobotu asi mam jiny program, myslim ze to letos byla posledni... ale pokud bude zase kolem 10°C tak pojedu klidne :-D
cestovaní na moto - to je vášeň
Pardal napsal:
Klouzavy to bylo primerene.. rekl bych lepsi podminky nez nekdy na podzim... v sobotu asi mam jiny program, myslim ze to letos byla posledni... ale pokud bude zase kolem 10°C tak pojedu klidne :-D
Já už musím.Už sem na tom neseděl asi měsíc a něco.Tak v sobotu pojedu sám a nebo se někdo přidá?
čus bulis
Tak jsem nablil bakterri a kawa startuje.Jsme dohodnuti s Alexem kolem oběda se malounko pokochat okolo komína.Má li někdo chuť se přidat rádi Vás uvidíme.čus bulis
No pokud bude zitra aspon jako dneska, tak ji taky vytahnu. Ale az k vam se mi moc nechce...
Uvidime.
Cislo na tebe mam, tak se kdyztak dopoledne ozvu.
kuwa Dane, mam sice v sobě 1/2 litr rumu. Ale tak co se setkat Bulis+já a Alex v pul dvananáctý na Totale.
Pak ve 12 na tý pumpě Kontakt v Českým dubě, co jsme naposledy s Pardálem a Tomem stáli ???
Pak jet tak nějak +/- směrem Liberec ??? Já bych měl ta 3 hoďky....
Maty
Upravil Mati dne 28-12-2013 09:24
Kamarádi děkuji za skvěle stravené odpoledne.Já už vylezl z vany a hadry suším u krbovek.Jojo brodit řeku je nejlepší v prosinciTak snad jste cestou domú nezmrzlyJa jel domů od dílny autem abych,nemusel namáčet druhý boty,tak sem jel v motokrosových,A jak sem na začátku říkal,že se mi v nich na motce blbě řadí,tak jízda autem je teprve luxusTak zase příště ,čus bulis
čus, jj dobrý to bylo. Jenom na lokti mám bouli jako pěst a začíná bolet, sviňa.
Na to že heslo dne bylo, nezasrat se .... dobrý
Díky klucí
Maty
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qMX7DpSLCsY&feature=youtu.be[/youtube]
Pěkný hoši, brod nepoznávám, pískovnu asi jo, Mati upadla ti motorka.
Já se svez jen na svým dvoukoňovým peklostroji do práce a zpátky a pak na oběd.
Čau, Tom
Tome, kdyby jenom tady do bláta. Ale už na začátku mě ignoroval kdosi ve žlutý Pandě u nás na kruháči, a projel jsem se pár metrů po boku...až na podřený padáky nic zlýho, ale loket se začíná vybarvovat do fialova a bolet