Severní Čechy - vyjížďky a jiné akce.
|
Mati |
Přidané 30-12-2014 13:23
|
Člen
Příspěvek: 466
Založený: 24.11.10
|
....super bylo, že jsem si jel svoje šnečí tempo II, nebo III,
zadriftoval jsem si, prostě na pohodu......
už jsem o tom mluvil s Bulisem, že vaše tempo nestíhám a
tak jsem i přemejšlel, že to s vámi vzdám......
Prostě neumím a ani nedělá mi radost lítat osmdesát, nebo kilem po lese,
šotolinách, nebo po loukách, proto mě to už ani netáhne na qwertov.....
Prostě mám rád se za**** po nádrž v kaluži, bahně, nebo zdolávat kilometrovej výjezd, ale rychlý pasáže jezdim se sebazepřením. Z toho
plynuly i moje letošní pády. bylo to prostě jenom o tom,. že jsem se snažil
dojet skupinu a lehnul....
Maty |
|
|
|
HonzaH |
Přidané 30-12-2014 13:27
|
Člen
Příspěvek: 712
Založený: 24.05.10
|
vidíš já Ti pořád říkal, že to není tím, že jezdím za tebou ...a ještě pomaleji
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009 |
|
|
|
qwert |
Přidané 30-12-2014 14:13
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
Mati napsal:
....super bylo, že jsem si jel svoje šnečí tempo II, nebo III,
zadriftoval jsem si, prostě na pohodu......
už jsem o tom mluvil s Bulisem, že vaše tempo nestíhám a
tak jsem i přemejšlel, že to s vámi vzdám......
Prostě neumím a ani nedělá mi radost lítat osmdesát, nebo kilem po lese,
šotolinách, nebo po loukách, proto mě to už ani netáhne na qwertov.....
Prostě mám rád se za**** po nádrž v kaluži, bahně, nebo zdolávat kilometrovej výjezd, ale rychlý pasáže jezdim se sebazepřením. Z toho
plynuly i moje letošní pády. bylo to prostě jenom o tom,. že jsem se snažil
dojet skupinu a lehnul....
Maty
Máš dost špatnou představu že u nás jezdíme jen po loukách a šotolinách.. |
|
|
|
Mati |
Přidané 30-12-2014 15:03
|
Člen
Příspěvek: 466
Založený: 24.11.10
|
no, ale co jsem koukal videa, tak tam lítáte jak hovádka..........
Prostě jízda pro Bulise, Vencu BIGaře a spol......
..zas tam máte prima kaluže, to by bavilo mě....
Maty |
|
|
|
qwert |
Přidané 30-12-2014 15:47
|
Člen
|
No občas trošku závodíme ale bahna a výjezdů tak dostatek.. |
|
|
|
TomElefant750 |
Přidané 30-12-2014 17:42
|
Člen
Příspěvek: 775
Založený: 30.05.10
|
Maty - pěkněs pojezdil, jseš dobrej a zanech poraženeckejch myšlenek, každýmu jde líp něco jinýho, nejsme na závodech a když holt někdo (většinou Bulis ) chce víc gazovat tak pak za chvíli počká. Já jsem rád že s náma jezdí někdo klidnější jako ty, taky se mi občas zdá něco moc náročný - ať už tempo nebo nějaká mezička nebo škarpa - ale divochy zkrotíme a svezem se všichni podle chuti, prostě jezdi svým tempem.
Dneska jsem makal, ale stejně by se mi asi nechtělo, nevadí mi ten sníh v terénu ale ty prosolený silnice než tam člověk dojede.
Čau, Tom |
|
|
|
bulis |
Přidané 31-12-2014 00:05
|
Člen
Příspěvek: 498
Založený: 18.03.12
|
Kuwa pánové se jste se do mě nějak opřeliMůj názor je,že jde o bandu prima lidí a vždycky jsme se dohodli a na sebe počkali a i se občas pozvedali.Doufám,že to Maty nemyslí vážně mluvili jme spolu a jak jsem ti říkal když někdo jede rychlejc,tak rád počká bo si odpočine. A neboj já ti na jaro připravím takovýho bahna,že se ti o něm bude zdát
Tak přeji všem krásný nový rok a aby jsme se znova setkávali na super vyjížďkách a dalších akcích.A tím myslím VŠECHNY.
