jojo mě jse taky pěkně prášilo od motyky jak jsem kopal na zahradě zkrz kladných bodů , ale v pátek jedu na Dorotu tak přijedte pojezdíme a pokecáme už jse těším , jinak beru lonský vrozek nakladadaných svestiček je mooc dobrý , tak jse těším jak jsi dáme jinak naviděnou , cus. M.
[quote]pavelgs napsal:
Sopka Červená Hora a památná lípa,okolí Slezské Harty.Dnešní solo rychlovka.
...a souřadnice
''
..a tak jsem si nechtěl motorku zašpinit.No,nepovedlo se.Zase..
''
Taky jsem se v té oblasti včera motal. Jen sem si místama říkal, že by byl lepší člun než motorka. A místama to bylo fest podmočené. U Dvorců sem nevyjel na jednu pěknou vyhlídku Holt těch 250 kilo na E07 nejsou moc do bahna
Taky jsem se v té oblasti včera motal. Jen sem si místama říkal, že by byl lepší člun než motorka. A místama to bylo fest podmočené. U Dvorců sem nevyjel na jednu pěknou vyhlídku Holt těch 250 kilo na E07 nejsou moc do bahna
Mám taky E07 .Nahoře v lese u meteostanice byly pod bahýnkem ukryté ledové plotny a to jsem si na té první fakt málem káknul . Vody tam bylo hodně,možná až příliš.Chce to ještě tak týden vysokých teplot..
Co je ale nejhorší,na cestách kde se jezdilo co já pamatuju,jsou nasrané zákazové značky. To už opravdu někomu hráblo...
Vjel jsem na teď už zakázanou (ani za bolševika tam nebyl zákaz ) cestu na bazény a ta byla plná cyklistů Je to jak mor.Bodejť by jim prdele hemeroidy sežraly...
Upravil xx4 dne 22-04-2013 11:12
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
no bazény sem nejel. Mi stačil zákaz u Hadinky směr na čermnou. Jen sem koukal, jak ty říčky sou rozvodněné. Sem vždy raději zastavil, potůček prošel, abych se náhodou potom nedivil. Ještě že mám nové Gore boty
Čoveče, ale pod meteo stanicí sem si žádných ploten nevšiml.. Jen těch dvou bariér co byly před ní od podlesí...
daliss napsal:
no bazény sem nejel. Mi stačil zákaz u Hadinky směr na čermnou. Jen sem koukal, jak ty říčky sou rozvodněné. Sem vždy raději zastavil, potůček prošel, abych se náhodou potom nedivil. Ještě že mám nové Gore boty
Čoveče, ale pod meteo stanicí sem si žádných ploten nevšiml.. Jen těch dvou bariér co byly před ní od podlesí...
Led byl ze strany od Guntramovic.Kousek za vjezdem do lesa je "rygol" a hned za ním byly dvě luxusně zamaskované ledové plotny.Za tím rygólem jsem zatáhl za plyn a málem se potento,protože motorka udělala vpravo v bok a daváj směr les. Další plotna byla dole na šotolinové spojovačce co vede rovnou do Guntramovic,ale ta se dala přeskákat okolo..Pak už jen voda,voda a voda s blátem.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
daliss napsal:
pavelgs> tak nad Guntramkama sem potkal jen tuhle pěknou "lagunu" kde by se možná otočila i menší jachta
''
.. ten elektrický ohradník nad vodou je luxusní
Kdybys před výjezdem z lesa odbočil vpravo dolů (tím sešupem),tak dojedeš přímo do Guntramovic.Teď za mokra na E07 je to taková veselá záležitost..
Edit:Když sjedeš tím sešupem dolů,tak cca po 1km je odbočka vpravo do lesa.Vede to do Budišova-vyjedeš na začátku města.JENŽE.Od letoška je tam zákaz-i tady nebyl ani za bolševika.Takže pokud si to chceš projet,budeš si muset zahrát na partyzána....
