Čas odjezdu tu ještě upřesním podle předpovědi počasí, kdyby mělo odpoledne pršet tak by se možná jelo i dřív.
Na jídlo bych se asi někde stavil.
Čau, Tom
Tak předpověď na neděli vypadá nadějně, takže sraz v 9.30 Liberec bejvalej Total a 10.00 Jablonec Shellka u kruháče, pak se ještě přesunem po asfaltu do Tanvaldu a pak endurooooo.
Pokud se někde nezaseknem tak oběd dáme v Hodkovicích a pak ještě něco najedem, trasu mám nacvakanou v tabletu, tak uvidíme jak to půjde. Vemte fotící techniku, ať máme propagační fotky na Krocana.
Čau, Tom
Tuším že jeden z těch krámů poblíž je i obi, jednoduše u výpadovky na Liberec přes Rýnovice, jediná další shellka o který vím je u výpadovky na Prahu - tak tam ne
Čau, Tom
Díky za poježdění, i když ke konci jsem jel už na dluh......
jojo, mezera ve fyzičce, budu se muset přes
zimu muset polepšit........
......ještě že jsem si to video od Pardála stáhnul, jinak bych ho určitě z něj nedostal, jako obvykle........
Maty
[youtube]NIdcWnQ-fAM&list=UUCgfAdO5J8fY293iSnmRAdw[/youtube]
Upravil Mati dne 08-09-2014 19:39
Tak liberecká sekce s posilou dvou pražáků a jednoho středočecha hlásí návrat z víkendového endurovýletu podkrkonoším, jelo se v sobotu mimo asfalt z Rovenska pod Troskama do Český Skalice a dneska zpátky do Jilemnice, zbytek po silnici. Ujeto celkem přes 250 kiláků, z toho minimálně 150 mimo asfalt, škody na zdraví a technice jen drobný (zlomená brzdová páčka, ohnutá páka zadní brzdy, naražený žebra), padal úplně každej a motorky jsou obalený červeným bahnem.
Poježdění to bylo parádní, s vyjímkou brodů se tam našlo snad všechno - šutry, bahno, výjezdy, sjezdy, rychlý vypalovačky po šotolině, objíždění padlýho stromu zarostlou pasekou - prostě hromada srandy ze který mě teď bolí celej člověk.
Snad něco podobnýho zopakujem, bylo to parádní.
Čau, Tom
Tak koukám,že jste v cajku.Já vám doma tiše záviděl a brečel na jedno okoZítra letím znova na oční.Jinak doufám,ze máte i nějaké obrázky.No a pevně věřím,že se o wekendu přidám k najíždění vodního ptáka už se kuwa těším.čus bulis
Upravil bulis dne 21-09-2014 20:14
Tak kdyby se náhodou chtěl někdo zejtra projet bahnem, tak jedem s Bulisem, sraz buď v deset v Liberci nebo v půl 11 na náměstí v Osečný, směr Křižanský sedlo, Chotyně, Albrechťák.
Má bejt ideálně - pod kolama bahno a nad hlavou modrá obloha
Čau, Tom
Tak jsme dneskas Tomem a partou teenageru dojeli konec krocana.Myslím, ze po začátku trochu oddychovejsi konec každý uvita.Neznamená to ,ale že by se nenašel nějaký vyjezdik a nebo trocha bláta. Nebyl s nami fotograf Maty,tak jen pár obrázků od mladých.Jinak je musím pochvalit,bo se nikde nezalekli.
Čus bulis
http://bulisuzuki.rajce.idnes.cz/Najizdeni_KROCANA/#
Píšu s tabletu a neumím to sem dát
u mne to nevypadá s krocanem dobře.......
včera jsem byl u doktora, žebra zlomený nemám, ale mám dost zhmožděnou
pohrudnici, či pobřišnici, nebo jak se ta **** jmenuje.
A bolí to jako že fest a prej to nebude lepší 6-8 týdnů.........