ČUS BULIS |
|
|
|
HonzaH |
Přidané 31-12-2014 10:21
|
Člen
Příspěvek: 712
Založený: 24.05.10
|
Jak zas vyrazíme tak já Matyho za zadních pozic trochu podpořím aby přišel na jiné myšlenky
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009 |
|
|
|
Stenly |
Přidané 31-12-2014 14:01
|
Člen
Příspěvek: 325
Založený: 12.10.10
|
Jezdíme[img]''[/img]
[img]''[/img]
Stenly - motocyklista varnsdorfský |
|
|
|
Petroff |
Přidané 03-01-2015 18:42
|
Člen
Příspěvek: 5
Založený: 11.12.11
|
Zdravím pánové! Zatím se tady jenom tak rozkoukávám. Rád bych se s vámi někdy rád projel. Enduro mě baví stále víc, zvlášť jak jsem přesedlal z Afriky na LC4 adventure je to mnohem zábavnější a netrápím se tolik. Mám tady v okolí taky naježděný nějaký cesty a sezóna pořád nekončí. Naposledy jsem pojezdil 26.12 se švárou a moc jsme si to užili. Na tuhle diskuzi mě navedl na posledním Krocanu Tom a Pardála trochu znám, jinak od vidění Čízáka z XL rallye. Tak se budu těšit na nějakou společnou akci. Šťastný Nový rok všem offroaďákům a endůristům! |
|
|
|
xx6 |
Přidané 03-01-2015 18:46
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
stenley> cos to k tomu bawu připojil Pěkně |
|
|
|
Stenly |
Přidané 03-01-2015 19:30
|
Člen
|
daliss napsal:
stenley> cos to k tomu bawu připojil Pěkně
Ale, jsem už " v letech" a v zimě jezdím dost . I Elefanty a to mý báwo je pak naložený dost těžký.A všelijaký lyžičky a kolečka pod už mám za sebou. tak jsem nechal přidělat sajdu Velorex. Bude o tom i článek v ČMN , jak to jde celý legálně. Už se ptali i z BMWGS, tak přidám celý ten můj výpis. Jinak na léto si chci koupit něco solo...
Jo, asi tak to bude... já koupil 562 - no , mám teď dvě..na jednu jsem čekal , až dorazí kamoš z Ukrajiny a příveze ji. Jsou tam nejlevnější, ale v desolátním stavu.Ale nejel, tak jsem tu naši českou sajdu přivezenou taky z Ukrajiny koupil od jednoho poláka na německým prodejním webu....ceny tak do 10 000 Kč. Ale byla v dost dobrým stavu, tak jsem to hned odvezl do Sidecarmontu ( nechci sr.át do pražáků, ale má lepší ceny a přístup).Montáž bez jakýchkoliv úprav a elektriky, jen sada připojení a zesílení prvků...- 20 000,- Kč.Mezitím mi dorazila ta druhá, hrůza, vozili v tom brambory a všechno možný...3 kila laminátu a pár hodin práce a už ji lakuju, na černo , jako motorku. V Sidecarmontu mi dost poradil pan Vávra( fakt je pohodář a velice ochotný) s úpravou podvozku..zesílení, osa, kyvka, tlumič..už je to taky před komaxitem...ten mi taky vystavil k sajdě opis typového listu i s papírama od Velorexu - je zástupce. K tý druhý sajdě už mám taky opis . Jen přehodím štítky, sajdy pak vyměním a tu jednu ( bez úprav, ale po technický) hned prodám...Taktéž papír o souhlasu s montáží k BMW 1100 gs. 600,- Kč. Pak jsem napsal do BMW ( firma Helpreg) , velice ochotní a do týdne souhlas s přestavbou. 1 500,- Kč a papír s novými údaji pro přestavbu a přepis velkýho techničáku. Na našem úřadu evidence vozidel jsem zažádal o přestavbu a jen čekám na příští týden ( zrovna se do toho nakyblovaly vánoce) , až to dopúíšou do techničáku - 1000,- Kč + asi 50,- Kč. Pak technická - přestavbya motorky 600,- Kč a zpátky na úřad a HOTOVO!!! Můžu legálně jezdit a po celý rok. Mám už najeto s tímhle kabrioletem dost kiláků , teď v zimě a je to paráda... Vzhůru na Elefanty!!!
''
''
|
|
|
qwert |
Přidané 04-01-2015 12:00
|
Člen
|
Když se mluví o tom zimním ježdění..V roce 04 jsem byl ve Finsku(v létě)na soutěži kterou pořádali kluci z all road tour finland a tam povídali že dělají i zimní akce.Na téhle fotce je zrovna -33 a nahřívají olej aby to vůbec natočili.No blázni..
