ivan66 napsal:
Jen se domlouvejte za mými zády, máte štěstí,
že už nejezdím, bo mě to už nebaví.
Teda ne že bych tě Ivane chtěl navádět k nějakým nepravostem,ale co si takhle pořídit nějakou zábavnou motorku.Třeba oranžovou.Rakouskou.Hezkou.KTM
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
ivan66 napsal:
Jen se domlouvejte za mými zády, máte štěstí,
že už nejezdím, bo mě to už nebaví.
Teda ne že bych tě Ivane chtěl navádět k nějakým nepravostem,ale co si takhle pořídit nějakou zábavnou motorku.Třeba oranžovou.Rakouskou.Hezkou.KTM
Opoměl jsi že chce taky ,,jezdit"
No dyť jo.Přeci mu nedoporučím ten modrobílý Playstation na kolech..Než na BMW naběhnou Windows, já už mám ujeto 100km.
Upravil xx4 dne 09-09-2011 21:48
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
přemýšlel jsem, proč jsou kačeny hlavně oranžové a je to jednoduché - musí být vidět, když jsou furt odstavené u krajnice cesty . To máš Pavle jako s reflexní vestou
Ivánku, bílá osmička je dobrá volba a i na ni pojezdíš
3X napsal:
přemýšlel jsem, proč jsou kačeny hlavně oranžové a je to jednoduché - musí být vidět, když jsou furt odstavené u krajnice cesty . To máš Pavle jako s reflexní vestou
Já mám modrou,takže chybka v teorii......a u krajnice jsem zůstal bezmocně stát 2x za život a pokaždé to bylo s BMW. To se holt hned pozná Bayerischer Qualität
3X napsal:
Já když jsem odstavený u cesty tak většinou abych pomáhal bramborám zpátky na tu cestu..
3X napsal:
já vím, že máte chlapi bezchybné stroje . KaždýTýdenMontujeme je jasná volba
Mno vzhledem k tomu že z dnešní vyjížďky tří LC8 a jednoho GS se vrátily po ose jen KTM,nezbývá než říct, že máš pravdu.KTM LC8 jsou opravdu bezchybné stroje.
Ahojte je to trochu narychlo,ale kdyby se chtěl někdo přidat budu rád je tam všeho chuť motorek a banda dobrých lidí http://www.motork.../?aid=4773
Upravil Cami dne 14-09-2011 07:30
Cami
Cami> no nevím, ale vzhledem k datumové kolizi s Babím létem tam asi odtud moc lidí nepojede...
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...