CENDURO - SOS na cestách
|
Darek |
Přidané 12-01-2012 13:51
|
Člen
Příspěvek: 92
Založený: 30.09.10
|
A ještě mě napadlo, jak se tak dívám na úvodní stránku Cendura, že v pravém horním rohu je takové prázdné místo. Co tam dát nějakou ikonku (třeba SOS, červený kříž nebo rozbitá či přeškrtlá motorka... už mluvím z hladu ) s odkazem na tu mapku (případně i vlákno). Tak by to bylo hned na ráně.
A teď do mně |
|
|
|
Tarabys |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 12-01-2012 15:14
|
Člen
Příspěvek: 385
Založený: 29.05.10
|
Souhlas s Darekem, to je další logický krok, který měl nastat Prezi...
Ještě mě napadlo přepsat ten seznam pomocí služby Google Dokumenty a dát na něj odkaz, kde by se dal stáhnout jako klasický .doc soubor a samozřejmě by ho mohlo upravovat více "adminů" jako je to u mapy...
----------------------------------
"to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs... |
|
|
|
tasan |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 12-01-2012 18:08
|
Člen
Příspěvek: 18
Založený: 16.08.11
|
Čauko majstri od mapy
Len by som chcel upresniť ja nie som z Kysuckého nového mesta ale zo Snežnice. Je to kúsok nižšie a vpravo ako ste ma dali. Ak nezabudnete tak ma preznačte.
A k tomu nápadu s umiestnením na úvodnej stránke
Díky a čaf |
|
|
|
Marek_T |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 12-01-2012 19:24
|
Člen
Příspěvek: 590
Založený: 17.03.11
|
tasan napsal:
Čauko majstri od mapy
Len by som chcel upresniť ja nie som z Kysuckého nového mesta ale zo Snežnice. Je to kúsok nižšie a vpravo ako ste ma dali. Ak nezabudnete tak ma preznačte.
Díky a čaf
To bolo schválne, aby Ťa dlhšie hľadali - keď tam máte tak krásne |
|
|
|
biker755 |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 12-01-2012 20:31
|
Člen
Příspěvek: 44
Založený: 06.03.11
|
tasan napsal:
Čauko majstri od mapy
Díky a čaf
Jsi přemístěn.
In omnia paratus |
|
|
|
biker755 |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 12-01-2012 20:37
|
Člen
Příspěvek: 44
Založený: 06.03.11
|
Pokud je tam někdo další,kdo by chtěl změnit polohu,tak se klidně ozvěte a hned jak mi čas dovolí,tak to napravím.
In omnia paratus |
|
|
|
tasan |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 12-01-2012 21:46
|
Člen
|
biker755 napsal:
tasan napsal:
Čauko majstri od mapy
Díky a čaf
Jsi přemístěn.
Díky moc |
|
|
|
tasan |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 12-01-2012 21:49
|
Člen
|
Marek Turan napsal:
tasan napsal:
Čauko majstri od mapy
Díky a čaf
To bolo schválne, aby Ťa dlhšie hľadali - keď tam máte tak krásne
To by im bolo vyvážať sa bezomňa , nech si ma nájdu a pôjdeme spolu |
|
|
|
Marek_T |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 12-01-2012 22:15
|
Člen
Příspěvek: 590
Založený: 17.03.11
|
To by im bolo vyvážať sa bezomňa , nech si ma nájdu a pôjdeme spolu [/quote]
Rozumná reč |
|
|
|
prezi |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 14-01-2012 07:24
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4047
Založený: 20.04.10
|
to Darek: místo pro "Cenduro - SOS na cestách" vytvořím ...nebude vpravo nahoře, ale v jednom z krajních sloupců
to Tarabys: "přepsat ten seznam pomocí služby Google Dokumenty a dát na něj odkaz, kde by se dal stáhnout jako klasický .doc soubor" je dobrý nápad, uděláš to prosím? |
|
|
|
prezi |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 14-01-2012 07:24
|
Hlavní Administrátor
|
mapa s kontakty zde: "CENDURO - SOS na cestách"
Upravil prezi dne 07-05-2012 08:59 |
|
|
|
Darek |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 14-01-2012 22:48
|
Člen
Příspěvek: 92
Založený: 30.09.10
|
prezi napsal:
to Darek: místo pro "Cenduro - SOS na cestách" vytvořím ...nebude vpravo nahoře, ale v jednom z krajních sloupců
Děkuji veliteli |
|
|
|
Marselus |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 13-02-2012 08:24
|
Člen
Příspěvek: 749
Založený: 11.08.10
|
Přátelé mám dotaz. Na v strom klubu dříve vznikl podobný seznam lidí kteří by byli ochotní si pomoct v nouzi a jelikož je tam taky výborná parta jako tady a mnozí z nás jezdí na oboje akce napadlo mě, že by se ty seznamy mohli navzájem doplnit o členy z druhých klubů nebo by se tu třeba jen nahodil jejich seznam a náš tam což je asi jednodužší a vpřípadě nouze by bylo více možností.Jejich přeceda je té myšlence nakloněn. Jde o to že lidi z v strom klubu jsou spíše z Čech kdežto tady bude asi většina z Moravy a to by mohlo být ku prospěchu všech. Nehledejte v tom nějaké propojování klubů nebo tak něco jde jen o pomoc v nouzi. Jaký na to máte názor? M.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků |
|
|
|
Endy |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 13-02-2012 08:39
|
Člen
Příspěvek: 93
Založený: 12.03.11
|
Pokud mě někdo požádá o pomoc, nebudu zjišťovat, jestli je to pravověrný cendurák nebo jestli je z klubu V-Strom. Já s tím nemám ani nejmenší problém. |
|
|
|
Marselus |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 13-02-2012 22:33
|
Člen
|
Endy napsal:
Pokud mě někdo požádá o pomoc, nebudu zjišťovat, jestli je to pravověrný cendurák nebo jestli je z klubu V-Strom. Já s tím nemám ani nejmenší problém.
