Tak se nám počasí konečně umoudřuje a tak bych vyhlásil další víkendovou akci. Tentokrát dorazej i hosté, takže start předběžně v sobotu v deset ode mně, budem projíždět a značit trasu TKC, takže za Ještěd a směr Bělá p. B. a zpět. Večer po návratu bych chtěl pogrilovat, tak kdo může a chce i na druhou fázi endura bude vítán.
Je možný že se pojedem projet i v neděli, ale to záleží na stavu jezdců a techniky po sobotě
Čau, Tom
Ahoj,tak já bych se s dovolením přidal na tu sobotní vyjížďku.Jenom nevím Tome kde bydlíš,tak bych potřeboval nějakej bod,kde se k vám můžu připojit.V pondělí jsem si projel kousek trasy posledního Krocana od Hodkovic pod Rašovku a směrem k Dubu a místy byly ještě pěkný závěje. Parádní svezení!
Tak se snad taky hlásím.Kolena sice ještě moc nesouhlasí,ale já je přemluvím.Jen ten čas srazu ten je na mě brutálníNerad vylejzám s postele před devátouBudu muset jít hajat nějak dřív.Tak v sobotu čus bulis
bulis - taky můžeš dojet cca na půl jedenáctou na to parkoviště na kopci nad Kotlem (mezi Osečnou a Dubem)
Pardál - s jistotou dám asi vědět až v neděli ráno, ale na dvě - tři hoďky bych chtěl jet i v neděli
Čau, Tom
Kamarádi dík za pěkné poježdění.Jen by nám to měl víc odsejpat přijel jsem až v 18h a po kuwa asfaltuTeď se snažím Matymu poslat nějaké video aby to jako zkušený ajťák vložil na stránky.Snad se to povede.čus bulis
Tak víkend se myslím podařil, když to zhodnotím tak ujeto kolem 300 kiláků, z toho bych tipnul ke dvoum stovkám mimo asfalt, pár odložení, jedna spojková páčka, jedno uvaření a kontrola jestli z chladiče jde opravdu pára a jeden ukázkovej Superman při nepovedeném skočení klády - prostě enduro jak má bejt a se vším všudy, ještě dneska mě bolí celej člověk.
O víkendu bych rád vyjel zas, tentokrát jen jeden den, předpověď vypadá zatím líp na neděli ale jinak je mi to fuk - tak pokud někdo můžete jen určitej den tak napište, nějak to vymyslíme. Tentokrát budem asi začínat na Albrechťáku pod větrníkama.
Čau, Tom