TomElefant750 napsal:
Petroff - určitě, sleduj to tady, jak dovolí počasí tak začnem jezdit a domlouvat se budem tady.
Čau, Tom
Ahoj Tome, díky! Sleduju a čekám. Jinak u nás se jezdit dá, tak aspoň jednou za tejden mašinu protáhnu a je to ve sněhu celkem zábavný, tak se udržuju v bdělosti!
Tak se nám akce blíží, sraz bude v sobotu 24.1. ve 14:45 v Liberci na nádraží, lístky nekupujte, koupím hromadně se slevou.
Předběžnej seznam účastníků zájezdu :
TomElefant
Stenly
Pardál + 1
Slerin + 1
Bulis
HonzaH
Čízák
Ládínek
snad Maty
snad Charlie
Čau, Tom
[quote]TomElefant750 napsal:
Tak se nám akce blíží, sraz bude v sobotu 24.1. ve 14:45 v Liberci na nádraží, lístky nekupujte, koupím hromadně se slevou.
Předběžnej seznam účastníků zájezdu :
TomElefant
Stenly
Pardál + 1
Slerin + 1
Bulis
HonzaH
Čízák
Ládínek
snad Maty
snad Charlie
Čau, Tom
Lístek schovat, mělo by být na každého 1 pivo zdarma. prohlídku pivováru zařídím.
Stenly - motocyklista varnsdorfský
Zdravím, koukám žádná diskuse o účasti na Icemanu tento víkend u Mělníka. Nejede někdo? Zvažuju účast, ale samotnýmu se mi zas tak moc nechce. Přihlášky jsou sice uzavřený, ale kolega z jihu mi přeposlal e-mail, od organizátora, kde se praví, že není plný počet a je možno přihlásit se na místě. Tak kdyby někdo projevil zájem? Pro případnou rychlejší domluvu tel:775269030. Petr.
Petroff - já mám motorku rozebranou v rámci zimního servisu, takže určitě ne. Ale i jinak bych hodně váhal, asfaltu se člověk asi nevyhne a ta sůl tomu pak dělá hodně špatně.
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Petroff - já mám motorku rozebranou v rámci zimního servisu, takže určitě ne. Ale i jinak bych hodně váhal, asfaltu se člověk asi nevyhne a ta sůl tomu pak dělá hodně špatně.
Čau, Tom
Si piš, jsem minulou neděli umyl po Elefantech můj Baworex a dneska jsem nazasunul...myslím klíček do spínačky. takže velký mazání..jak motorky , tak sebe...:-)
Stenly - motocyklista varnsdorfský
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=VrprSWktCz4[youtube]
Příjezd k místu focení
Zase to není videt- sakra
Nějak mi to stim tabletem nejde.
Upravil dankur dne 08-02-2015 14:31
Tak přátelé, dovolil bych si všechny známé (a případné neznámé) pozvat příští pátek, tj. 27.2. opět na další hospůdku, tentokrát už spojenou s plánováním sezony. Pár akcí už je jasnejch s danejma termínama (TKC, Krocan, Big sraz, TA sraz) a něco mám vymyšlený a chtěl bych domluvit termín kdy by nás aspoň pár jelo (za qwertem na Libavou).
Takže od stálejch účastníků výmluvy nepřijmám a samozřejmě rád uvidím případný nový ksichty.
Zamluvenejch je zatím deset míst v nekuřáckým salonku v Plzeňce, cca od 19 - 20 hodin.
Prosím o reakce kdo dorazí, abych případně upravil počet míst.