Qwerte, nejel s tebou včera náhodou modrý Big a žluté GS 800? Bo si kolem mne prohučel v Bílovcu asi 10.50 Kam ste měli namířeno?
Jo a o půl jedenácté sem tě u Hanky neviděl, když jsem tama jel
Byl. A pak tam byli ještě kolem 18 hod, ale to měli vyměněné motorky. Měli nějaké hnědé, ale značky nevím.
Kup si motorku a nebudou kolem tebe všichni lítat, a budeš moci držet krok.
Co jsem to jenom chtěl....?
Zdeno, kdyby si stál na benzince s vypnutým motorem a sundanou přilbou jako já, tak by ti ani tvé kouzelné BramboříMonstrumWermachtu nepomohlo a ostatní by kolem tebe jen proletěli. I já se svou Jawou
Upravil xx6 dne 04-04-2011 12:42
Daliss napsal:
Qwerte, nejel s tebou včera náhodou modrý Big a žluté GS 800? Bo si kolem mne prohučel v Bílovcu asi 10.50 Kam ste měli namířeno?
Jo a o půl jedenácté sem tě u Hanky neviděl, když jsem tama jel
Jeli jsme Kružbersko,Libavá,Odersko a zpět přes Libavou.Celkem asi 300km hezkého ofíku.Waltrovi nevěř,motorky jsme jen postříkali blátem ve spreji od TT..
HonzaGS napsal:
Ahoj ve spolek:-) Taky jsme v sobotu jezdili:-)
tak to si mohol dat vediet, minimalne kafe by som Vam spravil a mohol som Vas povodit po okolitych vychytanych miestach s peknym vyhladom
- ehm ... teda prt nemohol nemam este moto doma
... boli ste odo mna 5 km
Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Dneska by to šlo,ale kamarád mi přijde udělat upgrade připojení netu,takže nevím kdy budem hotovi .
A dotaz.Off nebo On ?
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
já nic, já nemám motojkůůů
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
O tom foukání mi ani nemluv. Jel jsem dnes do Bratislavy a v tom fučáku po dálnici z Trenčína do Bratislavy to bylo o tlamu...motorka v náklonu min 30° a jakmile přišel most a fučák přestal, tak to byla taková kopačka...no humůůůůůůůs....ale jinak parádní počasíčko...celkem teplo a pěkně jsem se projel
Nejde pro mě neexistuje...