Upravil xx4 dne 23-04-2013 10:40
Kdybys před výjezdem z lesa odbočil vpravo dolů (tím sešupem),tak dojedeš přímo do Guntramovic.Teď za mokra na E07 je to taková veselá záležitost..
Edit:Když sjedeš tím sešupem dolů,tak cca po 1km je odbočka vpravo do lesa.Vede to do Budišova-vyjedeš na začátku města.JENŽE.Od letoška je tam zákaz-i tady nebyl ani za bolševika.Takže pokud si to chceš projet,budeš si muset zahrát na partyzána....
Tím sešupem dolů sem kdysi jel. Je fakt, že za sucha to byla pohodovka (předpokládám, že myslíme stejný sjezd, páč já si uvědomuju jen jednu odbočku) Já to raději jezdím na ten památník. Nějak mi ta cesta víc sedí a hlavně pak pokračuju dál na větrníky
Měli bychom se spolu zase někdy projet, respektive já s tebou Chtělo by to doplnit moje znalosti pro ježdění
Teď už tě tolik brzdit nebudu, když už nejezdíš KTM
Upravil xx6 dne 23-04-2013 18:38
Dal jsem si dnes stovečku qwertlandem a zanechal ve mě krásný dojem.Všechny závory otevřeny,lesáci nám díky těžbě vytvořili nejméně 3 nové výjezdy.Odra připomíná Mississipi a všude spousta nových potoků.Jen ,,betonový,, je ještě ve stavu neprůjezdno..
''
já si pamatuju, že si mi ty a nebo Pavel říkal, že na jaře to tam je brutus.. já právě zvažoval jet kolem v nedělu, ale vzpomněl sem si a raději jel jinudma Bo Tiger na brodění není asi to pravé ořechové i když má nasávání až nad válcema
Tím sešupem dolů sem kdysi jel. Je fakt, že za sucha to byla pohodovka (předpokládám, že myslíme stejný sjezd, páč já si uvědomuju jen jednu odbočku) Já to raději jezdím na ten památník. Nějak mi ta cesta víc sedí a hlavně pak pokračuju dál na větrníky
Měli bychom se spolu zase někdy projet, respektive já s tebou Chtělo by to doplnit moje znalosti pro ježdění
Teď už tě tolik brzdit nebudu, když už nejezdíš KTM
Jo, je to ten sjezd/výjezd.Za sucha pohoda,ale po dešti nebo teď zjara je to supr klouzačka. .K větrníkům je pokračování i po téhle cestě.Dojedeš do Guntramovic,tam se dáš na asfaltu vpravo a na první odbočce se dáš vlevo na cestu která se v zimě neudržuje .Vyjedeš nahoru,pak mírně z kopce a v polovině cesty do kopce se dáš vlevo na polní cestu.Ta tě dovede na silnici,kde obvykle jezdíš..Nahoře je pěkný výhled na stratovulkán Velký Roudný.Z téhle strany je pěkně vidět profil kráteru a lávový proud u Dvorců..
pavelgs napsal:
Jo, je to ten sjezd/výjezd.Za sucha pohoda,ale po dešti nebo teď zjara je to supr klouzačka. .K větrníkům je pokračování i po téhle cestě.Dojedeš do Guntramovic,tam se dáš na asfaltu vpravo a na první odbočce se dáš vlevo na cestu která se v zimě neudržuje .Vyjedeš nahoru,pak mírně z kopce a v polovině cesty do kopce se dáš vlevo na polní cestu.Ta tě dovede na silnici,kde obvykle jezdíš..Nahoře je pěkný výhled na stratovulkán Velký Roudný.Z téhle strany je pěkně vidět profil kráteru a lávový proud u Dvorců..
Kurnik, že sem tuhle cestičku nevěděl v nedělu, asi bych si ju dal Páč na Dvorce jsem jel. Z těch sopek co tu jsou sem byl jen na Velkém roudném a pak Venušina sopka u Meziny