Boro9 napsal:
Ahoj, zdravím vespolek,
kdyby se tady někdo našel na vyjížďku do okolí Oder, směr Budišov, a toulání se po Vojenském prostoru Libavá, rád bych se přidal, nebo jakkoli angažoval.
Nejezdím žádný hard trial, ale spíše klasické cenduro , polní a lesní cesty, co mi Alpík a odvaha dovolí.
Rád se přidám i ke skupince stejnš postižených bláznů na delší vyjížďku po vlastech českých a slovenských.
...na Odersko jezdíme každou chvíli - pro některé není tabu ani Libavá (mi ty zákazy vadí)
...vyjížďky i dál než okolo komína si moraváci domlouvají tady ve vláknu, tak to stačí jen sledovat a pak se přidat - budeš vítán
Protože jsme se s nikým na výletě na orloj nedomluvili, tak jsme se ženou změnili plány a pofrčíme se koupat do termálů na Podhájskou. Vyrazíma za chvíli-po obědě, cestou se zastavíme mrknout na oboru se zubrama, přespíme přímo v Podhajské, zítra se pořádně okoupeme a vysluníme a k večeru pofrčíme domů.
Jinak-tel na mě je 777233553
Na ten orloj se můžeme zajet mrknout někdy jindy...
Upravil KOV dne 07-05-2011 10:57
Boro9 napsal:
Ahoj, zdravím vespolek,
kdyby se tady někdo našel na vyjížďku do okolí Oder, směr Budišov, a toulání se po Vojenském prostoru Libavá, rád bych se přidal, nebo jakkoli angažoval.
Nejezdím žádný hard trial, ale spíše klasické cenduro , polní a lesní cesty, co mi Alpík a odvaha dovolí.
Rád se přidám i ke skupince stejnš postižených bláznů na delší vyjížďku po vlastech českých a slovenských.
...na Odersko jezdíme každou chvíli - pro některé není tabu ani Libavá (mi ty zákazy vadí)
...vyjížďky i dál než okolo komína si moraváci domlouvají tady ve vláknu, tak to stačí jen sledovat a pak se přidat - budeš vítán
Díky za reakci, rádi se na nějakou vyjížďku s manželkou vydáme,
KOV napsal:
Kuwa teče mi zadní tlumič na varanovi (po 30-ti tis.) :-( Tak mám na chvíli po ježdění :-(
Nevěš hlavu. Mě teče přední teleskop už rok a jezdí to pořád. :-) No kovářova kobyla...já vím...ale co naděláš:-) Klidně jezdi. Teda pokud to neteče jak z kohoutku:-)
Jinak se omlouvám za nereakci na tvou výzvu k projížďce. Ale stejně by to neklaplo. Batůžek je nemocinkovatý a navíc v DolNěmčí byly hody:-) Ale co nadcházející weekend? Vymyslíme něco? Já jezdím taky z 90% s batůžkem, ale mám šikovného batůžka a dokážem projet i střední offík...:-)
Upravil HonzaETV dne 10-05-2011 00:26
Nejde pro mě neexistuje...
HonzaGS napsal:
[quote][ Ale co nadcházející weekend? Vymyslíme něco? Já jezdím taky z 90% s batůžkem, ale mám šikovného batůžka a dokážem projet i střední offík...:-)
Jsem domluvený, že dovezu motorku v pátek na rozdělání do Prštného do servisu a bude tam asi dva týdny než se ten tlumič zrepasuje.
Víkend se blíží a protože jsem už dlouho nikde nebyl,jen tak čistě teoreticky tady nadhazuju návrh na vyjížďku.Jela by se trasa z poslední dubnové soboty,viz. fotky na str.85 tohoto vlákna,plus další kus cesty po Slovensku.Start brzo ráno,protože trasa je docela dlouhá a jedná se o silnice převážně 2-3třídy s výjimkou jednoho nebo maximálně dvou mezispurtů (20-30km) po dálnici.Samozřejmě cíl číslo jedna jsou halušky na Fačkově Hodně hrubý nástřel trasy je strava-Nový Jičín-ValMez-Troják-Slušovice-Vizovice-Brumov Bylnice-Ilava-Fačkovské sedlo-Vrícko-Turč.Teplice-Šturecké sedlo-Donovaly-Liptovská Lůžna-Patrizánska Lupča a pak se uvidí podle času,ale každopádně bych rád navštívil salaš za Ružomberkom a nakoupil tam (už tradičně) ovčí sýry. Je to výlet na celý den,návrat možná až večer,nebo ještě hůř až za tmy.
V případě,že předpověď počasí bude stát za starou bačkoru,odkládá se výlet na lepší časy.
PS:Zkusím zmastit nějakou mapku trasy,ale bude to nějaký čas trvat
EDIT: Aj ta krajta.Google některé cesty nezná!!! takže mapka nebude.
Upravil xx4 dne 11-05-2011 21:21
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
HonzaGS napsal:
[quote][ Ale co nadcházející weekend? Vymyslíme něco? Já jezdím taky z 90% s batůžkem, ale mám šikovného batůžka a dokážem projet i střední offík...:-)
Jsem domluvený, že dovezu motorku v pátek na rozdělání do Prštného do servisu a bude tam asi dva týdny než se ten tlumič zrepasuje.
To myslíš do HardCore Maschine? Jestli jo tak hodně úspěchu:-)
Nejde pro mě neexistuje...