''
Upravil qwert dne 04-01-2015 12:02 |
|
|
|
xx6 |
Přidané 04-01-2015 12:11
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
Stenly- milana znám osobně. Pohodovej kluk. A pražakama myslíš jirku ledinskeho? To já taky fachman. Sem zvedav zda budeš časem dělat přední vidli a nebo to necháš origo. A co zpátečku jako ma peterson ;-) |
|
|
|
Pardal |
Přidané 04-01-2015 16:04
|
Člen
Příspěvek: 1138
Založený: 04.06.10
|
Stenly, Tom říkal že pojedeme vláčkem Te navštivit, tak doufam že nam o tom neco povíš osobně, a ne že se někam schovaš.... :-D
cestovaní na moto - to je vášeň |
|
|
|
Stenly |
Přidané 04-01-2015 19:26
|
Člen
|
Pardal napsal:
Stenly, Tom říkal že pojedeme vláčkem Te navštivit, tak doufam že nam o tom neco povíš osobně, a ne že se někam schovaš.... :-D
Jasný, Tom mi už volal a počítám s tím. se na vás těším...:-)
|
|
|
TomElefant750 |
Přidané 05-01-2015 12:49
|
Člen
|
Petroff - určitě, sleduj to tady, jak dovolí počasí tak začnem jezdit a domlouvat se budem tady.
Čau, Tom |
|
|
|
TomElefant750 |
Přidané 05-01-2015 13:04
|
Člen
|
Tak bych si dovolil zveřejnit a pozvat všechny známé i neznámé na další akci bez motorek, tentokrát výjezdní - pojedem se vlakem podívat za Stenlym a za Kocourem.
Jelo by se v sobotu 24.1. do Varnsdorfu do pivovaru Kocour, kde vyráběj a točej plno tradičních i netradičních druhů piva, rád bych domluvil i prohlídku pivovaru. Další výhoda tohoto pivovaru je ta že tam jede vlak, mají tam svojí soukromou vlakovou zastávku, taklže by se jelo v 15:02 vlakem TL70 20922 z Liberce, návrat by byl vlakem TL70
20933 v 21:27 od Kocoura. Po návratu může bejt případně afterparty u mně a mimoliberečtí tu mohou jako vždy přespat.
Byl jsem tam zatím dvakrát a vždycky jsem byl spokojenej, dá se tam i slušně najíst a Stenly nám tam povypráví a možná i předvede svý nový Elefantí vozidlo.
Bude tam potřeba odhadem tak tejden dopředu zamluvit stůl (Stenly možná upřesní), takže bych potřeboval trochu dopředu vědět s kým mám počítat. Budu sem postupně dávat i seznam kdo z místních celebrit dorazí
Čau, Tom |
|
|
|
Stenly |
Přidané 06-01-2015 19:06
|
Člen
|
TomElefant750 napsal:
Tak bych si dovolil zveřejnit a pozvat všechny známé i neznámé na další akci bez motorek, tentokrát výjezdní - pojedem se vlakem podívat za Stenlym a za Kocourem .
Jelo by se v sobotu 24.1. do Varnsdorfu do pivovaru Kocour, kde vyráběj a točej plno tradičních i netradičních druhů piva, rád bych domluvil i prohlídku pivovaru. Další výhoda tohoto pivovaru je ta že tam jede vlak, mají tam svojí soukromou vlakovou zastávku, taklže by se jelo v 15:02 vlakem TL70 20922 z Liberce, návrat by byl vlakem TL70
20933 v 21:27 od Kocoura. Po návratu může bejt případně afterparty u mně a mimoliberečtí tu mohou jako vždy přespat.
Byl jsem tam zatím dvakrát a vždycky jsem byl spokojenej, dá se tam i slušně najíst a Stenly nám tam povypráví a možná i předvede svý nový Elefantí vozidlo .
Bude tam potřeba odhadem tak tejden dopředu zamluvit stůl (Stenly možná upřesní), takže bych potřeboval trochu dopředu vědět s kým mám počítat. Budu sem postupně dávat i seznam kdo z místních celebrit dorazí
Čau, Tom
Se na vás už těším, doražte všichni...:-)
https://www.faceb...tos_stream
|
|
|
cizak |
Přidané 06-01-2015 19:59
|
Člen
Příspěvek: 42
Založený: 11.10.10
|
a hele Stenly, ne že tam budete někomu rozlívat alkohol ! Nechci aby mne bolela hlava !
|
|
|