Koukám Endy že to vlákno doslova hoří - no nic snaha byla
www.marselus.com
Výroba motodoplňků |
|
|
|
petr_t |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 14-02-2012 05:26
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
Já jsem jenom pro,čím víc tím lépe
s větrem ve vlasech |
|
|
|
jencekgs |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 14-02-2012 08:13
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Taky bych v tom neviděl problém, i když já žádnou pomoc nemohu nabídnout tak mi to příjde jako dobrý nápad a pokryla by se republika. Prospěšné pro obě strany
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
Marselus |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 14-02-2012 10:14
|
Člen
|
jencekgs napsal:
Taky bych v tom neviděl problém, i když já žádnou pomoc nemohu nabídnout tak mi to příjde jako dobrý nápad a pokryla by se republika. Prospěšné pro obě strany
Honzo myšlemka se mezitím rozvinula tak,že by se oslovily i kluby ze zahraničí a nejen ze Slovenska a mohlo by se to jmenovat třeba (sos motorcycle on the road) ale vážně - taková pomoc i venku by se mohla hodit . Otázka je jak se k tomu budou stavět i jiné kluby. To bude asi na dlouhou diskuzi. Pavel K. - jež má pod sebou v strom klub by to chtěl směřovat touto cestou pokud by se mu to povedlo tak by to byla pecka.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků |
|
|
|
prezi |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 14-02-2012 13:33
|
Hlavní Administrátor
|
...nápad pomoci v případě nouze lidem "stejné krevní skupiny" i mimo portál Cenduro se mi líbí a v podstatě odpovídá myšlence "spolupráce a vzájemné podpory CENDURA a ostatních motowebů tak, aby to pro všechny zúčastněné bylo v něčem přínosné a zajímavé" - viz. "Cenduro představuje - CENDURO"
...mluvil jsem o tom dnes s Kokinem (admin Vstromklubu.cz) a shodli jsme se na tom, že zatím náš a jejich seznam mohou fungovat "vedle sebe" - oni můžou uveřejnit odkaz na náš seznam a my zde ve vláknu ukážeme na seznam lidí ochotných pomoci z řad členů Vstrom klubu
...a uvidíme jak se to vyvine |
|
|
|
Marselus |
CENDURO - SOS na cestách
Přidané 14-02-2012 15:49
|
Člen
|
prezi napsal:
...nápad pomoci v případě nouze lidem "stejné krevní skupiny" i mimo portál Cenduro se mi líbí a v podstatě odpovídá myšlence "spolupráce a vzájemné podpory CENDURA a ostatních motowebů tak, aby to pro všechny zúčastněné bylo v něčem přínosné a zajímavé" - viz. "Cenduro představuje - CENDURO"
...mluvil jsem o tom dnes s Kokinem (admin Vstromklubu.cz) a shodli jsme se na tom, že zatím náš a jejich seznam mohou fungovat "vedle sebe" - oni můžou uveřejnit odkaz na náš seznam a my zde ve vláknu ukážeme na seznam lidí ochotných pomoci z řad členů Vstrom klubu
...a uvidíme jak se to vyvine
To mi přijde jako idealní řešení Ještě Slavo a je to ise Slovenském a ten zase spolupracuje s Maďarama - atd.
www.marselus.com
Výroba motodoplňků |
|
|