Tak myslím, že zrovna ty víš, co myslím těma lehkýma šotolinkama. No popravdě, docela bych i požádal i s pomocí návrhu trasy - že bychom to někdy přes týden mohli po práci hrknout Stejně sme se už dlouho neviděli. Co ty na to?
qwert napsal:
To rád slyším kamaráde,tak ho dovez třeba na to moravské opékání..
To si muší pohlídát áž tam za váma pojedem(potlačíme)já už mu to říkat nebudu nehodlám poslouchat nadávky od jeho fotra
Neper se,život ti dá do držky sám.
qwert napsal:
No s tím starým železem bys možmá dopadl stejně..
Tak samozřejmě bych neskákal jako s kačenou. To dá rozum.
..ale někdy se fakt musím hlídat.Například včera když jsem spěchal z kopců k Hance,mi úplně vypadlo na čem jedu a už,už se chystal na jeden skok.... To bych ty tlumiče do sebe asi zatavil..
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Tak myslím, že zrovna ty víš, co myslím těma lehkýma šotolinkama. No popravdě, docela bych i požádal i s pomocí návrhu trasy - že bychom to někdy přes týden mohli po práci hrknout Stejně sme se už dlouho neviděli. Co ty na to?
Když bůh a můj šéf dá,budu mít příští týden ve čtvrtek a pátek dovolenou,tak se můžem domluvit.
Akorát bude asi problém najít nějaké delší cesty bez zákazů.Ten mor už je všude..
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
daliss napsal:
pavelGS> kura, zrovna příští týden sem na dovolené i já ale mimo severní moravu sem to viděl spíš někdy v termínu 14.-15.5. to bych měl mít volněji
Aha.No tak to budem muset splichtit později.
daliss napsal:
hmm, tak když by nemohl Pavel, dám vědět tobě pošli mi prosím do PM telefon
Noo,já bych to klidně teda přenechal Qwertovi.Když už nic,mohli by se někteří i podívat tam,kde by si normálně netroufli...
qwert napsal:
No vždyt jsem to viděl.. Tak sem s těma videama..
Tak včera do půlnoci... a je to ....[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UVrwQJVb4Dc[/youtube]
P.S. - vůbec nechápu vaše diskuse ohledně lehkých šotolinek... vždyť mi skoro nic jiného nejezdíme...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
boro9> však tu nikdo netvrdí, že jezdíte něco jiného... Jde jen prostě jen o konstatování faktů, že tam nebude žádný složitější výjezd či hluboký brod s velkýma šutrama