magoss napsal:
kdybych nebyl v práci jel bych se sváma juknout do Olmika ale bohužel práce je práce:-(
Vím taky makám o víkendech
Až příjdeš do práce tak si řekni " A taková to mohla bejt pěkná sobota"
Si tam říkáme pokaždý hlavně v sobotu na odpoeldní..vždť venku je hnusně,pivo je drahý a tak dále a tak dále..co nám tam chybý..v suchu jsme tam,v teple..na ****ik zadarmo můžem a ještě nám to zaplatí takže vlastně pohoda
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
magoss napsal:
kdybych nebyl v práci jel bych se sváma juknout do Olmika ale bohužel práce je práce:-(
Si tam říkáme pokaždý hlavně v sobotu na odpoeldní..vždť venku je hnusně,pivo je drahý a tak dále a tak dále..co nám tam chybý..v suchu jsme tam,v teple..na ****ik zadarmo můžem a ještě nám to zaplatí takže vlastně pohoda
magoss napsal:
Tak vidíš ....tak si neztěžuj porát
bych byl špatnej škodovák kdybych si nestěžoval
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
smazak73 napsal:
Medvěde hele co jsem sehnal teď už budu dělat synchro doma
Když tak seřídíme taky toho tvýho tigra
Na Tigrovi je to trochu složitější.
Musíš mít nádrž dole, ale zapojený čerpadlo i palivoměr kvůli ŘJ, aby ti nehlásila chybu a prodloužení na palivový hadice přes ty rychlospojky.
Nezapínej klíček dokud to všechno neni zapojený.