HonzaGS napsal:
To myslíš do HardCore Maschine? Jestli jo tak hodně úspěchu:-)
Jo,jo. Vyměnit tlumič by měli zvládnout. Dal bych to klidně i jinam, netrvám na opravě právě u nich, ale problém je, že bude muset motorka v servisu stát asi 10 dní než se udělá repas tlumiče,což vyžaduje nějaký prostor navíc. Co je pro mě taky plusem je, že je mám hned ,,pod barákem". Bydlím na Letné.
pavelgs napsal:
Víkend se blíží a protože jsem už dlouho nikde nebyl,jen tak čistě teoreticky tady nadhazuju návrh na vyjížďku.Jela by se trasa z poslední dubnové soboty,viz. fotky na str.85 tohoto vlákna,plus další kus cesty po Slovensku.Start brzo ráno,protože trasa je docela dlouhá a jedná se o silnice převážně 2-3třídy s výjimkou jednoho nebo maximálně dvou mezispurtů (20-30km) po dálnici.Samozřejmě cíl číslo jedna jsou halušky na Fačkově Hodně hrubý nástřel trasy je strava-Nový Jičín-ValMez-Troják-Slušovice-Vizovice-Brumov Bylnice-Ilava-Fačkovské sedlo-Vrícko-Turč.Teplice-Šturecké sedlo-Donovaly-Liptovská Lůžna-Patrizánska Lupča a pak se uvidí podle času,ale každopádně bych rád navštívil salaš za Ružomberkom a nakoupil tam (už tradičně) ovčí sýry. Je to výlet na celý den,návrat možná až večer,nebo ještě hůř až za tmy.
...je to lákavé Pavle, tvoje vyjížďky mám rád tak bych se rád přidal, ale tento víkend to určitě nedám
...já chtěl původně obrazit jednu či dvě z akcí v Čechách - Setkání BMWGS.cz na Šumavě, TT event, Krocan v Jizerkách - ale už týden se placatím v posteli s antibiotiky a pokud budu do víkendu trochu OK, tak to vidím na něco kratšího nenáročného okolokomínového
pavelgs napsal:
Trasa vypadá velmi zajímavě, bohu žel to ale u mnne vypadá na pracovní weekend . Pokud bude prostor rád bych se určitě přidal a nasbíral nějaké cestovatelské zkušenosti....
V případě,že předpověď počasí bude stát za starou bačkoru,odkládá se výlet na lepší časy.
PS:Zkusím zmastit nějakou mapku trasy,ale bude to nějaký čas trvat
EDIT: Aj ta krajta.Google některé cesty nezná!!! takže mapka nebude.
Velice rád bych se přidal a nasbíral nějaké cestovatelské zkušenosti, ale tento weekend to vidím na pracovní povinnosti.
Upravil Boro9 dne 12-05-2011 10:26
prezi napsal:
[quote]pavelgs napsal:
Víkend se blíží a protože jsem už dlouho nikde nebyl,jen tak čistě teoreticky tady nadhazuju návrh na vyjížďku.Jela by se trasa z poslední dubnové soboty,viz. fotky na str.85 tohoto vlákna,plus další kus cesty po Slovensku.Start brzo ráno,protože trasa je docela dlouhá a jedná se o silnice převážně 2-3třídy s výjimkou jednoho nebo maximálně dvou mezispurtů (20-30km) po dálnici.Samozřejmě cíl číslo jedna jsou halušky na Fačkově Hodně hrubý nástřel trasy je strava-Nový Jičín-ValMez-Troják-Slušovice-Vizovice-Brumov Bylnice-Ilava-Fačkovské sedlo-Vrícko-Turč.Teplice-Šturecké sedlo-Donovaly-Liptovská Lůžna-Patrizánska Lupča a pak se uvidí podle času,ale každopádně bych rád navštívil salaš za Ružomberkom a nakoupil tam (už tradičně) ovčí sýry. Je to výlet na celý den,návrat možná až večer,nebo ještě hůř až za tmy.[/q
vyrážím na
...je to lákavé Pavle, tvoje vyjížďky mám rád tak bych se rád přidal, ale tento víkend to určitě nedám
...já chtěl původně obrazit jednu či dvě z akcí v Čechách - Setkání BMWGS.cz na Šumavě, TT event, Krocan v Jizerkách - ale už týden se placatím v posteli s antibiotiky a pokud budu do víkendu trochu OK, tak to vidím na něco kratšího nenáročného okolokomínového
Ahoj,
přidám se k těm, co se nepřidají. Trasa je naplánovana lákavě, ale
a já si furt říkala, kdy tu nahodí pavel nějaký super výlet ! no a jo a zrovna, když už mám jiné plány a příští víkend taky
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
ahojky já a knder jedem zítra na slovensko,bojnice ..nitra...kdyby náhodou
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
jo jo tento vikend je na slaktrafenie co sa tyka rozhodnutia kam ist, hlavne u Vas v CZ
-turatex
-bmwgs sumava
- krocan
jedna akcia lepsia nez ta druha a pritom kazda ina a jedinecna
a preto som verny "nasej" mototuristike a vyrazam do Mentaurov ( u Litomeric ) tak sa snad s cz kolegami nepozrazam
ale budem hriesne blizko ke krocanovi tak newim newim
vsetkym pekny vikend stastny navrat domu a prijemne pocko
Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk