daliss napsal:
pavelgs> né, já mám na džisce vyšitou svou přezdívku i když opice možná potom taky lehce byla
I opice může mít jméno...:-)))
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Teda, když se tak dívám po ránu z okna (fučí, prší) a na předpovědi (bude hodně fučet a pršet), znova si uvědomuji, jaké jsme opět měli štěstí na počasí ... jak nám to zase vyšlo!
-------------
Moc mne těší vaše pozitivní hodnocení v pořadí už osmého setkání stránek CENDURO. Ačkoli po každé akci toho mám "plné brýle" a říkám, že nevím zda se budu pouštět do pořádání setkání dalších, tak právě vaše ohlasy jsou tím hlavním důvodem, proč v tom pokračuji. Díky!
Vítám každou pomoc a tímto také ještě jednou děkuji všem, kteří mi při přípravě akce pomohli (hlavně s přípravou trasy a itineráře vyjížďky), případně setkání stránek podpořili (příspěvkem na pozvání zajímavého hosta či dárky na vyhodnocování "Kotár rallye" ).
Užívejte jaro, léto a pokud se něco nepopo..., můžeme se v září zase potkat. Ahoj na "Babím létě 2014"!
Malá vzpomínka na vyvedené Vítání Jari 2014 ( než nám došla baterka v kameře ...[youtube]http://youtu.be/NhTDdW-YL_A[/youtube]
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
pár fotek tu je, tak se taky podělím se svoji skromnou sbírkou. Jsou tam převážně fotky z kotár rally focené za jízdy mojím živým baťůžkem a jsou absolutně bez cenzury, tak se nedivte, že jsou některé rozmazané a některé nevhodné http://mxflash.ra..._svk_2014/ If you see the flash, it's already too late
Taky jsme to letošní jaro neodbyli......
LiborJ přiložený následující obrázek:
[172.73Kb]
Upravil LiborJ dne 20-05-2014 19:29
BMW R1200GSA, 2012
BMW R1100GS, 1998
BMW F650GS, 2005
YAMAHA XT600Z TÉNÉRÉ, 1990
Bejvávalo: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
hobr napsal:
Mám výčitky svědomí, že jsem se nezúčastnil...
Já mám také výčitky svědomíale vítal jsem jaro tady
Korsika?
BMW R1200GSA, 2012
BMW R1100GS, 1998
BMW F650GS, 2005
YAMAHA XT600Z TÉNÉRÉ, 1990
Bejvávalo: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
...je to letos nějaké komplikované a nedaří se
... dělám vše proto, aby letošní Babí léto proběhlo tradičně v půlce září (12.- 14.9) ...snad to rozseknu tento týden, tzn. pokud se zadaří, tak po víkendu bych na stránky dal oficiální info ...tož vydržte
...je to letos nějaké komplikované a nedaří se
... dělám vše proto, aby letošní Babí léto proběhlo tradičně v půlce září (12.- 14.9) ...snad to rozseknu tento týden, tzn. pokud se zadaří, tak po víkendu bych na stránky dal oficiální info ...tož vydržte