... v hospodě, než jsem se vrátil z promítání tak to bylo, střihla mi to žena, jen jsem malinko něco doupravil ( pokazil)
Jinak Pinnacle Studio 15
Upravil Boro9 dne 02-04-2013 06:18
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
wiktor napsal:
jj... když ho to baví... holt každej jsme jinej...
Nebaví,ale co už...
Třeba tady jsem nadával tak,že mi došly všechny sprosté slova .To se mi ještě nestalo....
''
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Důvodů několik.
Sobě za to,že zase jedu do sraček i když jsem si to zakázal..Zase mi to nedalo..
Motorce za to, že neposlouchá tak jak jsem byl zvyklý...
Počasi za to,že na začátku dubna se musím prohrabávat sněhem a ledem.....
To jsem ale ještě nevěděl,že mě čeká mnohem větší neštěstí..
''
Třeba tohle byl hezký den..Teplo,fajná motorka,super lokalita.Jediná piha byla ta přední TKC-nemám ji rád..
''
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
Takových fajn dnů a lokalit ještě bude..
''
Já už si začínám myslet,že jaro je něco na nádobí a ne roční období..
.. krajina na obrázku je mi nějaká povědomá.Sovinecko?
Pavle tak ti teda nevim...
znamej ma eMZetu a od nej jsem nikdy neslisel ze by si stezoval...
Samozrejme ze by chtel neco jineho - lepsiho ale nema na to a tak jezdi s tim co ma...
a jezdi fest cca tak 20t km rocne...
Takovej pravej srdcar ... a jeho moto: neni dulezity na cem ale s kym!
Život je pes, ale žít je psina!
Boro, vidím, že už točíš, to je dobře. Příště použij i záložní baterku, nebo si ji dej do kapsy. Taky jsem byl se projet, trochu sněhu
''
Upravil will dne 03-04-2013 21:05
wiktor napsal:
Pavle tak ti teda nevim...
znamej ma eMZetu a od nej jsem nikdy neslisel ze by si stezoval...
Samozrejme ze by chtel neco jineho - lepsiho ale nema na to a tak jezdi s tim co ma...
a jezdi fest cca tak 20t km rocne...
Takovej pravej srdcar ... a jeho moto: neni dulezity na cem ale s kym!
No asi takhle.Nebýt nespokojených lidí,skáčeme dodnes po stromech...
Neber to zas všechno tak vážně.Prezentuju tu jen svůj názor,žádné dogma,nebo obdobu desatera.To co jednoho nijak neohromí,neřku-li znechutí,jiného může nadchnout,nebo si z toho třeba blahem učůrne a to je přeci v njelepším pořádku.Každý má jiné nároky,jiný styl jízdy,jinou fyzickou konstituci,atd,atd....Od toho se vše odvíjí.Proto jezdíme každý na jiné motorce (skoro),po jiných trasách,jiným stylem..
Prostě, ber můj názor jen jako můj názor a nic jiného.
Nejsem věčný stěžovatel.Jsou motorky,které mě mile překvapily,nebo jsem se na nich hezky svezl,i když zrovna nebyly svým určením můj šálek čaje.Naposledy mě třeba o víkendu přijemně překvapila Itchyho Tenerka.Nečekal jsem takový projev života od jednoválce.Fakt dobré.hezky jsem se svezl třeba i na GSA1200.Je to sice obluda a já mám od jisté doby averzi k BMW,ale to nic nemění na faktu,že se mi na ní dobře jelo.A tak bych mohl pokračovat....
Nemá smysl se v tom dál nimrat.Z různých důvodů musím vydržet do července a pak asi proběhne změna...Kam mám zacíleno si zatím s dovolením nechám pro sebe..
Upravil xx4 dne 04-04-2013 00:05
pavelgs napsal:
No asi takhle.Nebýt nespokojených lidí,skáčeme dodnes po stromech...
Neber to zas všechno tak vážně.Prezentuju tu jen svůj názor,žádné dogma,nebo obdobu desatera.To co jednoho nijak neohromí,neřku-li znechutí,jiného může nadchnout,nebo si z toho třeba blahem učůrne a to je přeci v njelepším pořádku.Každý má jiné nároky,jiný styl jízdy,jinou fyzickou konstituci,atd,atd....Od toho se vše odvíjí.Proto jezdíme každý na jiné motorce (skoro),po jiných trasách,jiným stylem..
Prostě, ber můj názor jen jako můj názor a nic jiného.
Nejsem věčný stěžovatel.Jsou motorky,které mě mile překvapily,nebo jsem se na nich hezky svezl,i když zrovna nebyly svým určením můj šálek čaje.Naposledy mě třeba o víkendu přijemně překvapila Itchyho Tenerka.Nečekal jsem takový projev života od jednoválce.Fakt dobré.hezky jsem se svezl třeba i na GSA1200.Je to sice obluda a já mám od jisté doby averzi k BMW,ale to nic nemění na faktu,že se mi na ní dobře jelo.A tak bych mohl pokračovat....
Nemá smysl se v tom dál nimrat.Z různých důvodů musím vydržet do července a pak asi proběhne změna...Kam mám zacíleno si zatím s dovolením nechám pro sebe..
Ajta Krajta....
1. chtěl bych se ti omluvit za to svoje rýpání. Nemylel jsem to nějak zle.
Posilněn alkoholem (což nelze brát jako polechčující okolnost) a znechucen opětovnou bílou nadílkou na mě dolehl jakýsi splín a dopadlo to jak to dopadlo..
A TAK SE TI VELICE OMLOUVÁM a doufam jestli se někdy někde sjedeme tak se tomu zasmějem...
2. určitě neříkám, že Afrika je nejlepší stroj na světě.
Upřimě občas si pujčím Dominatora od přítelkyně protože oproti Africe je to "neskutečný dělo".
A koliktát jsem měl ji chuť prodat a koupit Tenerku (se mi neskutečně líbí).
A i Já jsem tunil...
''
A dá se říct že bezvýsledně - v lese na kořenech ty WP-čka poznat byly ,ale na normální šoto-cestě jsem ten rozdíl nepoznal...
A tak jsem se vrátil k origo ... ale to je jinej příběh...
Shrnuto a podtrženo - Pavle ještě jednou se ti omlouvám a pokud zas budu rejpat, tak mě pošli vyhrnovat sníh, ať si zas nerozbiju dršťku na příjezdové cestě...
Život je pes, ale žít je psina!